Herää Halifantti Juha Sipilä! Shamima Begumilla on hätä
Herää Halifantti Juha Sipilä! Shamima Begumilla on hätä. Pelasta Shamina Suomen Halifaattiin
Herätkää Juha Sipilä ja Petteri Orpo-Piru. Brittiläinen Isis-panopuu Shamima Begum, joka aneli kotiinpaluuta Britanniaan viimeisillään raskaana ollessaan Syyriassa, toivoo nyt pakolaisleirillä lapsensa kanssa ihmisiltä myötätuntoa ja huoletonta elämää pummina kylmässä pohjolassa. Isis seksimatkailu on jo tehty islaminvihollisten taholta melko mahdottomaksi ja Shamima tahtoo takaisin kotiin.
Herää Sipilä, kutsu Shamima Suomeen ja anna hänelle joku kiinteistösi majapaikaksi. SPR varmaankin vastaisi Shamiman ja lapsen elantokuluista ettei heidän tarvitse mennä leipäjonoon.
Suomessa huhutaan olevan enemmänkin Isis sotaveteraaneja ja he tarvitsevat paitsi panopuita myös lapsentekoalustoja, kelvollisia oikeauskoisia seksikumppaneita ettei tarvitsisi paneksia suomihuoria  ja raiskata vääräuskoisia spedehoroja, eikös vaan Sipilä. Tee kerrankin miehen työ ja kutsu Shamima Begum Suomeen.
15-vuotiaana Isis-vaimoksi lähtenyt kertoo ajastaan kalifaatissa: ”En tiennyt mihin olin sekaantumassa” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006006104.html
Herää Halifantti Juha Sipilä. Varaudu vaalien jälkeiseen elämään. Perusta Suomeen Halifaatti
Herää Sipilä! Kyllä Suomeen mahtuu! Perusta Suomeen HaliFaatti. Isis panopuita on pulassa Lähi-idässä sekä neekerihuoria tulvii Afrikasta ja osa on ilmeisesti jo matkalla Suomeen jossakin päin Eurooppaa. Pelasta keskustapuolue, muslimeiden ja neekereiden seksimatkailu ja maailma! Perusta Suomeen Halifaatti, ryhdy maailman pelastavaksi seksitreffit Halifantiksi.
Aloitteen Toisenlaisia tarinoita Halifaatiksi - kampanjan käynnistämiseksi teki nigerialainen Itohan Okundaye. https://www.toisenlaisiatarinoita.fi/itohanin-tarina

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä