jorma IL

Jorma Uotinen tai joku hänen näköisensä pohtii asetelmia seuraaviin presidentinvaaleihin. Kenelle antaisi kenelle ei. No siis ketä mäkin tukisin poskihoidolla näissä presidentinvaaleissa 2012. Mähän siis kyllä poskihoitaisin se vihreän Pekka Haaviston mutta kun Pekka ei tukea tarvitse. Haavisto käy ihan kankeana luonnostaan. Voi jestas kun se Jani Toivola ei ole ehdokkaana. Sen mä kyllä pistäisin poskeen. Toi Sauli Niinistö kyllä varmaan jo tukea tarvitsisi kun se ei enää Tanja Karpelan kanssa harjoittele ryhdikästä seisontaa tai mistä minä tiedän.

tukijat IL

Se Jussi Parviainen mesoo ja sanoo että Jörn Donner on ihan kirjaton kaluton mies ja pahvipippeli. En mä tiä, ketä noi muut on. Toi yks kyllä saa viisarin värähtämään. On nää vaalit sit vaikeita. Pitäskö sittenkin tuupata hanuriin. Kyllä se Saana Parviainen olisi sen tantta Tarja Halosen jälkeen ihan paras naispresidentti tähän maahan.

femen_kanerva_ike

Femen Vaginart ryhmä Ukrainasta Kiovasta vaatii Ilkka Ike Kanervaa Suomen elinikäiseksi presidentiksi ilman vaaleja. Vain Ike tietää miltä juuri poljetusta naisesta tuntuu kirkuvat Femen lutkamarssin naiset.

koulu IL

Suomen huippumulli haussa tositv kilpailu ja yleisöhupailu. Kaikki mukaan muuttumaan

Suomen huippumulli haussa tositv kilpailu ja yleisöhupailu. Kaikki mukaan muuttumaan

suomen-presidentin-vaalit AL

Suomen huippumulli haussa tositv kilpailu ja yleisöhupailu. Kaikki mukaan muuttumaan

lipponen IS

Timo Soinin pötypuhetta arvellaan Paavo Lipposen kuitanneen

Presidentinvaalit vaalikone - Vaalikone 1 - vaalikone 2 - vaalikone 3

Pyllykirja yhteisötaidetuunaamo, Parodia ja satiiri komppania, tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä laadusta tinkimättä PK voimala! Tule mukaan tuunaamaan! Sinun on aika astua voimajohtoon! Pylly vasten pyllyä pump pump pum panen. Katso myös Pyllykirjan uudet Vitsit 2011. 8.10.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/