Jari_Tervo Yle

Kirjailija Jari Tervo eduskuntaan valeheteroiden homojen ja protestiäänestäjien voimalla. Kansalaiset, tehkää teko isänmaan puolesta. Puolueet nähkää malka omassa silmässänne ja huomatkaa helmi joukossamme, kirjailija Jari Tervo. Runoilija Tommy Tabermann keskeytti kautensa kansanedustajana, työ jäi kesken. Vain Jari Tervo voi korvata Tabermannin. Pyllykirja kerää tuhansien äänestysikäisten Jari Tervo Fun Club kannattajien kommentit ja kannanotot Jari Tervon vaalikampanjan puolesta mutta ei vastaan. Puolueella ei ole niin väliä, ihminen on tärkein julistaa Pyllykirjan vaalivalvojaistoimikunta. Jari Tervo eduskuntaa!

tervo
Kirjailija Jari Tervo juhlatunnelmissa. Timo Soinin veroinen perussuomalainen arvelee Pyllykirjalle Joensuun Elli.

tervo IS

Jari Tervo opetti Raamattu nimistä tekstikokoelmaa lentämään Uutisvuodossa. Vaikka Raamattu on täynnä lennokasta ja uskomatonta tarinaa eivät sen lento-ominaisuudet kuitenkaan kestä vertailua lennnokin kanssa. Teinipojat tapaavat lennättää kuivat Raamatun seksiätihkuvien kappaleiden innoittamana, Jari kylvää koko komeuden tuuleen. Jari Tervossa on ainesta kulttuuriministeriksi arvelee Pyllykirjalle niminerkki kipu pyllyssäsi.

tervoraattoritervoraattori_0tervoraattori

Jari Tervo eduskuntaa vaalityöryhmä on valmistanut Tervoraattoriksi kutsutun ihanasti värisevän hyvän olon tuotteen sinulle suomalainen, Jari Tervo eduskuntaan vaalikampanjaa kannattava nainen tai homppeli. Tervoraattorin voi tilata maksamalla haluamansa summan Jari Tervo eduskuntaan vaalikampanjan tilille. Tervoraattori on suunniteltu vartavasten suomalaiseen hanuriin. Tervoraattori saa pyllysi soimaan ja autuaan hymyn huulillesi. Tervoraattori on saatavilla ja tilattavissa kahdella eri Jari Tervo kasvokuvalla valmistettuna. Voit vaihdella Tervoraattorin nuppia tarpeesi mukaan. Tervoraattorin kasvot eivät ole taiteilija Jani Leinosen piirtämät muotokuvat. Paristot tulevat mukana. Kokeile Tervoraattoria jo tänään. Tervoraattorissa on myös yksi mullistava ominaisuus, sen saa laulamaan Hoosiannaa ja Jo joutui armas aika virttä samalla kun sillä pärryyttää ja kirnuaa takapuoltaan, eikö olekin hauskaa?

Suomalainen kestää pahan krapulankin kuin oikea mies. Miksi ei sitten sitä vitsikästä tilannetta jossa Jari Tervo säätäisi meille kaikille yhteisiä lakeja ja juhlisi puolestamme niin myötä kuin vastamäessä. Voit kertoa kannattavasi Jari Tervo eduskuntaan vaalikampanjaa kommentoimalla tätä artikkelia. Kaada ittelles vaan!

Jari Tervo eduskuntaa vaalikampanjatyöryhmä ei tiedä kirjailija Jari Tervon kantaa ko. kampanjaan mutta samainen toimikunta pitää Jari Tervoa niin merkittävänä suomalaisena että hänen Jari Tervon olisi syytä astua johtoon, lainsäädäntätyöhön eduskunnassa sinne valittuna kansanedustajana. Ihan sama minkä puolueen edustajana, toteaa toimikunta. Kansanedustajan apurahakin on parempi kuin kirjailijan nauttima valtion taiteilija-apuraha. Olalle taputtajiakin riittänee.

SDP:llä on nyt viimeinen mahdollisuus asettaa Niinistölle vastaehdokas. Ainut henkilö on Jari Tervo. SDP:n johto hattu käteen ja pyytämään Jari eduskuntaehdokkaaksi Uudellemaalle ja sitä kautta Presidentiksi.Muuten teidät hukka perii.

Unohdin mainita edellisessä... Jari on ainoa varteen- ja vakavissaanotettava kaveri moiseen virkaan, -tuskin sillä kuitenkaan mielenkiinto riittäisi toiseen kauteen, -eiköhän Tuo ajattele vähän enemmän viisaita kuin tää Vanhaset ja muut pellet.
Jari Viisas - Matti Tyhmä -vanha hämäläis-eteläpohjalainen sanonta

Jari Pervo Pressaksi

Ehdottomasti! ja heti kun Tarja väistyy