räsänen

Kyllä tää on fakta homma. Kielletään vittu kaikki. Ne perkeleen homot muslimit liivimiehet kepulaiset kokoomus ja se leväperäisesti aarretta jakava demari Jutta Urpilainen. Vitun gigoloiden runkku kalliiksi tuleva barbi. Jos silläkin bimbolla olis järkee yhtä paljon kuin leukaa niin se muuttas Kreikkaan. Kyllä jämpti on niin että tulis sota ja tappas pummit, ei tästä huushollista saa siistiä edes hiilihangolla jota heiluttamaan työllistetään suomalilainen pummi. Kele että jurppii, ottaa nääs pannuun. Mutta mitäs näistä pienistä, isä Jumala tulee ja kaataa, fakta homma. Näittekste muuten se hetero priden? Onhan täällä vielä joillakin munaa, näin on. Haistakaa paska.

Ylläkuvattu lainaus on Pyllykirjan uuden avustajattaren elokuvakäsikirjoituksesta Päivin kimallus, kristityn vastuu ja puuta heinää.

21.9.2013 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

obama

Tapahtui Tukholmassa niinä päivinä kun Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama illasti pohjoismaiden huippupoliitikkojen ja valtionpäämiesten sekä naisten kanssa. Paikalla oli myös aina niin hauska seuramies, Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Tanskan pääministeritär Helle Thorning-Schmidt.

"No voihan veljet ja siskot sentään täällähän on hauskempaa kuin uskalsin odottaakaan. Kuules Oba sä taidat tuntea nää pohjoiset tavat, heh. Tunnetkos muuten sen Arajärven Penan sen meidän ex presidentti Tarja Halosen puolison, liikanimeltään tissintuijottaja. Sillä on näissä kaleenoissa vähän sama veto päällä kuin sinulla näkyy olevan, heh hah. Onhan se hyvä että tuolla tanskalaisnartulla on hyvin istuva jakkupuku päällä. Sehän tästä vielä puuttuisi että sen blondin nännit töröttäis kovina tuon ohuen paitulin alla. Tuolla Hellellä on nuo ryntäät ja puskurit vielä siinä iskussa ikäsekseen että tarvitseekohan rouvan edes rintaliivejä käyttää?

Voihan puolneekeri sentään Oba kyllä sä olet aika velikulta. Siinäs näet hauskempaa se on meidän pohjoismaisten kanssa bilettää kuin sen Venäjän karhun Vladimir Putinin kanssa murjottaa kaiken maailman Syyriasta ja muista paskajutuista. Muuten jos olisit tullut Suomeen niin nää bileet olis päätetty saunassa ja siellä on kuule eri tunnelma, kuuma nääs. Vaatteet pois ja hoitoon kuten meilläpäin sanotaan. Kun tunnut olevan pelimiehiä sinäkin niin tuu ny Suomeenkin joutessas. Se Vladimir sulle hyvää hauskaa seuraa ole Pietarissa. Poikkeat paluumatkalla Suomeen niin mä vien sut saunabileisiin. Meilläpäin ne on naiset blondeja ja ne kuule tykkää neekereistä, puolneekereistäkin.

Toista se ol enne Viipurissa. Ootko sä kuullu Viipurista? Sellasta ol Viipurissa karjalaisten kaupungissa... lystiä. Kuule Oba mitä jos pommittaisit se Viipurin irti Venäjästä ja järkkäisit sen takaisin Suomineidon vartaloon niin norjaan, perskeles, atteleppa ite. Bileet paranee. Kerro sille Vladimirille terveiset. Sä Oba taidat sittenkin olla hyvä jätkä." Lue lisää » »

5.9.2013 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

edward_snowden_helsinki

EX - amerikkalainen NSA tietovuotaja Edward Snowden saapui eilen Helsinkiin. Snowdenia vastassa oli Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö joka ohjasi arvokkaan ja halutun vieraan Kultarannan saunaan. Pestään sinusta ensin ne amerikanpölyt pois niin päästään siten aloittamaan puhtaina poikina loppuelämä, ratiritirallaa.

"Poikaseni elä sinä hötkyile, sinussahan on ihan selvästi nähtävissä Nobel palkinto ainesta. Saihan se teidänpuolen puolneekeri valtionpäämies Obama sen samaisen prenikan jokin aika sitten. Hyvinhän se mitalli mahtuisi sinunkin rinnuksillesi" kertovat pikkulinnut Saulin kuiskineen Edwardin korvaan ennen saunaan menoa. "Ei tainnut Vlad siellä Moskovassa viedä sinua edes saunaan vai mihin banjaan, se Putin perskele. Otetaas Ed kaljat ensin ......

9.7.2013 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

olli_rehn_durex

Pikkulinnut kuvasivat kännykkäkameralla hauskan puolituntisen lammen rannalla Mikkelissä. Tässä katkelma Pyllykirjalle lähetetystä rainasta. "Viddu kyllä juttu on näin että minä rehninpoika se vasta olen melekonen molo mieheksi ja ryssänruplansurma Mikkelistä rehvasteli EU talouskomistsaari Olli "euron kortonki" Rehn luottomiehilleen ja neuvonantajillen Lampisen Sampolle ja Mustalaiskallelle Likolammen rannalla Mikkelissä. Katos Mustalaiskalle siinä missä sinä vedät sievää pikkuryssä hanuriin rantapusikossa minä rehninpoika vedän kuin helasta rahakkailta ryssiltä niiden pikkurahat Eurohoron pohjattomaan vidduun. Mistä lie venäjänmaalta varastettuja ruplia mutta väliäkö sillä. Eurokriisi bordelli Kyproksella tarvitsee käteistä ja ryssillähän sitä rahaa riittää. Näillä mennään ja maailma pelastuu."

"Mitäs sanot Sampo, pitäskö mun kasvattaa sellaset sievät nenänalusviikset? No mä oonkin kattonu että mikä susta tekee tollasen homopetterin näkösen. Tulis varmaan lisää katu-uskottavuutta jos laitat ne nenänalusviikset. Sitten eiku sen rautarouva Merkelin kanssa saksaa haastamaan ja itteesä pullistamaan niinkuin suuri suomalainen Heidi", totesi Sampo. Rehninpoika pullisti poskiaan ja ääni vinkuen huusi ystävälleen Lampisen Sampolle. "Suomalainen viddu vielä. No viddu tässä mitään pieniä vihreitä narttuja olla. Nehän nussii taskurahojen kanssa ja riistää pakolaisia erityisesti naisia. Heidi ja viddu vielä. Se Heidi on kuule saksanmaalla vähän niin kuin sellaisen huonomaineisen tytön liikanimi, vosun. Viddu Sampo pidä sinä se leipäläpes kiinni kun mulle puhut".

medvedev IL

"Mitäs näistä pienistä. Riittäähän venäjänmaalla noita pikkurahoja sen rehninpojan eurobordelliin pelimerkeiksi pillunpäreiksi. Pieni maa pienet rahat, iso maa isot rahat. Mielestäni nyt EU:ssa missälie Kyproksella jatketaan sen ruplamassin varastamista, mikä oli jo moneen kertaan Venäjältä varastettu", Medvedev sanoi Iltalehdelle. "Vidduuks noista linnunpaskoista pikkurahoista mutta tuo rehninpoika näyttää noukkivan nekin likaisesta maasta omahyväinen ilme naamallaan. Olisikohan tuo kopekoiden keräily nyt joku rehninpojan taideperformanssi vai onkohan sillä euronryssijällä pikkurahanpuute, häh?"

Kuka Sampo puhui, en tunne mutta viisaita puhuu. "пизда ihan tosi on, пизда. Ne nenänalusviikset pukisivat sitä rehninpoikaa. Touhuaahan rehninpoika kopekoiden kanssa ihan homona mutta sitten olisi enemmän johtajan näköinen, polkkaa tanssimassa Kyproksen puppelipoju diskossa. Siinä olisi ryssällekin hupia koko ryövätyn rahan edestä, что" Я смеялся и пердеть.......

26.3.2013 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/