Kyllä pätevä viikari on sitten viikari oli se yli tai ali-viikari. Yli-viikari ei ole mikään tavallinen alisuorittaja. Tytti on johtajaainesta vain virka puuttuu
Kyllä pätevä viikari on sitten viikari vaikka voissa paistaisi, sukupuoleen katsomatta, oli se yli tai ali-viikari. Yli-viikari ei ole mikään tavallinen alisuorittaja. Tytti on johtajatar-ainesta vain virka puuttuu. Vitun isosisko verkosto missäs olette nyt kyselee tytönviikari.
KékéTop 2.0 © nonAI Kuviteltujen Kuvien Kone on julkaissut taas yhden Dart Art Woodoo keinotekoelintodellisen tikkataulun / taideteoksen "Tytti ei ole yli eikä alisuorittaja vaan johtajatar", taidetta vai tikkakisa ratkaiseva malka löytyy katsojan silmästä. Tikkataideteossarja on tikkatauluille akryyliväreillä käsinmaalattu sarja henkilökuvia, maalauksia huviksi ja hyödyksi mutta aivan mielielinkuvituksesta . Jokainen taidetikkatauluun kuvattu henkilö on tunnistettava ja uniikki. Hanki ja lisää Hybridi Dart Art teos taidekokoelmaasi tai käytä tikkatauluna, valinta on sinun. Jokainen tikkatauluteos on signeerattu ja numeroitu. Sarjan teosten lukumäärää ei ole ennalta rajoitettu mutta jokainen on uniikki aito ja alkupereäinen KékéTop 2.0 teos. Älä harkitse vaan tilaa omasi. Kelluva hinta muodostuu kysynnän mukaan. Tikat hankittava itse. Tikkatauluna teos rispaantuu siinä missä kaikki tikkataulut mutta taiteellinen arvo ilmeisesti pysyy ja mahdollisesti nousee, takuuta ei anneta mutta tuurilla mennään kuin maailmanlopun virkanimityksissä.
Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer Niinku cha cha cha täti Tytti Y-V
Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen todellisuuteen saati keinotodellisuuteen.