Kokoomuksen puoluejohtaja valtiovarkainministeri Alexander Stubb kujanjuoksu sopii maratoonarille
Kokoomuksen puoluejohtaja valtiovarkainministeri Alexander Stubb kujanjuoksu sopii maratoonarille
Kokoomus joutuu oppositioon seuraavien vaalien jälkeen arvelevat mustanpuhuvat pikkulinnut. https://www.kokoomus.fi/uutiset/kokoomuksen-kenttajohto-luottaa-stubbiin-ja-toivoo-tyorauhaa/ Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb ei ole saanut koko puolueväkeä taakseen. Paras ottaa hatkat ja juosta karkuun http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001148080.html
Kokoomukselle on tulossa puheenjohtajakamppailu, ja Stubb menee vaihtoon, jos Vapaavuori tai Orpo lähtevät kisaan mukaan http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001149161.html
Kokoomuspuolueessa tehdään poliittisia taikoja oppositioon joutumisen pelossa ja estämiseksi. - Ben; Kulta Alex anna mä imen ne opposiittiöt pois sun karvapalleista. Ihanaa se mahtuu mun suuhun. - Alex; Ben kulta ime vaan ja lujaa ne opposiittiöt mun jortikasta sun suukkoseen. Sitten voit sylkäistä ne opposiittiöt kepulaisten vidduun. - Alex ja Ben; Veli hyvä aatteleppa ite. Viddu tää on suomalainen versio niiden somalipummien ja irakilaisten pillupummien taharrush gamea häiriköinnistä. Roiskastaan oikein kunnon opposiittiömällit kepulaisten milfien hanuriin jee hah haa!
Kokoomuspuolueessa tehdään poliittisia taikoja oppositioon joutumisen pelossa ja estämiseksi.
- Ben; Kulta Alex anna mä imen ne opposiittiöt pois sun karvapalleista. Ihanaa se mahtuu mun suuhun.
- Alex; Ben kulta ime vaan ja lujaa ne opposiittiöt mun jortikasta sun suukkoseen. Sitten voit sylkäistä ne opposiittiöt kepulaisten vidduun.
- Alex ja Ben; Veli hyvä aatteleppa ite. Viddu tää on suomalainen versio niiden somalipummien ja irakilaisten pillupummien taharrush gamea häiriköinnistä. Roiskastaan oikein kunnon opposiittiömällit kepulaisten milfien hanuriin jee hah haa!