haavisto IL

Viddu tommosia noi hinttarit on, ihan vihreän himmeitä presidentiksi. Kaikki pitäs saada bylsittyä ilmaseks tai valtion piikkiin. Toisen oma aikakin. Eikun pressaehdokkaan avustaja eli perspentti orjatyöhön että yks hinuri pääsis hörppäämään kermat päältä. Yrittäs varmaan vielä imasta heppikermatkin orjan jytkystä ja antas litsarit palkaksi, suupielet vaahdossa ku afrikan sarven kamelilla. Onks tää respektii perspenttii kohtaan mitä häh?

Vihreiden presedenttiehdokkaan Pekka Haaviston kampanjapäällikkö Riikka Kämpin mukaan ei ole moraalitonta, että presidenttiehdokkaan vaalikampanjaa tuettaisiin verovaroin.

vayrynen IL

Parasta mitä Suomen keskustalla on pitkin hampain ehdolle laittaa. Mutta kuinka mahdollisesti kepulainen Paavo Väyrynen tekisi vaikutuksen suomalaisiin naisiin? Hirmuinen Paavo vai Sugar Daddy maski naamalle? Ehkä Väyryselle sittenkin kannattaisi teettää persussuomalaisten Timo Soini silikonimaski ihan kepulin ex pääministeritär Mari Kiviniemen henkilökohtaisilla talousrahoilla?

kirjeet IL

Hullun nartun tauti on laajasti levinnyt ja yleinen naistenvaiva. Olisikohan tästä tiedosta apua jollekin joka kovasti haluaa mutta jota juuri kukaan ei halua seuraavaksi presidentiksi Suomeen. Ovatko hullun nartun tautiset äänioikeutetut hyljeksitty voimavara äänien kalastelussa?

poika IS

Olisikohan vihreiden presidenttiehdokkaan Pekka Haaviston syytä stailata poikaystävänsä tämän söpöliinin pojun suuntaan jotta katu ja parkettiuskottavuus säilyisi pariskunnan vieraillessa siellä täällä normiheteroiden kansoittamassa maailmassa. Tai peräti yritettävä iske upea Andrej Pejic joka on kauniimpi kuin useammat naiset.

rehn_jytky IS

Rehniä eurohoro rehniä huuteleevat tuntemattomat köriläät mutta en miä tiiä enää tästä presidenttitouhusta kun miulla on aineksia omasta takaa yhtä vähän kuin kannatusta presidentiksi. Antaa olla koko sirkus ja onhan se Väyrysen Paavo aina paikkaamassa tilanteen. Näin se saunatonttu miulle suositteli, pulinat pois.

demari IS

Ei ole helppoa demareillakaan löytää täytettä presidentti Tarja Haloselta vapautuviin housuihin.

vayrynen_pressa

Mahdollisesti kepulainen supermies, itsensä perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi tyrkyttävä Keminmaan marjanpomija ikivihreä Paavo Väyrynen on joutunut nuorallatanssijan osaan ellei peräti pyri mustaksi hevoseksi pressan vaaleissa. Mutta kenen piikkiin toimii tämä varasoiniksikin nimetty herra Väyrynen? Kuinkahan tässä nyt käy, siis pressanvaaleissa noin Väyrysen näkövinkkelistä. Pitääköhän normihetero Paavon turvautua hintteihin ja neekereiden suosioon menestyäkseen vaalityössään ja saavuttaakseen suuren päämääränsä? Ei ole helppoa Suomen suurimmalla valkoisella ilmiheterolla näinä nykyisinä päivinä. Voihan jytkyn jytky. Pään päällä on synkkiä pilviä ja alla heiluva nuora. Pitäisiköhän kepulin perussuomalaisen ikivihreän Paavon vampata vihreä ja puolimusta hintti Jani Toivola kaverikseen saadakseen ekspansiivisesti lisääntyvän, no ei siis oikeasti lisääntyvän pervoporukan äänet itselleen ja poliittisille päämäärilleen, siis Paavosta perspentti eikun siis presidentti Suomen kansalle. Mene tiedä tai ota selvää.

lipponen_presidentti_vaalit

Demarien Mungo Paavo Lipponen on aloittanut presidentinvaalikampanjansa ja jalkautunut Helsingin keskustaan Stockan kulmalle junttien keskuuteen vaalityötä tekemään. Minä olen koko Suomen suurin juntti ja teidän päällysmiehenne, pulinat pois. Minä olen kyllin iso jytky presidentti Tarja Haloselta vapautuviin housuihin, viddu.

soini IL

Tässä sujuu tango ja mambo eikös juu. Eihän noista vanhoista karjuista saa edes miehen vastusta.

lipponen IS

Kaksin aina kaunihimpi liehitellä Suomi neitoa mutta kumpi pääsee kastamaan? Pitäisikö tässä odotellessa kuitenkin ensin vetää porukalla kuivat, täh?

Presidentinvaalit vaalikoneVaalikone 1 - vaalikone 2 - vaalikone 3 -

Pyllykirja yhteisötaidetuunaamo, Parodia ja satiiri komppania, tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä laadusta tinkimättä PK voimala! Tule mukaan tuunaamaan! Sinun on aika astua voimajohtoon! Pylly vasten pyllyä pump pump pum panen. Katso myös Pyllykirjan uudet Vitsit 2011. 11.8.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/