RKP
"Rakenneltu rasismi" rakentelijatar Eva B, olisiko hen mahdollisesti ikääntynyt räyhärokkari "RKP ´ruosteinen kupponen pöhnää´ aka SFP ´suupala femakon pöhnää´" pumpusta on pulitiikan puskaraadon jengin mukaan kuin harmaavarpunen köyrimisen puutteessa tai myrkkykärmes ihmisten ilmoilla, arvioi siis pulitiikan veivari. No, tikkaa heittämällä se selviäisi. Kuka heittää ensimmäisen tikan. No synnitön rasisti E.B. tietenkin
KékéTop 2.0 © nonAI Kuviteltujen Kuvien Kone on julkaissut taas yhden Dart Art Woodoo keinotekoelintodellisen tikkataulun / taideteoksen "Eva B harmaavarpunen vai myrkkykärmes", taidetta vai tikkakisa ratkaiseva malka löytyy katsojan silmästä. Tikkataideteossarja on tikkatauluille akryyliväreillä käsinmaalattu sarja henkilökuvia, maalauksia huviksi ja hyödyksi mutta aivan mielielinkuvituksesta . Jokainen taidetikkatauluun kuvattu henkilö on tunnistettava ja uniikki. Hanki ja lisää Hybridi Dart Art teos taidekokoelmaasi tai käytä tikkatauluna, valinta on sinun. Jokainen tikkatauluteos on signeerattu ja numeroitu. Sarjan teosten lukumäärää ei ole ennalta rajoitettu mutta jokainen on uniikki aito ja alkupereäinen KékéTop 2.0 teos. Älä harkitse vaan tilaa omasi. Kelluva hinta muodostuu kysynnän mukaan. Tikat hankittava itse. Tikkatauluna teos rispaantuu siinä missä kaikki tikkataulut mutta taiteellinen arvo ilmeisesti pysyy ja mahdollisesti nousee, takuuta ei anneta mutta tuurilla mennään kuin Biaudet maailmanlopun päivän pulitiikkaradiossa.
Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer Niinku cha cha cha rakennellun rasismin rakentelijatar moster Eva B
Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen todellisuuteen saati keinotodellisuuteen.