Presidentinvaalit 2012 vaalikone. Valitsemmeko seuraavaksi presidentiksi hintin, heteron, transvestiitin, pervon, härkänartun vai poliittisen parasiitin?

ike 7

Suomessa on viime aikoina alettu puhua yhä julkisemmin että presidentin työ on homojen homma. Tuollaiset puheet homoilusta valtion pääkallopaikalla ovat ärsyttäneet monia rehtejä perussuomalaisia kokoomuksen edustajia. Kampanja Ilkka Ike Kanervan presidentinvaaliehdokkuudesta on alkanut. Iken vaalikampanja keskittyy tuomaan myös keskiverto heteroa seksuaalisesti aktiivisemman perussuomalaisen pillakan makuun päässeen uroksen tarpeet esille. Kampanja tukee Iso Jytky Kanervan presidenttiyttä ja kampanjoi Iken saamiseksi näkyvälle paikalle kansakunnan kaapin päälle, jotta ei olisi myöhemmin pelkoa että hän, presidentti tulisi kaapista kuten vihreiden keskuudessa on tapana. Terhakka iso jytky Kanerva suomineidon suitsiin. Saadaan sille vanhalle ryssänvosulle suomineidolle vähän maireampi, saaneempi ilme naamalle Iken molo hanurissa. Ike Kanerva presidentiksi, molo pystyyn ja melaa mekkoon.

 V

Suomen presidentin pesti on homojen homma. Vihreiden puoluekokous Kuopiossa on asettanut vihreiden presidenttiehdokkaaksi kansanedustaja Pekka Haaviston. Kannattaaksesi Pekka Haavistoa presidentiksi sinun tarvitsee vain ryhtyä naima ja itsetyydytyslakkoon. Ilman nautintoa jääneenä ja turhautuneena sinun kannattaa jättää äänestämättä vihreää ehdokasta presidentinvaaleissa Vihreät

 IS

Demarivitsien aatelia: Politiikan media-ammattilainen Jukka Halonen heitti eilen ilmestyneen Uutispäivä Demari lehden kirjoituksessaan ilmoille ajatuksen siitä, että presidentti Tarja Halosen puoliso, oikeustieteen tohtori ja sosiaalioikeuden professori Pentti Arajärvi olisi varteenotettava vaihtoehto Sdp:n presidenttiehdokkaaksi tulevissa vaaleissa.

No oonhan mä sitä homojen hommaa Tarjan kanssa harjoitellut ja sovittanut itseäni Tarjan housuihin joten kyllä se vain käy.

rehn_pikku_jytky

"Kyllä on pakko myöntää että tämä minun meisseli on ensi vuonnakin vähän liian pieni työnnettäväksi Tarja Halosen jälkeensä jättämiin presidentinhousuihin. Eiköhän anneta olla koko asian. Pyrkikööt sinne Halosen housuihin ne joilla on meisselissä mittaa ja kykyä. Paavo Väyrynen on kankimies ja kova kampeamaan, hässiköön tai ryssiköön Paavo sen homman ihan kepulaisesti.

Minulla olisi vielä yksi ihan Eu tasoinen vinkki seuraaviin pressanvaaleihin. Eiköhän sieltä takametsien peräkammarin pojista löytyisi jokunen kepulainen homppeli ehdolle seuraavaksi presidentiksi. Saattaisi homopoika tai härkänarttu olla se oikea jytky tähän markkinarakoon. Eihän tällä homokortilla pelaamista voi jättää kokonaan Vihreiden businekseksi.

Se persujen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on leiponut niistä rusken reiän ritareista hinttapuleista nyt melkein neekereiden veroisen suojelukohteen Suomen medialle joten voisihan se kepulainen hintti räjäyttää tämän vaalipankin. Minä poika lihottelen niitä pankkeja pitkin Eurooppaa, käy se näinkin." Tuntematon äänestäjä kertoi näkemästään painajaisesta jossa hän oli joutunut Oli Rehnin housuihin.

 YLE

Keminmaan marjanpoimija Paavo Väyrynen, pyrkyri omasta halustaan on onnellinen mies. Pudottuaan eduskunnasta Paavolla on nyt hyvin aikaa pyrkiä seuraavaksi Suomen presidentiksi Halosen jälkeen. Ihan se presidenttinä olo ei vielä onnistu samaan aikaan Halosen loppukauden kanssa vaikka järjestely Paavo Väyryselle sopisikin. Minä olen nuorisolle ihmeellinen henkilö kuin Joulupukki sanoo Paavo V. Ettei vaan oltaisi sukulaisia, samalta suunnalta kun ollaan lähtöisin. Suurta lappilaista tarinaa kuuntelee ihmeissään myös pop laulaja Antti Tuisku. Paavo Väyrynen uskoo vaalipiirin vaihdon vieneen häneltä kansanedustajuuden mutta mitäpä näistä menneistä vaikka harmittaahan se. IL lue lisää »

 IL

Entinen europarlamentaarikko ja kansanedustaja Lasse Lehtinen kertoo olevansa valmis SDP:n presidenttiehdokkaaksi, jos enemmistö demareista niin haluaa. Tämä kuuluisi Pyllykirjan vitsit sivulle, täh. Uutisvuoksi

super_ladies_rehn

Yllä tuntemattoman kreikkalaistaiteilijattaren taiteilema postmoderni muotokuva kepulaisesta Mikkelin lahjasta EU:lle. Myös kreikkalaisen kauppakoulun käyneen taiteilijattaren mukaan taideteos kuvaa markkinaturbulenssin voimasta ravintonsa saavan pankkien voitontekokoneen, ikiliikkujan, Olli Sampo Rehn hahmoa pehmeissä arvoissa, päivävaipoissa. Kreikkalaisethan olivat kuulemma eurooppalaisen sivistyksen ja kulttuurin pohjatyön tekijöitä ja aivan ilmeisiä ennustajaeukkoja edelleen. Lisää tuntemattoman kreikkalaistaiteilijattaren tuotantoa löydät täältä

Vielä ei tiedetä katsooko Olli Rehn tulevaisuuttaan kahvinporoista mutta jotakin hän on hahmotellut tulevan varalle, vähän niinkuin Zorbas kreikkalainen. EU:n talouskomissaari Olli Rehn sanoo ottavansa kantaa presidenttiehdokkuuteensa syksyllä. Eihän tätä ilmoitusta jaksaisi odottaa edes Lampisen Sampo.

 IL

Kepulaisten alfa urosten keskuudessa on alkanut käydä kuhina ensi vuoden presidentinvaalien suuntaan. Keskustan puheenjohtajakisa oli Keskustan Lehmien mittely mutta nyt ovat parhaat pojat asettumassa sotisopaan seremoniamestarin postista. Olli Rehn ja Paavo Väyrynen ovat alkaneet soitimen. Kumpikaan ei tiettävästi ole SETAn jäsen joten sopivuus Tarja Halosen jälkeensä jättämiin housuihin on kyseenalainen. Mutta ainahan herrat voivat tulla ulos kaapista ja voittaa puolelleen seksuaalisesti äänestysaktiiviset nuor ja perussuomalaiset. Kaupunkisotaa, kaupunkisotaa on luvassa. Siinä tanner tömisi kun dinosaurukset nai sanoo sananlasku.

Mitä sanoo Olli Rehnin irtiotosta Keminmaan ihmemies ministeri Paavo Väyrynen. Tutiseeko Paavo Väyrysen leuka EU virkamiehen töniessä itseoikeutetusti itsensä presidentin virassa näkevää Väyrysen Paavon. Paavo Väyrynen on Suomen kansalle ihmeellinen henkilö kuten hän on jo todennut nuoremman kansanosan osalta asiansa olevan.

 IS

Keminmaan marjanpoimija on saanut ilmestyksen. Paras mies voittakoon mediapelissä. Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen ei kertonut keskustan puoluejohdolle etukäteen presidenttiaikeistaan. Puoluejohto sai lukea siitä Väyrysen blogista. Paavo ei anna periksi. Mutta haluaako kansa Paavo Väyrysen presidentiksi? Kansa haluaa mitä haluaa mutta Paavo tietää mitä haluaa.

Presidentivaalit 2012 kampanjat eivät ole vielä päässeet kunnolla käyntiin, eikä ihme. Kenelläpä olisi kiire astumaan Tarja Halosen housuihin. Pyllykirjaa on kuitenkin saapunut varteenotettava ehdotus tulevia presidentinvaaleja silmälläpitäen. Kun nyt on päästy alkuun tuossa naispressa-asiassa niin oletettavasti paras ehdokas Halosen housuihin olisi blondi Johanna Tuksu Tukiainen. Ja hänen ulkoministerikseen Jani Toivola. Hinttapuli Toivola käyskentelee vihreiden laitumilla mutta Tuksu voisi hyvinkin edustaa koko kansaa yli puoluerajojen perussuomalaisten riveistä. Vähän vetoapua Timo Soinilta ja eiköhän se siitä.

 IL

Homosuomi on saanut pienen vihreän miehilyksen presidettiehdokkaaksi seuraaviin presidentinvaaleihin. Vihreiden puheenjohtaja työministeri Anni Sinnemäki vahvistaa, että kansanedustaja Pekka Haavisto on puolueen tuleva presidenttiehdokas. No eihän ne vihreät ole muutenkaan vaikuttaneet koko Suomen kansan puolueelta joten sikäli vihreiden esitys on linjassa puolueen linjan kanssa. Mutta suurin osa kansalaisista on heteroita ja muita pervoja joten nähtäväksi jää miten vihreä homppeli pärjää vai meneekö persiilleen koko myrkynvihreä retkue. Eikä siinä hyvä häviä jos häviää hyvä häviäjä.

Presidentinvaalit 2012 vaalikone aloitussivu - sivu 1 - sivu 2 - sivu 3•

Pyllykirja yhteisötaidetuunaamo, Parodia ja satiiri komppania, tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä laadusta tinkimättä PK voimala! Tule mukaan tuunaamaan! Sinun on aika astua voimajohtoon! Pylly vasten pyllyä pump pump pum panen. Katso myös Pyllykirjan uudet Vitsit 2011. 12.1.2011