Hintit ei jumalauta hillu näillä lakeuksilla, mitä häh?

 IL

Ukkokööri ei nuole homojen hanuria. Homot on laitettava riviin ja sitä rataa. Jumala on luonut ihmisen mieheksi ja naiseksi, Helsingissä ehdolla oleva Mika Ebeling kristillisdemokraatti perustelee. Homouden salliminen on aina kulttuurin laskukauteen liittyvä tekijä, Oulun perussuomalainen Matti Kyllönen puolestaan sanoo.

 YLE

Homoudestaan avoimesti julkisuudessa puhunut vihreiden kansanedustajaehdokas Jani Toivola kommentoi kohukampanjaa herne nenässä. On siinä hintillä kestämistä kun sohiivat joka puolelta totesi Pyllykirjalle vaalitoimittaja Aina Ilona.

 IL

Lordi on näyttävästi esillä rovaniemeläisen kansanedustajaehdokkaan Jarmo Juntusen perussuomalaiset vaaliesitteessä. Mr. Lordi, Tomi Putaansuu, kertoo ettei hänellä tai Lordi-yhtyeellä ole puoluepoliittista kantaa. Niin ovat kuin kaksi Marjaa.

veltto_virtanen. AL

Perussuomalaisten kansanedustaja Pertti Veltto Virtanen esittelee pitkällisen poliittisen tutkimustyönsä tuloksia. Tässä se nyt jumankeuta on. Keskiverto persussuomalaisen meisselin mitta, ilman sarvia ja hampaita. Tällä on pärjätty ja lapset laitettu, perkeles. Toi Jussi Halla-aho osaa näköjään pitää suunsa kiinni eikä pilata meidän kaikkien juttuja, sano nääs. Mä oon koulutettu psykologi ja mä tiiän että ota ensin mitta omastas ja vertaa sittten muihin kaluihin ennen kuin selität joutavia, nääs.

halla_aho T

Siitä puhe mistä puute. Siitä puute mistä puhe.

city_halla_aho

http://cms.hommaforum.org/

 MTV3

Piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokas Panu Horsmalahti Tampereelta ehdottaa maahanmuuttajanaisten pestaamista seksitöihin. Panu Horsmalahti tähdentää, että prostituutio on Suomessa laillista. Seksityö on sopivaa maahanmuuttajanaisille, koska se ei vaadi juuri lainkaan kielitaitoa tai koulutusta.

Miesprostituoiduille ei valitettavasti ole yhtä paljon kysyntää, joten prostituutiota ei voida pitää sukupuolineutraalina ratkaisuna maahanmuuttajien työllistymiseen. Suomalaisnartut ovat tunnetusti vauhkon nälkäisiä neekerimolon pimputtajia. Umpimustan jortikan puutteessa paikalliset nartut nielevät myös värillistä jormaa kunhan on ulkomaalaista pötköä, nääs hianompaa jöötiä. Joten pimpsanpuutteessa eivät taida maahanmuuttajamiehet olla eli toimivat markkinat puuttuvat.

Tämä voikin olla se vaikein patukka nieltäväksi suomalaisille yhteiskunnallisesti ja seksuaalisesti aktiivisille epätasa-arvo femakoille. Mutta minkäs voi feministikään markkinoille joissa ulkomaalaisen näköisille kolleille piparia on tarjolla liikaa ja ilmaiseksi. Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaalta Panu Horsmalahti, Piraattipuolue. Ratkaisu maahanmuuttajanaisten työttömyyteen on Kassandra bordelli. Suomen valtio voisi myös tukea toimintaa myötämällä KELA korvauksen bordellin asiakkaille. Miesten ja kansanterveyden kannalta parasta hoitoa miehille on säännöllinen hikinen köyriminen. Lääkärissä juokseminen jäisi pelkästään akkojen hommaksi jos äijät voisivat käydä KELAn piikkiin tekemässä tarpeensa tortuun. Aatteleppa ite. Lue lisää »

Kansalaiset medborgare. Olkaa vaalipäivänä aktiivisia sillä seuraavana päivänä voitte olla radioaktiivisia.

 IS

Näytelmäkirjailijaa, eduskuntavaaliehdokas ohjaaja HulluJussi Parasiitti Parviaista kohtasi lottovoitto jo ennen eduskuntavaaleja. Numerot sen kertovat ja Juhan af Grann dokumentoi ihmeellisen asiantilan. Jussi Parasiitti Parviainen Perussuomalaisten Timo Soinin siivellä eduskuntaan numerolla 257. Kyllä kansa tietää.

