Tulosta
Rasismi lainvalmistelussa Suomessa toteutuu EU direktiivin mukaisesti. Kohuttu tuloraja perheen tuomiseksi Suomeen ei koske kaikkia turvapaikanhakijoita - suomalaisia kyllä. Lakiehdotuksessa Suomen kansalaisilta vaaditaan aina riittävät tulot. Turvapaikan saaneet saavat perheensä Suomeen ilman tulorajoja, jos hakemus tehdään kolmen kuukauden sisällä.
Rasismi lainvalmistelussa Suomessa toteutuu EU direktiivin mukaisesti. Hallituksen esitys uudeksi ulkomaalaislaiksi edustaa puhdasta rasismia. Kohuttu tuloraja perheen tuomiseksi Suomeen ei koske kaikkia turvapaikanhakijoita - suomalaisia kyllä. Lakiehdotuksessa Suomen kansalaisilta vaaditaan aina riittävät tulot. Turvapaikan saaneet saavat perheensä Suomeen ilman tulorajoja, jos hakemus tehdään kolmen kuukauden sisällä.

Suomalian ent. Suomen henkinen ilmapiiri on tällä hetkellä jotain sellaista, joka varmasti ahdistaa monia suomalilaisia. http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210342-vihakauppias-espanjasta  Rasismia voi viimekädessä harjoittaa vain lainsäädäntö ja toimeenpanovaltainen taho. Valtio, osavaltio, kaupunkivaltio, itsehallintoalue. Kun lain voimalla asetetaan ihmiset eriarvoiseen asemaan jonkin syyn takia on voimassa rasistinen laki ja ihmisten kohtelu puhdasta rasismia. Kaikki muu on kaikkea muuta. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001119855.html

Osumia: 319