Viddu kepulit keräsi vaaliraa kuin kepuit. Mutta jos olisin jo presidentti olisin hoitanut sen naapurin Ruotsin heittämällä Natoon. Minun kanssa se basaarikauppias ei olisi puljannut kuin turkkilainen vaan asia olisi hoitunut miesten kesken kuin napatanssi, täh.
Viddu kepulit keräsi mulle vaalirahaa kuin kepulit. Lillukanvarsia viddu kolikkopajatso. Mutta jos olisin jo etukäteen presidentti Mustafa olisin hoitanut sen naapurin Ruotsin heittämällä Natoon. Minun kanssa se ankara basaarikauppias ei olisi puljannut kuin turkkilainen vaan asia olisi hoitunut miesten kesken turkkilaisessa banjassa kuin napalankotanssi, Natoon Otan täh.
"Vaalirahoituskeräys ja pikku Mustafa" tikkataulu taideteos ihan samaan aikaan, täh. Kunnarin olisi pikku Mustafa tehnyt heittämällä Ruotsi sisään Natoon Otan juoksussa, turkkilaisessa saunassa napalankotanssissa keinahdellen.

"Tosin olisihan se ollut parempi viedä varastaa ryssiltä rahat tähänkin vaalirahapeliin mutta kun eivät kepulit lakeijat tajunneet" on se niin vaikeeta joskus sanoi Åke ja apina Mikkelin torilla.

Vaalirahakeräys on hieno kepulien laji jossa raha liikkuu ja äijät palkitaan kolttosista. Olisikohan taas aika varastaa ryssiltä rahat vaalirahakepulikassaan kuin silloin enne kun EU laajentumiskomistsaarina tsuibailin Ukrainaa ja Turkkia Eu jäseneksi ja sassiin. Nuorisosäätiökin taitaa olla kuivunut mutta ryssällä on massia mitä pölliä. Pitäähän sen jossakin tuntua jos yrittää EU:n korvamerkitsemään maahan kajota. On se niin väärin.

KékéTop 2.0 © nonAI Kuviteltujen Kuvien Kone on julkaissut taas yhden Dart Art Woodoo keinotekoelintodellisen tikkataulun / taideteoksen "Pikku Mustafa hoitaisi Ruotsin hommat päin Natoa ja kepulit kepuloi pikkurahojen kolikkopajatson kanssa", taidetta vai tikkakisa ratkaiseva malka löytyy katsojan silmästä. Tikkataideteossarja on tikkatauluille akryyliväreillä käsinmaalattu sarja henkilökuvia, maalauksia huviksi ja hyödyksi mutta aivan mielielinkuvituksesta . Jokainen taidetikkatauluun kuvattu henkilö on tunnistettava ja uniikki. Hanki ja lisää Hybridi Dart Art teos taidekokoelmaasi tai käytä tikkatauluna, valinta on sinun. Jokainen tikkatauluteos on signeerattu ja numeroitu. Sarjan teosten lukumäärää ei ole ennalta rajoitettu mutta jokainen on uniikki aito ja alkupereäinen KékéTop 2.0 teos. Älä harkitse vaan tilaa omasi. Kelluva hinta muodostuu kysynnän mukaan. Tikat hankittava itse. Tikkatauluna teos rispaantuu siinä missä kaikki tikkataulut mutta taiteellinen arvo ilmeisesti pysyy ja mahdollisesti nousee, takuuta ei anneta mutta tuurilla mennään kuin maailmanlopun tummissa vaaleissa.
Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer Niinku cha cha cha Mustafa Olli cha cha cha kolikko pajatsoon cha cha cha
Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoäly ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen todellisuuteen tai keinotodellisuuteen.