Myöhäinen sytytys, parempi mieli. Suomi on saanut lottovoiton EU pakolaislotossa
Myöhäinen sytytys, parempi mieli. Suomi on saanut lottovoiton EU pakolaislotossa.

Turvapaikanhakijoista vain harvalla on edes ammatillinen koulutus. Luku ja kirjoitustaidottomia on neljännes koko porukasta. Teillä on unelma ja meillä karu todellisuus. "Mutta onhan nuo näköjään nuoria miehiä, pystyvät panemaan! Ja köyhyys vähäosaisuus kulkee nykyää suvussa joten kait me paskapalkkaiset kantasuomalaiset jotenkin pärjätään kun saadaan vielä köyhemmät uussuomalaiset verrokiksi. Sehän on kato niin miten tän jutun ymmärtää"

http://yle.fi/uutiset/tem_turvapaikanhakijoista_vain_harvalla_edes_ammatillinen_koulutus/8661385

Turvapaikanhakijoista viidennes ei osaa lukea eikä kirjoittaa edes omalla äidinkielellään, kertoo työ- ja elinkeinoministeriö. "Viddu tässä on saumaa tajuutsä. Ei ne edes tajuu jos niille panee nokan alle pakkotyösopimuspaperin palkka 9€ päivä ylitöineen max 500€ kuukaudessa. Viddu tällä paskasakilla tehdään massia. Täähän on parempi kuin Lottovoitto. Otetaas taas. Kato halpatyömarkkinat tarvii työvoimaa. Nyt pitäs vaan saada Suomeen enemmän luku ja kirjoitustaidottomia nuoria naisia teinityttöjä että syntyisi toimivat huoramarkkinat, täh?"

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1455025259225.html 

Eniten turvapaikanhakijoita Suomeen tulee tällä hetkellä Irakista, Syyriasta, Afganistanista ja Somaliasta. Turvapaikanhakijoiden joukossa nyt erityisen paljon korkeasti koulutettuja valeinsinöörejä ja valelääkäreitä. "Saadaan vähän itämaista menoa tänne pohjolaan. Kaikki valelääkäritkin on samannimisiä Tri Gupta kätevää kun ei enää tarvitse muistella mikä sen puoskarin nimi on. Jos ei juttu luista niin ei se mitään. Tohtori Gupta tietää yhden lääkkeen ja se tehoaa kaikkiin vaivoihin. Ei tarvii turhaan valittaa"

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/turvapaikanhakijoiden-joukossa-nyt-erityisen-paljon-korkeasti-koulutettuja/5280502

Meillä on unelma. Ei ihmisen arvo ole kiinni siitä mitä se osaa tai ei. "Jos ihminen on hyvän näköinen ja panee kuin apina sinun aivot pellolle niin ihan ok ihminen. On Lottovoitto saapua Suomeen. Huoratkin on ilmaisia tai maksaa sulle pikapanosta pikavoiton 20€. Se 20€ seteli on nimeltää SPR panopaperi. Parasiitin Paratiisi ei ole paskapuhetta mitä Irakissa kerrotaan Suomesta. Eihän missään ole asiat näin hyvin. SPR kerää maailman katastrofien markkina-arvolla ison tilin muovipurkkeihin kadunkulmissa, feissareita enemmän kuin katuhuoria, hyvin menee. Tänne me jäädään. Käyhän ne suomalaisetkin hakemassa kaljarahansa sossusta, viddu, niin mekin. Jallah jallah!" "Niin ja viddu hei nää suomalaiset vaan tappelee keskenään et onks niillä unelma vai paskatuuri. Ei ne edes kohta huomaa meitä, senkun tsuibaillaan kun ne tappelee verissäpäin ja maksaa viulut. Täh, mikä se viulu on? Se on viddu tiätsä se on viddu täkäläisittäin. Sä vedät vittuun etkä viuluun senkin vuohenvemputtaja eikun se on vatuloija tai sipilä. On tää vaikee kieli"

http://kioski.yle.fi/omat/jarjestettiinko-meilla-on-unelma-mielenosoitus-veronmaksajien-rahoilla

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä