Se sälli, huomenna se vastahyökkää se äijä. Eikun tänään se vastahyökkää
Se sälli Volo, huomenna se vastahyökkää se Volo äijä. Eikun tänään se Volo jätkä vastahyökkää viddu, sotarahat poikii hyvin ja ne ei saa mennä viddu hukkaan.

Teos sarjasta KékéTop 2.0 Hybrid Dart Art Pad, tikkataulu ja / tai taideteos. Setä Joe hokee "Vastahyökkäys huomenna se sälli Volo hyökkää vai joko se äijä vastahyökkäsi tänään. On se jätkä aika äijä."

"Vai miten se oli, onkos tämä déjà vu. Eikun oliko se toinen äijä Vlad joka hyökkäsi helmikuussa 2022 kun sanoin ja sanoin useampana päivänä peräkkäin että se jätkä Vlad hyökkää. On se Vlad puudeli äijäksi. Viddu siitä on jo aikaa ja nalli palaa"

Huomenna hän vastahyökkää! Demain il contre-attaquera. Vous pouvez le voir si vous vivez. En attendant Volo.

KékéTop 2.0 © Dart Art Woodoo taideteossarja on tikkatauluille akryyliväreillä käsinmaalattu sarja henkilökuva, maalauksia huviksi ja hyödyksi. Jokaisen taidetikkataulun henkilö on tunnistettava ja uniikki. Hanki ja lisää Hybridi Dart Art teos taidekokoelmaasi tai käytä tikkatauluna, valinta on sinun. Jokainen tikkatauluteos on signeerattu ja numeroitu. Sarjan teosten lukumäärää ei ole ennalta rajoitettu mutta jokainen on uniikki aito ja alkupereäinen KékéTop 2.0 teos. Älä harkitse vaan tilaa omasi. Tikat hankittava itse. Tikkatauluna teos rispaantuu siinä missä kaikki tikkataulut mutta taiteellinen arvo ilmeisesti pysyy ja mahdollisesti nousee, takuuta ei anneta mutta tuurilla mennään kuin maailmanlopun tanssiaisissa. Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer
Tai tämän artikkelin kuvat ovat nonAI eiKeinoäly ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen todellisuuteen tai keinotodellisuuteen.