Tulosta

No näinhän siinä sitten kävi että Parasiitti Parviainen jäi rannalle ruikuttamaan, hyvästä numero-onnesta huolimatta. Onnekseen hänen elämässään on aihetta ruikuttaa joten aika ei käy pitkäksi. Mutta onnittelemme ja kiitämme itseämme kaikki Parasiitti Parviaisen eduskuntavaalikampanjaan osallistuneet.

parviainen IS

Näytelmäkirjailijaa, eduskuntavaaliehdokas ohjaaja Jussi Parasiitti Parviaista kohtasi lottovoitto jo ennen eduskuntavaaleja. HulluJussi Parasiitti Parviaisen lottovoitto on kaksiosainen. Osa yksi, Helsingin vaalipiirissä Suomen työväen puolueen ehdokkaana oleva Parviainen sai nimittäin saman äänestysnumeron kuin tulevien vaalien todennäköinen äänikuningas, perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini. Parviainen saattaa siis lipsahtaa vahingossa eduskuntaan Soinin kannatuksen siivellä. Parviaisen lottovoiton toinen osa on Pyllykirjan vaalikampanja Parasiitti Parviaisen valinnan puolesta.

Mikä puhuu Parviainen eduskuntaan kampanjan puolesta. Ohjaaja ja näytelmäkirjailija Jussi Parasiitti Parviainen istuu Lapinlahden tyhjentyneen mielisairaalan käytävällä ja haluaa eduskuntaan edustamaan kaltaisiaan.

ruumisarkku IS

Elämää ja erotiikkaa, eli hyvin sujuu, hyväntuulinen Parasiitti Parviainen vastaa eduskuntavaaliehdokkuuttaan koskeviin uteluihin. Asun mielisairaalassa ja harrastan seksiä. Seksikohtauksissa on mukana tyttöystäviäni. Eräässä vaalikampanjan seksikohtauksessa ryhdymme seksikkäisiin toimiin hautausliikkeen eteen pysäköidyssä citymaasturissa, Parviainen paljastaa vaalikampanjauteluihin.

parviainen IL

Pikku ja ilolintujen livertämien huhujen mukaan itsensätyydyttävästi näyttelevä näyttelijä Aake Kalliala on lupautunut näyttelemään Jussi Parviaista eduskunnassa jos HulluJussi Parasiitti Parviainen valitaan eduskuntaan Timo Soinin numerolla 257. Samojen huhujen mukaan Parviainen arvelee näyttelijä Aake Kallialan sopivan paremmin pöljän osaan eduskunnnassa kuin Kotikatu TV sarjassa. Pöljä mikä pöljä mutta tätä City huhua ei ole pystytty varmentamaan. Äänestäkää siis hyvä vaalikarja numeroa 257 kehottaa myös Juhan af Grann näköishenkilö Pyllykirjan vaaligallupissa. Vain siten saamme selville kumpi pöljä puhuva pää paljastaa itsensä eduskunnassa, Kalliala vai Parviainen. 19.3.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

Osumia: 473