 IS

Kokoomuksen pikku-orava valtiovarainministeri Jyrki Katainen nuolee jo perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin persettä kuin voiton maljasta lutkuttaisi hän. Onko Jyrki se rusina jonka Timo poimii pullasta vaalien jälkeen pohtii Jyrki Jyrki älä tyrki. Pyllykirjan unilukkari Aina Ilona tulkitsee Arkadianmäen hiippailijoiden päiväunia joissa Timo Soinin tanakka ahteri kummittelee jo useammankin poliittisen eläimen märissä kielenpäissä, sekavissa päiväunissa. Vihreiden Anni Sinnemäki, sinne mäni minne mani, luo pitkiä viipyileviä katseita Soinin takapuoleen poski pullottaen livertävät pikkulinnut hiprakassa.

Eduskuntavaaliehdokkaat ministeri Stefan Wallin ja hänen valtiosihteerinsä Marcus Rantala kampanjoivat naistenpäivänä valtion piikkiin. Onhan toki tuolla Wallinin pojalla piikki auki ja numerot hukassa. Sitä sattuu ja tapahtuu. Esiintyessään vihreiden Anni Sinnemäen kanssa Uutisvuoto ohjelman vaalitentissä heille, Wallinille ja Sinnemäelle esitettiin Baba Lybeckin toimesta yksinkertainen rahasumman hahmottamiseen liittyvä kysymys. Kumpikaan arvon ministeri ei ymmärtänyt kysymystä tai hahmottanut summia jotka olivat isoja mutta eivät käsittämättömän suuria. Aivan ilmeistä poliittista päättäjäainesta siis kumpikin tollo. Ei ymmärrä itse kyseessä olevaa asiaa mutta katsoo siksi voivansa ratkoa vielä suurempiin kysymyksiin, ikäänkuin poliittisella ei filosofisella tasolla. Paljon on kusta virrannut vihreissä aivoissa. Och samma på svenska.

 IL

Timo Soini koinii koko sakin, kepulaiset, demarit, kokoomuksen, sekoomuksen, vihreät .... Ajatus Soinin pääministerimahdollisuuksista on noussut esille, kun perussuomalaiset ovat kirineet gallupeissa SDP:n, keskustan ja kokoomuksen kanssa samaan nippuun. Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen arveli ennen kuun puoliväliä, että Suomessa on nyt käytännössä neljä pääministeriehdokasta. Lue lisää »

Demari Paavo Lipponen on aloittanut henkilökohtaisen tukikampanjansa demariehdokkainen puolesta. Kosiskeleeko Lipponen ruotsinpuolelta kulttuurivaikutteita imeviä rkp naispuolisia kannattajia demareiksi? Lipposen jutut muistuttavat ruotsalaisnarttujen logiikkaa kuten wikileaks antaa ymmärtää mutta ei ymmärrä antaa. Olisiko Paavon aika laittaa Jutta peruukki päähän ja huulipunaa?

Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva räjäytti pankin vastaanottaessaan syntymäpäivänään syytteen lahjuksen ottamisesta. Kokoomus ja Ike saivat runsaasti ilmaista mainosta jota normaalisti ei saa edes rahalla maksamalla. Suomalaiset rinnat Ilkka Kanervan puolesta kansanliike sparraa Iken eduskuntaan

 IL

Suomen ilmavaivat ja päästökauppa vaativat kovia otteita ja täyskäännöksen jyrähtää perussuomalaisten kansanedustaja Timo Soini. Sekopäät vihreät aisoihin näpertelemään elukoiden ja homojen asioiden kanssa.

 IL

Alkaako Suomessakin Obaman aika jos ja kun puolneekeri hintti Jani Toivola pääsee Arkadianmäelle vihreiden listalta. Eräiden arvioitsijoiden mukaan Jani Toivola hukkaa mahdollisuutensa vihreiden kanssa hinkatessaan. Perussuomalaiset olisi ollut Jani Toivolan kultainen oksa arvioivat samaiset arvioitsijat. Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin aseenkantajana vilkas Jani olisi paremmin omalla ja tulevaisuuden asialla. Aisankantaja Pertti Veltto Virtasen aisaparina Homosuomen Obamaksi jo 2012?

 Hymy Missä viipyy Tuksun ilmoitus eduskuntavaaliehdokkuudesta Kokoomuksen riveissä? Kansanedustuslaitos kaipaa reilun tukiaisen toimintansa tehostamiseksi. Johanna Tuksu Tukiainen ihailijakerho löytyy täältä »

Vaalikoneen etusivu - vaalikoneen sivu 1 - vaalikoneen sivu 2 - vaalikoneen sivu 3

Pyllykirjan vaalikone, satiiri ja parodiakomppanian yhteisötaidetuunaamo tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä laadusta tinkimättä PK voimala! Tule mukaan tuunaamaan! Sinun on aika astua voimajohtoon! 9.1.2011

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä