Tulosta
Keskustan suosio vaalikarjan keskuudessa nousee ja laskee kuin hameenhelman pituus. Havainnon on ilmeisesti tehnyt myös kepulaisten rintaliivijengin hallitseva suurmestari Matti Vanhanen, alfauros ja naisten hameenhelmojen pelmuuttaja. Suomenkielikin elää omaa elämäänsä ja se mikä aikaisemmin ilmaistiin verbillä ryssiä sanotaan nyt verbillä rehniä. Keskustapuolueen maamiehen tietolaarista etsitään nyt kuumeisesti syytä Pohjolan kylmiin tuulosiin haihtuneeseen kansansuosioon ja keskustan politiikan kannatukseen. Ettei vaan se Juha Sipilä olisi rehninyt koko homman?
Keskustan suosio vaalikarjan keskuudessa nousee ja laskee kuin hameenhelman pituus muotisesonkien välillä. Havainnon on ilmeisesti tehnyt myös kepulaisten rintaliivijengin hallitseva suurmestari Matti Vanhanen, alfauros ja naisten hameenhelmojen pelmuuttaja vailla vertaistaan jos Mr. Lothar, Iso D sokeri-iskä Danny, Frederik ja Jussi Parviainen sekä Axel Smith ja Ilkka Ike Kanerva jätetään vaille huomiota, tämän kerran. Suomenkielikin elää omaa elämäänsä ja se mikä aikaisemmin ilmaistiin verbillä ryssiä sanotaan nyt verbillä rehniä. Keskustapuolueen maamiehen tietolaarista etsitään nyt kuumeisesti syytä Pohjolan kylmiin tuulosiin haihtuneeseen kansansuosioon ja keskustan politiikan kannatuksen laskuun. Ettei vaan se Kempeleen lahja Suomelle Juha Sipilä olisi rehninyt koko homman? Vai onko se vain nousevan vaalikuumeen aiheuttamaa harhaa? Ollako vai eikö olla? Onko Juha Sipilä luuseri vai kaikkien kepulaisten sankari?

Pääministeri JUha Sipilän kansansuosio on romahtanut puolessa vuodessa. Enää noin neljännes kansalaisista arvioi pääministeri Juha Sipilän (keskusta) toimintaa suopeasti. Lähes puolet suomalaisista on sitä mieltä, että Sipilä on onnistunut pääministerinä melko tai erittäin huonosti. Uussuomalaisten keskuudessa pyöritellään vasta päätä ja hoetaan "Ei ymmärrä ei ymmärrä ei ymmärrä" Juha Sipilän kansansuosio on laskenut kuin vanhenevan miehen lerssin nostokulma.

Enää 27 prosenttia kansalaisista pitää Sipilän aikaansaannoksia vähintään melko hyvinä. Viime kesänä luku oli 39 prosenttia. 27 asteen kulma ei juuri poikkea kepulaisen lerssin vapaasta roikkumisesta mitä ikävää huomiota keskustapuolueessa nyt pyritään lääkitsemään. Mutta mistä ihmeestä löytyy ihme-eliksiiri poliittinen Viagra?

Sipilän suosion heikkeneminen on merkittävä. Vielä kesällä 2015 hallituskauden alussa 58 prosenttia kansalaisista antoi Sipilälle hyviä arvosanoja. Lähes 60 asteen lerssinseisokkikulmaa vastaava kansansuosiota saattoi pitää ihan miehekkäänä mutta politiikassa seisokki harvoin kestää kauempaa kuin lemmenleikkien jämäkkä sojotus. Kyrpiihän se jo kepuliakin, täh?

Åbo Akademin valtio-opin professorin Kimmo Grönlundin mukaan tulokset ehkä osoittavat, ettei pääministeri Sipilä ole kansalaisten mielestä lopulta sisäistänyt demokratian normaaleja pelisääntöjä. http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005023007.html

Kyllä nyt tekee meisseliä. Jortikallaan reilusti keuliva Mäntyharjun alfauros Lothar aikuisviihdetähti Mr Lotharin antaa naisille kyytiä myös Ferrari F1 360 Modenalla . Hyvin keulii sanoivat tytöt
Kyllä nyt tekee meisseliä. Aina reiluun 60 asteen lerssinnostokulmaan pystyvä aikuisviihdetähti Mr. Lothar tietää kuinka hallita seksinälkäistä lehmälaumaa vaalikarjaa joka äänestää karvakauluksisella kukkarollaan. Olisiko tässä mallia kepulaisille joilla ei nyt oikein keuli Kioskin nurkalla? Jortikallaan reilusti keuliva Mäntyharjun alfauros Lothar Arttu Viskari aikuisviihdetähti Mr Lotharin antaa naisille kyytiä myös Ferrari F1 360 Modenalla. Hyvin keulii sanoivat tytöt, Keulii keulii vaikka joukosta puuttui Yle Kioski toimittaja Rakel Liekki vahvisti Mr. Lothar, maaseudun tulevaisuus http://www.lansi-savo.fi/uutiset/l%C3%A4hell%C3%A4/mr-lothar-antoi-kunnon-kyyti%C3%A4-ferrarilla-179472

 

Osumat: 464