ruotsi IS

Hävittyään jääkiekon maailmanmestaruuden Suomelle ruotsalaiset ovat niin hurjistuneita ja nälkäisiä että tappavat jo toisiaan hampurilaisravintolassa odottaessaan revanssia Suomen kanssa seuraavissa MM kisoissa.

mayrakoira SK

Hallitustunnustelija Jyrki Kataisen viimeinen oljenkorsi on todella laajapohjainen hallitus ns. Kataisen mäyräkoira. Siitä Kataisen mäyräkoirasta on tulossa hallitukseen sisäänheitto tuote. Otetaas taas yksi Kataisen mäyräkoira, ihan suu vaahdossa, on niin hikikii.

sixpack_katainen IL

Vanha kunnon sixpack, kuuden kaljan pakkaus on saanut uuden nimen. Hätäinen Katainen. Otetaas taas yksi hätäinen katainen ihan suu vaahdossa.

Osattiin sitä ennenkin. Kekkosen ilmaveivi katso
Maailmanmestarijoukkue Leijona valmentaja Nurmisen kompastuminen katso
On Suomi voimissaan! Ihanaa Leijonat ihanaa.

vihreat_ministeri IL

Pikkulintujen takaluukun ilmanpäästöjen mukaan vihreiden ministerikandidaatit ovat Ville Niinistö, Oras Tynkkynen sekä Anni Sinnemäki. Mutta missä on Rosa Meriläinen vihreät joka kohahdutti kansanedustajana kertomalla haastattelussa avoimesti kannabiskokeiluistaan, käyttämällä eduskunnassa poikkeuksellisen lyhyttä minihametta sekä rintamerkkiä, jossa luki "Vittu haisee hyvältä". No paremmalle kuitenkin kuin pesemättömät munat vaikka kuinka luonnonoikkua suojelisi.

halonen IS

Siis mä niinku tykkäsinkin kun ne känniset äijät otti kiinni ja puristi. Ei ne onneks mua taklannu siinä lavalla kaiken kansan nähden. Mähän niitä jörriköitä jouduin pystyssä pitämään. Ihanaa Leijonat ihanaa.

parta HS

Mitäpä ei saksalainen keksisi. Yllä uusin germaani innovaatio, oluella ja makkaralla käyvä luomu alapesulaite naisille. Esileiki orgaaninen alapesulaite toimintakuntoon tipauttamalla pari tippaa Fairy astianpesuainetta herran partahalkioon ja ohjaa sitten veitikka nuolemaan alapääsi piparia. Hyvin vaahtoutuu ja pimppu puhdistuu. Jos veitikka hyytyy juota sille olutta ja syötä makkaraa.

tutti_paita IL

Suomen jääkiekko Leijonat syövät ruotsalaisia lagomhomopetter jääkiekkoilijoita ja paskantavat maailmanmestaruus kultamitalleja kuin poro papanoita. Ihanaa Leijonat ihanaa.

katainen_soini_hallitus

On niin hikikii. Otetaas vielä yks hätäinen katainen. Ei tässä olla kallella kypärin. Vielä yks hätäinen katainen.

obama_osama

Amerikanmaalla valtion ja armeijan ylin johto nautiskelee työn puolesta Snuff elokuvaa jonka juoni on yksinkertainen ja tehokas. Obaman väki ampuu Osaman ns. seulaksi. Snuff elokuvat ovat kehittyneet tietotekniikan kehityksen mukana reaaliaikaiseksi tappamisen toljottamiseksi. Tuntematon kärpänen oli päässyt livahtamaan kattoon ja katseli paikallaolijoita ihmeissään. Olihan siellä myös piru itse, Osama joukon jatkona. Hillary vaikuttaa kiihottuneelta, äijät katselevat Osaman tappoa kuin vierasta sikaa.

iso_jytky

Niin se vaan on pojat että tästä suklaanekusta kun minä tyttö imaisen mehut niin tissit kasvaa. Tämä ei ole minkä tahansa ukon jytky vaan tähän on tarvittu oikea neekeriukko liikanimeltään Teuvo Hakkarainen. Mä ole kovin perso sille neekerin persu hanurille ja näkeehän sen jo mun tisseistäkin että kunnon ravintoa mä imen. Ei ole samaa vaikutusta sen Stefan Lindfors silikonipötkön kanssa hanuria soittaessa, musta tuntuu.

mies IL

Pyllykirja avaa hanurisi kaikkein kansanedustajien nuoltavaksi. Tämä persus ei enää voitelua tarvitse.

Velkaongelmiin joutunut Suomen Keskusta kaupittelee Helsingin Apollonkadulla sijaitsevaansa puoluetoimistoaan.

Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen, vahvistatteko väitteen, jonka mukaan puoluetoimistonne on myynnissä?

Kyllä. Neuvottelut ovat kuitenkin vasta alkuvaiheessa. On järkevää miettiä, mikä on enää kannattavaa toimintaa.

Kenelle myisitte puoluetoimiston?

Kyllä ainut realistinen vaihtoehto on Maaseudun Säätiö.

Maaseudun Säätiö on puoluettanne lähellä oleva. Tarkoittaisiko myynti sitä, että puolueenne asettuisi tiloihin jatkossa vuokralle?

Näin se olisi käytännössä tarkoitus. Tässä on sekin hyvä puoli että meillä Keskustassa ei oikein osata siivota omia sotkuja. Kun ei tuosta Kiviniemen Maristakaan ole siivoojaksi. Eikä nämä omat vanhat paskat meitä häiritse. Siisti homma.

kiviniemi HS

Sarjasta Suomen kansan suuret vitsit. Kumpi kuvan henkilöistä, kepulainen pettää aina Mari Kiviniemi vai hätäinen Katainen on parempi vitsi? Vastaus kuuluu: Vaikea sanoa.

Hauskassa kuvassa hätäinen Katainen on juuri aavistanut kepulainen pettää aina Mari Kiviniemen selkänsä takana, selkään puukottamassa, mahdollisesti. Pääministerin palkkaa nostavan Mari Kiviniemen vaalienjälkeinen motto: Vieroksun työtä mitä vain.

soini IS

Kuuman kesän 2011 herkku on grillattu Soinin jytky. Grillattu ja portugali tukikastikkeella terästetty Soini maistuu perussuomalaiselle jytky makkaralle. Sitä jytkyä on saatava lisää kuin munamiestä illansuussa hihkuu naapurin rouvakin. Tirisevän kuuma sisältä veriseksi jätetty ja rehelliselle perussuomalaiselle lihalle tuoksahtava Soini on parhaimmillaan Huvila panimon LaiskaJaakko oluen kanssa. Uppoaa kuin EU tukirahat etelän herra Molookin kitaan. Kippis ja kulaus. Maistuisi varmaan myös vihreiden Osmo Soininvaaralle.

tervo IS

Turvaseksi vaiko tervoseksi ainaiseksi veriseksi iloiseksi pervoseksi ajanvietteeksi kotitöiden lomaan, siinäpä seksi vastaiseksi kysymykseksi. Tervoseksi turvaseksin pervoseksi ehdoilla onnistuu Rosa Meriläisen ehdottamalla kondomoidulla kurkulla tapahtuvalla pyllynhoidolla kuten vertailevan erotiikan maisteri Simo Frangén osaa hyvin opastaa vuotajakaveriaan. Myös sydän tykkää vähäkalorisesta kurkusta ensin ala ja sitten yläpään kautta nautittuna. Palanpainikkeeksi sopii olut.

Kyllä seksi on kivaa myöhäisessä keski-iässä ja leivoset ilmassa leikkiä lyö. Ruuanlaitosta innostunut Jari Tervo on kehittänyt oivan marinadin jytkylle. Ensin jyky pyllyyn pehmiämään ja kostumaan ja sitten suuhun nautiskeltavaksi. Nam nam. Kohtuus kuitenkin kaikessa. Liikaseksi saattaa jytkyn likaiseksi.

soini_lucas

Niin ovat kuin kaksi marjaa. Yes but no but, antasiks mä sille EU:lle vai en. Yes butt no butt. Ihan tämä on kuin jalkapallomatsissa Pikku Britanniassa sanoi Matt Lucas Timo Soinille Millwall Queer Balls bileissä.

littlebritain

Mä tarviin kaiken paalun mitä sulla on Timo kulta. Mun nimi on EU ja mä olen jo iso jytkypersu horo. Se kepulainen Olli Rehn sieltä jääkarhujen maasta jeesaa mua ja luukuttaa mulle jytkyhunajaa. Pliiiiiiisss.

hakkarainen IL

Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet (lausutaan savossa "bidee") on alkanut tehdä vaalityötä perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen puolesta ja pyytää valtakunnansyyttäjää tutkimaan, syyllistyikö Hakkarainen lausunnollaan esimerkiksi kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Nähtäväksi jää myös syyllistyykö Eva Biaudet kiihotukseen kansanedustajaa vastaan.

Pyllykirjan vitsit aloitussivu - Pyllykirjan vitsit sivu 1 - Pyllykirjan vitsit sivu 2 - Pyllykirjan vitsit sivu 3 - Pyllykirjan vitsit sivu 4

Lähetä Pyllyvitsi tällä kaavakkeella »

Pyllykirjan vitsit 2010 löydät täältä »