autotytto

Hyväjalkainen autotyttö laskeutuu takaisin maan pinnalle Jalasjärvellä. Kuvan lähettäjä ei tiennyt kertoa oliko autotyttö koeajossa vai hyötykäytössä.

parviainen IS

Jussi Parviainen piipahti saanassa. Saana tahtoo kylpee saanassa, kerrotaan Kuopion torilla. Jussi Parviainen blogi

halonen_keinosiementaja HS

Mongolit olivat kovasti pettyneitä presidentti Tarja Haloseen joka ei pystynyt luovuttamaan mongolialaisille poroisännille spermaa vieraillessaan Mongoliassa. Mongolit olivat jopa opetelleet virolaishuumoria ja ruinasivat Haloselta pussintäydeltä poronspermaa. Vaikka mukana vierailulla oli myös Alex Stubb ei sarvipään mälli lentänyt. Aika kehnossa kunnossa on porotalous Suomessa sano virolainen mongoloidi suupielet vaahdossa.

halonen_lesbian

Mongolian virolaismieliset humoristit pohdiskelivat tilannetta ja päätyivät arvioon ettei härkänaaraalta saa vaatimallakaan spermaa vaikka sitä poroksi eli vaatimeksi kutsuisi.

nälkä HS

Epäpoliittisesti ihan vihreät luonnonsuojelijat ovat kiinnittäneet huomiota kärpästen tulevaisuuteen ja mahdollisiin muutoksiin nyt kärpäsille myötämielisessä maailmassa. Jos esim nälkiintyneitä neekerietä ruokitaan ja pestään niin kärpäsiltä häviää ruoka ja kasvualusta. On se niin väärin kärpäsiä kohtaan.

saarnaaja IL

Tutkimattomat ovat saarnamiehen tiet. Vainajan henkiinherättämistä yrittänyt Nokia Mission johtaja Markku Koivisto erotettiin. Erottamisen syyksi on ilmoitettu Nokia Mission johtajan Markku Koiviston harjoittamaa "Seksuaalisten rajojen rikkomista" Urbaanijuorujen mukaan jossakin porukassa jumalanhulluja hälistään että jumalanhullu Nokian saarnamies olisi yrittänyt köyriä vainajan takaisin elävien kirjoihin. Näinhän tapahtuu joskus normaalielämässä jossa joskus lopen uupunut naikkonen jörnitään takaisin virkeyden tilaan. No mene tiedä noista jumalanhulluista.

lipponen_presidentti_vaalit

Demarien Mungo Paavo Lipponen on jalkautunut junttien keskuuteen tekemään presidentinvaali kampanjaansa. Viddu minä olen suurin suomalainen juntti ja isoin jytky Suomi neidon peräsimeen viddu. Asia on niin että jos äänestät, äänestät minua tai et äänestä viddu.

hakkarainen IL

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraisella on munaa kuin neekerillä, viddu rehniä munamies rehniä viddu. Tukiainen on tarpeeton tarpeenteossa Viitasaarella, sahahommissa tarpeellinen. Hakkaraisen munan takia naiset pommittavat kansanedustaja Teuvo Hakkaraista yöllisillä puheluillaan. Jonkun verran soittelevat naiset, jotka olisivat vähän kaveria vailla mutta joille neekeri ei kelpaa syystä tai toisesta. Hakkaraisen vetovoimasta naisten suhteen on nyt herneen nenäänsä vetänyt neekereiden varjossa viihtyvä mustamuna edusmies, joka katsoo paikallisten narttujen astumisoikeuden kuuluvan mustille joskin hakkailla saisi myös kalpeanaama Hakkarainenkin. En minä niitten mukaan rupea elämään. Jos mä käyn niille kumartamaan, niin tässä saisi pyllistää kaikille muille. Mä vedän ihan omaa linjaa. Niitä uhkauksiahan tulee, mutta mitä niistä välittämään, Hakkarainen sanoo. Luuri kouraan vosut.

mustamunamies IS

Onko tässä mustamunamies vai EU talouskomissaari Olli Rehn? Vahvistamattomien huhupuheiden mukaan kuvassa olisi Mikkelin lahja maailmalle ja EU:lle Olli Rehn. Kerrotaan että Rehn olisi intoutunut näyttelemään unelmoimansa suuren vision, tulevaisuudenkuvan tavallisesta työtätekevästä ja veronsa maksavasta EU maan kansalaisesta. Takaus ja vakausmekanismi on pettänyt ja Euro Bond-Rehn livistänyt Karibialle. Tällaisena minä haluan eurooppalaisen työläisen, veronmaksajan näyttävän kerrotaan hänen hihittäneen.

soini_kasvi

Päivän kasvi Timo Soini perussuomalaisesta tuoksuvasta puutarhasta

nygard IL

Seinähullujen vauhtipanoissa kansaa villinnyt Petri Nygård kutsuu Tasavallan Presidentti Tarja Halosen sekoilemaan bändin keikalle sekä juopottelemaan ennen kuin on maailmalle menossa törttöilemään, viddu.

Pyllykirjan vitsit aloitussivu - Pyllykirjan vitsit sivu 1 - Pyllykirjan vitsit sivu 2 - Pyllykirjan vitsit sivu 3 - Pyllykirjan vitsit sivu 4 - Pyllykirjan vitsit sivu 5 -

Lähetä Pyllyvitsi tällä kaavakkeella »

Pyllykirjan vitsit 2010 löydät täältä »

27.7.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/