Tulosta
Hormoonihoitojen kauniisti parroittama toimittajatar Juomaas Enpasko avautui hyväksihavaisemastaan ruokavaliosta. Kuva on kaapattu uudella Persreikäkameralla.
Urbaanijuorun mukaan hormoonihoitojen kauniisti parroittama toimittajatar Juomaas Enpasko avautui hyväksihavaisemastaan ruokavaliosta. Kuva on kaapattu uudella Persreikäkameralla. Uusi edistyksellinen persreikäkamera paitsi kaappaa näköisiä kuvia myös liittää kuvaan joitakin hauskoja sanoja, merkityksellisesti peräkkäin. Tekniikka on ihmeellistä
Mediapersoonan päivän tärkein ateria on krapulapäivän ravitseva ja voimaannuttava lohturuoka. Juomaas Enpasko kertoo pisnessyistä krapulapäissään syövänsä himokkaasti jonkun toisen mediapersoonan raadon, kalmon ihan siltään, au naturel, jos saa siihen tilaisuuden.
Joskus elämä antaa yhdelle jos toisellekin tilaisuuden, tuhannen € paikan.
Viddu mikä sunnuntailapsi mä oon liversi toimittajatar Juomaas Enpasko krapulaaamuna. Suuri suomalainen urheilija, viihdetähti ja mediaPersoona Matti Nykänen on kuollut juuri sopivasti pyykkäyshommissa edellisenä iltana. Tämä on niitä kerran elämässä tilaisuuksia ja minä käytän sen viimeistä Nykäsen raadon murusta myöten koska se on minun työni ja minulle maksetaan siitä.
Olipa kerrankin oikein miehekästä mättöä, raatoburgeria, nyhtöraatoa ja palanpainikkeeksi sopivasti pari kaljaa. Raatoburgerin liha oli juuri passelisti marinoitu alkoholissa vuosikymmeniä, fifty lihaa sixty alkoholia, loppu sex lisänä.
Elämä on ihmisen parasta aikaa ja minulla sujui suksi ihan niinkuin Matti Nykäsellä alamäessä, kinkkusämpylä ja pari kaljaa, sillä se lähtee. Ihan niinkuin mestarilta itseltään.
Hyvin se mäkihyppääjälegenda Matti Nykäsen raato muuttui minuksi, kulki läpi suolistoni ja sujuvasti tuli paskottua pönttöön, muodikasta kierrrätystaloutta, uusiokäyttöön vaan. Ei vatsanväänteitä ei ripulia. Krapula tuli ruokajuomista, ehkä vähän siitä Mattimarinadista. Nam nam!
Tuomas Enbuske kolumni: Minä murhasin Matti Nykäsen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b8d2978b-da5b-4b54-a031-09fbaf410172
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.

 

Osumat: 710