Presidentin vaalit vaalikone 1. Valitsemmeko seuraavaksi presidentiksi hintin, heteron, transvestiitin, pervon, härkänartun vai poliittisen parasiitin.

kiviniemi-vayrynen IL

Keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen piikitteli ja kritisoi nykyistä puheenjohtajaa Mari Kiviniemeä Suomenmaa-lehdessä Suomenmaa Onko Paavo unohtanut että nartut suosivat vain omia valintojaan?

paavo IL

Suurin ja kaunein mutta ei halutuin. Mahdollisesti kepulainen marjanpoimija Paavo Väyrynen on Suomen Toivo ja suuri humoristi joka haluaa sitä mitä muut kepulaiset eivät halua. Otetaas huikka marjaviiniä Väyrysen Paavolle.

hakkarainen SS

Teuvo Hakkarainen presidentiksi kansanjuhla Mikkelin torilla la - su 13. - 14. elokuuta 2011 klo 12 - 17. Tervetuloa, kaikki mukaan muuttumaan. Tosi on. Motto: Kepulaiset ovat kuin kolesterolia, pahaa kolesterolia Suomi neidon veressä. Lääke Suomi neidon kolesterolivaivoihin löytyy ja lääkkeen nimi on Teuvo Hakkarainen

anneli IL

Europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki on keskustan suosikki seuraavaksi presidentiksi kertoo maamiehen tietolaari. Olisihan se mielenkiintoinen yhteiskunnallinen kokeilu katso kuinka nopeasti pressan hommista saisi potkut visertävät kepulaiset pikkulinnut Olli Rehnin selän takaa. Vielä ei ole tiedossa kuinka Jäätteenmäki pärjää härkänarttu indeksillä mutta kovatahtoinen ja kalloinen hänen kuvataan olevan.

kanerva_rinnat IL

Ilkka Ike Kanerva perspentiksi eiku siis presidentiksi sopertavat lukuisat kaunottaret ympäri ämpäri

rehn IL

Mikkelin mesoja EU talouskomissaari Olli eurokortsu Rehn on niin hikisennihkeä että hänen pitää hankkiutua saunan lauteille miettimään presidenttiehdokkuutaan kepulaisena jullina. Kyllä pukkaa pahaa jälkihikeä ja jälkilöylyä ajatuskin että tuo euronkortsumies söhläisi Suomen asiat samaan jamaan kuin EU:n. Varjele vakainen luoja tuolta ruojalta Pyllykirjalle puuskuttaa tyttö Mikkelistä. Mutta minkäs teet.

ilkka_kanerva_kondomi

Joukko yhteiskuntamme nimettömiä, ei varsinaisesti naisten aluspöksyjä mutta nimettömiä jäseniä on suunnitellut kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanervalle oivallisen asun vaalitaistoon tulevissa presidentinvaaleissa 2012 joihin Ikeä kannustetaan ilmoittautumaan ns. mustana siitosorina. Ilkka Kanerva on edukseen EU talouskomissaari Olli Rehn euron kondomi haalariasussa Euro Bond-Rehn joka on sukupuolineutraali unisex asu menevälle miehelle kuten James Bond 007. Euro Bond-Rehn kortsussa on helppoa hauskaa ja kivaa puskea päin viddua ja Ikellä on puskua vidduun hihkuvat Iken kannattajattaret Turusta. Puku tekee miehen. Ike kortsuasussa Tarja Haloselta tyhjentyviin presidentinhousuihin vaikka perussuomalaisena jos kokoomus ei anna Ikelle mahdollisuutta Sauli Niinistölle edullisen kilpailuasetelman takia. Suomi tarvitsee kiiluvasilmäisen Ike uroksen maan isäksi.

väyrynen

Uhmakas presidenttiehdokas omasta armostaan Paavo Väyrynen: ”Jos minua parempia kepuleita presidenttiehdokkaita on, astukaa esiin ja lopettakaa väyrystely” Paavo Väyrynen blogi

alusasut IS

Terkkuja vaan Ikelle me hoidetaan sun pallit ja imetään muut pressakandit tyhjiin. Eiku siis imetään sun pallit eiku hoidetaan sut prressan pallille ja hoidetaan ne muut pyrkyrit alamäkeen.

petri_nygård IL

Himoksella riehuneiden pikkulintujen liverryksen mukaan Suomi räppäri ja lööppijulkkis Petri Nygårg on lupautunut kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Ike Kanervan presidentinvaalikampanjan veturiksi. Miehillä on paljon yhteistä. Ike tekee sen mistä Petri räppää.

ike 7

Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Ike Kanerva Suomen Turusta nyt koko Suomen kansan edustajaksi seuraavaksi presidentiksi vaaleissa 2012. Ike rinnanmitalla presidentiksi. Suomalainen Iso Jytky.

Presidentinvaalit vaalikone - Vaalikone 1 - vaalikone 2 - vaalikone 3

Pyllykirja yhteisötaidetuunaamo, Parodia ja satiiri komppania, tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä laadusta tinkimättä PK voimala! Tule mukaan tuunaamaan! Sinun on aika astua voimajohtoon! Pylly vasten pyllyä pump pump pum panen. Katso myös Pyllykirjan uudet Vitsit 2011. Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/