"Antakkee SOO äijät armoo" Soldiers of Odin kuva on kaapattu Persreikäkameralla
Pikkulinnut livertävät että kaupungilla tapahtuu kummia, täh? Viddu SOO äijät nyt jäitä hattuun kuten Husu tapasi sanoa vaikka ei mikään päivystävä suomalilainen ollutkaan. Viddu tajuuttekste? Valtiovallan korkea edustaja määministeri Sipilä kutsui panomiehet tanhuville ja "minä minä haluan määministeriksi" Orpo-Piru katsoi että kutsuvieraskolleilla homma sujui kuin junan vessassa tyttölapsen paneminen. Ruotsista asti järjestivät kulkumiehille ilmaisen kyydin Tornion kautta Raajat auki Suomeen.
Onhan siitä vielä ählämi panomiehellä matkaa finnairin 10 kerhoon. Kymppi vetoa että SPR Suomen Perse Reikä järjestä senkin 10 kerhon pakkoloiselle Pakolaisen Panopuu naisjärjestön avustuksella.
Viddu SOO äijät, ilmanpilluu ei onnistu kuin suomijullilta joka ei pane eikä pussaa. Spedehoroilla toosa soittaa hoosiannaa kun vihdoinkin kulmilla vaani väkisinpanomiehiä nuorukaisia jotka panee eikä kysele. Moloa mekkoon vaikka pakkasella mouruaa spedehoro hangessa.
Viddu SOO äijät, senkin ajan mikä menee pillupartiossa saapastellessa voisi käyttää pilkkimiseen ja kaljan juontiin. Kadut kannattaa jättää katutytöille ja pillupummeille pakkoloisille soitimeksi. Rento meininki äijät, uusi harrastus luolamiehille. Raiskaajanmetsästystä nuijilla, Soldiers of Odinista jo kymmeniä havaintoja - poliisi: Ryhmä on luisumassa natsien uudeksi tuotemerkiksi  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bc7db9ba-8506-46d9-834e-f1c5e8ea4f6a