teinipillua teinipillua teinipillua
Teinipillua teinipillua teinipillua marokonmiehelle teinipillua teinipillua teinipilluparatiisissa
Ei mikään maistu niin hyvälle kuin spedehoron teinipillu sanoi Marokon munamies Mohamed, afrikkalaisten sikailuruton valovoimaisin supertähti kylmässä pohjolassa ja röyhtäisi päälle. Kyllä Husu on oikeassa sanoessaan että Suomi on musulmannen paratiisi. Myös parasiitin paratiisi lisää pohjoisafrikanmies, afrikkalaisen sikailijaruton airut. Täällä pääsee panemaan teinipillua teinipillua teinipillua teinipillua ja Kela maksaa panemiset. VIttu ei tällaisia etuja ole pohjoisafrikassa siellä on vain afrikkalaista sikaruttoa. Kyllä Suomi on hyvä maa elää vaikka teinipillupummina.
Myrskyluodon Maija toivoo että ne pohjoisafrikan sikailijaruton voimaannuttamat miehet, tuttavallisesti neekeriukot ja lähi-idän ählämit jörnisivät myös aikuisia naisia kuin vieraita sikoja, emakkoja, eivätkä vain panisi kaiket päivät teinipilluja mutta minkäs teet kun ei aikuinen nainen kelpaa niin ei. Teinipillu vetää puoleensa sikailijaruttoista kuin paska kärpästä, perskärpästä. Aikuinen nainen on akka eikä sen vittu haise hyvälle vaikka Rosa Meriläinen niin väittikin.
Uskonsisar Eija pohtii että eihän siinä ole moitittavaa jos ne musulmannet panomiehet ottaa vähän kottia musulmannen paratiisin iloista kun sinne musulmannen paratiisiin pääseminen on kuitenkin epävarma juttu. Parempi panna teinipillua eläessään pillupummina Suomessa kuin katua tekemättä jättämisiään Marokossa. Mohamed ”Eno” El Fatimista on tullut kaikkien ählämien sankari, munamies. Kyllä afrikkalaista sikailijaruttoista jumalaa voi palvella myös teinipillua pannessaan hehkuttaa uskonsisar Eija
Uskovainen monikulttuuri Annikki puolustaa Enon panemisia. Itte ne teinihorot ovat humalan ja huumeenhouruissa sen sikailijaruttoisen mukaan lähteneet kun eivät saa spedejulleilta munaa, kovaa panoa. Suomiteinillä on jatkuva neekerikullin puute vahvistavat afrikkalaiset sikailijaruttoiset uroot, neekeriukot. Onneksi on noita Sipilän ottopoikia, niiltä panohommat sujuu, riemuitsevat spedehorot.
"Marokon kauhu" liikanimellä tunnettu vapaa käkkäräpäinen toimija kertoo Pyllykirjalle marokkolaisen Mohamed Enon olevan jo huomattu seksimatkailija sankari synnyinsijoillaan Marokossa. Hänen rohkaiseva esimerkkinsä on jo saanut monen pohjoisafrikkalaisen sikailijaruttoisen nuorukaisen ja musulmannen muuttamaan tulevaisuudensuunnitelmiaan. VIttu tässä kannata paskahommia kotikonnuilla Afrikassa tehdä kun voi mennä Suomeen panemaan teinitoosaa, höyryävät afrikanmunamiehet. Se on helppoa hauskaa ja kivaa sekä kustannustehokasta koska KELA maksaa neekereille panemisen kulut. Moista teinipilluparatiisia ei eläessään saati kuoltuaan tavoita edes harras musulmanne mutta Suomessa se onnistuu neekeriukoilta kelakorvauksella kertovat käkkäräpäät sikailijaruttoiset, suut teinipillun kiimapersekurasta vaahdossa. Suomessa on joka mustanmiehenoikeudet toteutettu hyvin ja maakunta maksaa.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d1aaf507-cddf-4fcc-8199-7f7153f391c4

 

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä