halla-aho IL

Jussi Halla-aho ja helsinkiläinen taksinkuljettaja Sesar Williams kohtasivat. Jussi oli ihan liekeissä. No annas nyt minullekin se makea märkä "Neekeri suukko".

kiviniemi IS

Viddu noita kettytyttöjä, ketun villikoita eikun vidun kellikoita. Imisivät munamiestä kettun nartut. Viddu mä juon nyt kaljat. Tämä on kepulaisvitsi.

kiviniemi_mainos

Niin on jos siltä näyttää. Kepulainen pettää aina. Tämä on suomalainen vaalivitsi.

soini IL

Piraattipuolueen ihmemies piraatti Soini suosittelee äänestämään Piraattipuoluetta numerolla 257

virtanen IS

Moro. Täsä on nääs tamperelaisiin punahoroihin ja perusdemareihin astuttavan reiän koko nääs noin keskimäärin. Ja mää oon nääs tutkinu tän reikähomman perusteellisemmin kuin reetu Frederik joka vaan leuhkii ja meuskaa. Eikä oo paljon Asellin mammanpojan ehkäisykumeja tarvinnu polttaa kirnutessa punertavaa reikää sano. On mulla semmonen velttomeisseli ettei sitä ole tonkokosessa reiässä vielä reunat alkaneet ahistaa. Veltto sisään veltto ulos ja sitä rataa, eikä tunnu missään. Kyllä juttu on näin.

lasse_lehtinen IL

Tästä ei demarivitsi parane. Pyllykirjailijat taputtavat isoja lihavia mahojaan.

kylmio IL

Potilasta kuolleeksi luullut ja tämän kylmiöön lähettänyt lääkäri ei oikeuden mukaan syyllistynyt virkavelvollisuuden rikkomiseen. Aamulla miehen huomattiin hengittävän. Miestä alettiin hoitaa, mutta hän kuoli hoidosta huolimatta runsaan tunnin kuluttua. Puoskaroidessa sattuu ja tapahtuu mutta onneksi puoskareiden toilailut maksaa asiakas, joskus myös hengellään. Tämä on suomalaisvitsi

munamies IS

Kyllä pystynokkainen iso kova muna on aina liukkaasti hurskaan kanan muna-aukon täyttänyt, sano.

esko IL

Ketä on noi silikonimuumit jotka puhuu jotain Miss Helsinki kisasta? Jotain olmei siis hei.

chocolate-jesus

Kristillisten ja perussuomalaisten vaalikojuilla kierrellyt pyllykirjalainen löysi kumpaiseltakin kojulta samanlaista makeaa vaalisuklaata. Päivi Räsäsen ja Timo Soinin yhteinen pikkupahe on suklaa kertovat pikkulinnut.

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen kokoomus on yrittäny parantaa valtion kassatilannetta henkilökohtaisella sijoitusklubi Wincapitan jäsenyydellä, kertovat urbaanijuorut ja Hannu Kailajärven naisystävät. Kun tulee niin paljon niitä eurotakuitakin maksettavaksi, jostainhan ne rahat on löydettävä arvellaan Jyrki Kataisen jupisseen.

veltto_virtanen

Perussuomalaisten kansanedustaja Pertti Veltto Virtanen oli viettänyt saunailtaa yhdessä eduskuntavaaliehdokas Jussi Halla-ahon kanssa. Otin nääs miehestä mittaa kertoi Veltto Virtanen jälkilöylyissä.

persbrandt

Ruotsalainen kokanokka valepoliisi Mikael Persbrandt tunnetaan Suomessa Beck elokuvien rikosetsivä Gunvald Larssonina. Raamikas ruotsalaishärrä Perspirantti on tullut kuuluisaksi nenänvalkaisuviikoistaan valepoliisina. Tämä on ruotsalaisvitsi.

Kansalaiset, medborgare. Olkaa tänään aktiivisia sillä huomenna olette radioaktiivisia.

parviainen IL

Parasiitti Parviainen eduskuntavaaliehdokas, jumalan hullu rakastaja ja taiteilija jumalan armosta.

parviainen IS

Näytelmäkirjailijaa, ohjaaja HulluJussi Parasiitti Parviaista kohtasi lottovoitto jo ennen eduskuntavaaleja. Vielä suurempi onnenpotku Parasiitti Parviaiselle on Pyllykirjan vaalikampanja. Parasiitti Parviainen eduskuntaan, täh?

Pyllykirjan 2011 vitsit aloitussivu - Pyllykirjan vitsit sivu 1 - Pyllykirjan vitsit sivu 2 - Pyllykirjan vitsit sivu 3 - Pyllykirjan vitsit sivu 4

Lähetä Pyllyvitsi tällä kaavakkeella »

Pyllykirjan vitsit 2010 löydät täältä »