apina_seksi

Kyllä tiedemies tietää. Apinat ne vasta huoranpenikoita ovat. Apina oppi rahan, osti heti seksiä US lue lisää »

kiikko IL

Heippa kaikki painonsa tai liikakilojensa kanssa kamppailevat suomalaisnaiset ja erityisesti Johanna Tuksu Tukiainen. Nyt on keksitty takuuvarma ja nopea dietti jolla paino tipahtaa vähintään 15 kiloa. Ryhdy suhteeseen kansanedustaja Ilkka Ike Kanervan kanssa tai siis salasuhteeseen Ikehän on kihloissa Elina Kiikon kanssa. Ike on toimen poika Suomen Turusta ja hänen seuralaisenaan kilot karisevat jenkkakahvat sulavat. Ikeä mekkoon vosut

tuksu_politiikka Petri

Tuksu, sinun on aika astua johtoon. Jos silikonitissit puhkeavat ja joudut viihde ja lööppieläkeläiseksi voit aina menestyä politiikassa ja poliitikkona. Sinähän olet tullut hyvin poliitikkojen kanssa toimeen kuten Ike on todistanut. Kansa rakastaa sinua Tuksua. Ei muuta kuin politiikkaa tekemään. Tekeehän Paavo Väyrynenkin vaikka kansa ja citykepulaiset kummeksuu sitä reliikkiä. Politiikassa pärjää pienirintainenkin lööppijulkkis, myös lauta. Tuksu anna Suomen kansalle mahdollisuus äänestää sinua seuraavissa kuntavaaleissa. Rohkeimmat Tuksu ihailijakerhon jäsenet näkevät Tuksu ehdokkaana seuraavissa presidentinvaaleissa. Tuksu, tuoretta verta politiikkaan, vielä toistaiseksi joka kuukausi.

Suomi Rapsorsa Petri Nygård ihmettelee: ”Ihmiset, mää oon joku hirviö mutta kuka?” lue lisää »

Kyllä on maailmassa paljon vääryyttä, myös kotisuomessa. Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tarjosi Mierontie ravintolassa tonnilla huikka janoisille kanssaeläjille. Höveli kansanedustaja sammui itse ensimmäisenä jotta kanssajuopoille jäisi enemmän juotavaa. Pää pöytään. Teuvo tekee isänmaallista työtä ja kansanparannusta. Sitten ne heitti sen sieltä pihalle ja taksiin. On se niin väärin IL - IS

Blondi kertoi äänestäneensä itseään eduskuntavaaleissa. Vaaleissa on tulevaisuus ja vaaleissa pääset vaikuttamaan. Vaaleissa on voimaa perusteli blondi. Eduskuntatummissa on homoja, yäk lisäsi blondi.

Nurmijärven Lepsämän kylästä on löytynyt ruumis. Jaa, kepulaiset ovat siellä setvineet välejään? En tiiä, mutta poliisi on tunnistanut ruumiin IS lue lisää »

peite IL

Poliisin lainapeite Seppo joutui tyydyttämään tarpeensa paljastelemalla itseään, tutkimusvempelettään metrimitalla taloyhtiön parkkipaikan liepeillä koska työnantaja oli kieltänyt häneltä seksin tutkittavan Annelin kanssa. Puutteessa oleva Seppo yritti vain mainostaa jorma nimistä erikoistavaraansa.

Tiedättekö jo sen turkulaisten Viagran.
- No kerro ihmeessä.
- No otetaan yksi puhkinussittu poliitikolle korrekti pikkuhoro ja rapsutetaan kynnellä sen isosta kainalosta, alapäästä reilu annos silsaa mähmää ja pimppinöyhtää ja pyöritetään siitä sormilla pikkunen nuuskamällin kokoinen pallero.
- Ohoh
- Laitetaan se piparinöyhtäpallero nuuskan tavoin ylähuulen alle ja irvistetään.
- Ohhoh johan kuulosti hyvältä.
- Joo se pikkuveljen piriste on nimeltää turkulaisen aasin potku, Iken ilopilleri. Ja eikun köyrimään seuraava narttu.

timo_soini_kondomi

Ei jumalauta tämä on painajaisunta tai huono vitsi. Perussuomalaisten puheenjohtaja opposition moottoriturpa Timo Soini pukeutuneena EU talouskomissaari Olli Rehn euron kondomi haalariasuun virtuaalisesti no melkein julkisesti pelastamassa Kreikkaa ja euroa. Kyllä nyt menee yli hilseen perskeles koijarit. Ei tätä usko Björn Nalle Wahlrooskaan saati Soinin Tiina.

HeadButt Kreikkalainen Zorbas sen kuuluisan Zorbaksen serkku etsii kadonnutta EU talouskomissaari Olli Rehn Euron Kondomi rapakelin olo ja toiminta asua joka siis katosi kreikkalaisten ja Eu komissaarien bakkanaaleissa Ateenassa kreikkalaiseen perseeseen Zorbaksen hanurin soiton yhteydessä. Täällä se on eiku ei oo niinku onpas eipäs.

olli_rehn_kondomi

Ennen katoamistaan kreikkalaisten persiiseen Eu talouskomissaari Olli Rehn euron kortsu asu näytti tällaiselta varmuusvälineeltä takaus ja vakausmekanismivälineellä varustettuna. Zorbaksen persiiseen kadotessaan Eu euron kriisi kortsuasu saattoi sisältää myös ylpeän kantajansa talouskomissaari Olli Rehnin.

Viddu miä oon Mikkelin munamies eiku Euroopan sadetakkimies, euron kortsumies. Viddu seon Olli viddu Rehn vakausvempeleellä. Rehniä eurohoro rehniä miä sanon niille perussuomalaisille. Oon miä sentään jonkun kerroksen niitä perussuomalaisia pallinaamoja korkeammalla pallilla, euron kriisikortsumies sillä mennään. Miä oon se oikea Helsinki Pride euron kortsumies.

Pikkulintujen livertämän mukaan katoamisasiasta ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta sillä ns. vastuullisen eu virkamiestyön vastuunkantoon kuuluu paikalta hymyillen poistuminen ja tappiolaskun lähettäminen eu valtioiden veronmaksajille. Jos hän, eurokortsumies Olli Rehn kuitenkin ilmaantuu ihmisten ilmoille jossakin päin Eurooppaa hänet tunnistaa kreikkalaisen paskan hajusta. Löytäjää pyydetään palauttamaan löytötavara Björn Nalle Wahlroosin pankkikonttoriin uudelleenkoulutettavaksi ja aivopestäväksi vakausvempeleessä, pyytää Eu komissio. Löytöpalkkiota ei makseta.

Rehniä kreikkalaishoro rehniä, viddu rehniä.

Ovatko kaikki ruotsalaismiehet hinttejä kuten vanha suomalainen uskomus kertoo. Hyvä otanta asiasta löytyy netistä. Syrjähyppyjä etsiville tarkoitettu Victoria Milan -deittipalvelu on kerännyt Ruotsissa puolessa vuodessa yli 120 000 jäsentä. Miehiä on seitsemän kymmenestä liittyneestä. Noin 90 prosenttia palvelun käyttäjistä elää parisuhteessa. Etsivät ilmeisesti kaltaistensa seuraa.

Suomen Turussa kesälomareissulla vieraillut savolaismies kyseli torilla että "mitenkähän se on ex ministerismiehellä mulukku pelanna?"

Kreikkalainen Zorbas nosti kaikki rahansa kreikkalaisesta pankista. Myös Zorbaksen veli Zorbas nosti kaikki rahansa pankista. Myös Zorbaksen serkku Zorbas nosti kaikki rahansa pankista. Myös Zorbaksen serkun veli Zorbas nosti kaikki rahansa pankista. Jne. Tämä on kreikkalaisvitsi joka naurattaa myös James Bond velipuolikuutamolla Euro Bond miestä kepulia Eu talouskomissaari Olli Rehniä. Häntä heiluttaa koiraa?

lestadiolaispappi IL

Lestadiolaisen papin esikoulun esileikki suoritetaan perheen pienimpien esinahalla leikkien. Kyseessä ei ole sukupuolineutraalin esikoulun esileikki vaan ammattiauttajan kaitselmus, esinahan katselmus.

esikoulu IL

katainen IS

Onkohan tuo pää ja määministeri Jyrki Boy Katainen alkanut harrastaa itsetutkiskelua ja pihatöitä kun hän kuvittelee palaavansa töihin. Mitähän työtä se Jyrki tekee silloin kun hän kuvittelee tekevänsä töitä?

katainen IS

Pää ja määministeri Jyrki Boy Kataisella taisi mennä pää ja mää sekaisin alkukesän helteistä ja nyt hän kuvittelee jo olevansa Joulupukki ja valmistelee suomalaisille ja koko EU:lle iso jytky joululahjaa.

ike Seiska

Älä alita rimaa Ike. Sä tiedät kenellä on paras tuksu. Ike hoippuu olisko Tuksu mielessä?

halonen_kippis IL

Kippistä vaan kaikille, tolle Kataisellekin. Viddu vedetääs nyt kerrankin kunnon persut olalle ja sikaillaan koko six-pack voimalla vai mikä sex-back konkkaroikka tää sun sakkis on Katainen. Naattikaa nyt kuin pienet siat, maakunta maksaa. Viddu.

Kuka vei Ai Wei Wein? Vei Hai Wein.

versace IL

Versace mallisto sopii myös Me Hirviöt sarjasta kotoisin oleville naisille arvelee Pyllykirjan muotitoimitus.

meego HS

Nokia on julkaissut uuden meego kapulan nimeltään eFlop. Nokia eFlop

Pyllykirjan vitsit aloitussivu - Pyllykirjan vitsit sivu 1 - Pyllykirjan vitsit sivu 2 - Pyllykirjan vitsit sivu 3 - Pyllykirjan vitsit sivu 4 - Pyllykirjan vitsit sivu 5

Lähetä Pyllyvitsi tällä kaavakkeella »

Pyllykirjan vitsit 2010 löydät täältä »