Dart Art taideteos omaksi tikkatauluksi nyt. Jokainen Putte tikkataulupohjalle käsinmaalattu Putte on uniikko ja toista samanlaista en yritä edes maalata. Hanki nyt yaideteos hyöty ja huvikäyttöön kesäksi ja koko vuodeksi. Putte on käsinmaalattu tikkatauluun akryylivärein, ilman päätä ja häntää menetelmällä. Putte on tunnistettavissa jokaisesta yksilöllisestä Dart Art taideteoksesta. Arvonnousua ei taata mutta onhan sekin mahdollista. Ota yhteyttä, tikanheitto on kivaa helppoa ja hauskaa
Tilaa osta Dart Art taideteos omaksi tikkatauluksi nyt. Jokainen Putte Z, tikkataulupohjalle käsinmaalattu Putte Z on uniikki ja toista samanlaista Putte Z en yritä edes maalata. Hanki nyt Putt Z taideteos / tikkataulu hyöty ja huvikäyttöön kesäksi ja koko vuodeksi. Putte Z on käsinmaalattu tikkatauluun akryylivärein, ilman päätä ja häntää menetelmällä. Putte Z on tunnistettavissa jokaisesta yksilöllisestä Dart Art taideteoksesta. Putte Z taideteoksen arvonnousua ei taata mutta onhan sekin mahdollista. Ota yhteyttä, tikanheitto on kivaa helppoa ja hauskaa. Teos kuluu ja rispaantuu tikkataulukäytössä kuten mikä tahansa tikkataulu mutta taiteen ihmepöly ei karise lattialle. Aito Putte Z on aito Putte Z vaikka siitä ei olisi kuin ympärysvanne jäljellä, ehkä se tärkeä museokappale.
 Dart Art Woodoo taideteoksen toteutus KékéTop 2.0. Teos on sarjasta KékéTop 2.0 iskut. Putte Z käsinmaalattujen Dart Art teosten lopullista lukumäärää ei ole rajoitettu. Teokset numeroidaan myyntijärjestyksessä. Tiedot ja alkuperäinen signeeraus teoksen, tikkataulun nurjalla puolella.
Tai tämän artikkelin kuvat ovat nonAI eiKeinoäly ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen todellisuuteen tai keinotodellisuuteen.