kansanedustajat IL

Kellä tuuria on kellä ei mutta jätkä senkun porskuttaa. Timo Soini ei kuvia kumartele - "kokoomus kuppasi kansaa" IS lue lisää »

sinnemäki KL

40.000 euroa omia rahojaan kansanedustajaehdokkuuteensa sijoittanut ja pettynyt vihreiden Anni Sinnemäki: Vihreiden ei kannata neuvotella hallituspaikasta. Suomen katajaisella kansalla on vielä jotakin toivoa tulevaisuudessa, kokoomuksen Toivo ja vihreiden Toivola. Menevätkö Sinnemäen rahat haaskioon. Haaskio = pääsy vihreiden kansanedustajaksi. IL lue lisää »

Jani_Toivola YLE

Vihreiden kansanedustajaehdokas Jani Toivolan ainoa ongelma eduskuntavaaleissa: En voinut äänestää itseäni. IL lue lisää »

vihreat IL

Höpö höpö höpö se on ihan löpö joka leikistä suuttuu....

tentit IL

Kolmen Sepän aukiolla humoristi esitteli taskubiljardikuulansa ohikulkijoille. Jotenkin tuttuja naamoja.

kiviniemi IS

Viddu tässä on nyt pakko relaa paril bissel. Viddu noita kettutyttöjä imisivät munamiestä viddu. Viddu mä juon nyt kaljaa.

kiviniemi IL

Kettutytöt nuo kuumana käyvät "ketun villikat" käyvät kepulaiseen kiinni kuin rämemajavaan, seksikästä. VU lue lisää »

tiura IL

Tampereen nääs vaalilahjusflicka Marja Tiura kokoomus on jo valjastanut poliisin vaalikampanjaansa, niin on kuumat paikat nääs. Poliisi pyysi minua ja perhettä pysymään sisätiloissa, kansanedustaja Marja Tiura kertoo. Ettei vaan ole perussuomalaisia koijareita ne poliisit, huuliveikkoja nääs. Vaikka hyvähän se vaan olisi jos se Tiura pysyisi kotonaan pois sotkemasta muiden yhteisiä asioita nääs

tiura IL

kakkonen IL

Hän on täällä tänään. Halpahallikauppias Kyösti Kakkonen tukee jälleen keskustan vaali-kampanjaa.

vaalirahnat IL

Helsingin vaalipiiristä eduskuntaan pyrkivä vihreiden Anni Sinnemäki satsasi ilmoituksen tehneistä puheenjohtajista suurimman summan omista varoistaan. Puoluerahoitus.fi sivuilla julkaistujen raporttien mukaan Sinnemäki ilmoittaa vaalikampanjansa kuluiksi 42 912 euroa, joista omia varoja on yhteensä 41 000 euroa.

Puolueelta hän kertoo saaneensa vain 412 euroa ja yksityishenkilöiltä saaduksi tueksi 1 527,86. Eipä mene paljolti muiden rahoja hukkaan. http://www.puoluerahoitus.fi/

huijattu IL

Ilmeisesti vain poliitikkojen vaalirahoituksen tukemisessa rahat menevät vielä pahemmin hukkaan kuin lemmenelämän sponsoroinnissa arvelee naapurin likka.

kakkonen IL

Suomen likaisimman vaalirahapesupuolueen keskustan vaalirahapyykki saa vaalirahaa.

Vaalirahakuningas kokoomuksen Ilkka Kanervalla on painolastina syyte 50 000 euron törkeän lahjuksen ottamisesta Arto Merisalon porukalta. Ehkä hidastaa Kanervan menoa, mutta ei estävän läpimenoa.

Vaalikoneen etusivu - vaalikoneen sivu 1 - vaalikoneen sivu 2 - vaalikoneen sivu 3

Pyllykirjan vaalikone, satiiri ja parodiakomppanian yhteisötaidetuunaamo tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä laadusta tinkimättä PK voimala! Tule mukaan tuunaamaan! Sinun on aika astua voimajohtoon! 16.4.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä