Viddu mä oon mies enkä narttu muista se YLE tsuhna. Vaalit on kohta pidetty ja mä oon Nr. 1
Ha ha haa tiedättehän, kyllä setä Joe on tyhmä ja ruma. Viddu mä oon Iso D olen mies enkä narttu muista se YLEnantaja tsuhna. Vaalit on kohta pidetty ja mä oon Nr. 1. Eikös vaan tullut hieno pidätyskuva ja se vaalirojunmaskottikuva maksaa koko kampanjan. Tattista vaan oikeuslaitos. Pisnes on pisnestä. Demokreisit dumpataan sinne kuuluisaan tsuhnan YLEnantajien rakoseen. Soon moro, kyllä naurattaa Ameriikan raitilla
KékéTop 2.0 © nonAI Kuviteltujen Kuvien Kone on julkaissut taas yhden Dart Art Woodoo keinotekoelintodellisen tikkataulun / taideteoksen "Iso D on mies enkä narttu", taidetta vai tikkakisa ratkaiseva malka löytyy katsojan silmästä. Tikkataideteossarja on tikkatauluille akryyliväreillä käsinmaalattu sarja henkilökuvia, maalauksia huviksi ja hyödyksi mutta aivan mielielinkuvituksesta . Jokainen taidetikkatauluun kuvattu henkilö on tunnistettava ja uniikki. Hanki ja lisää Hybridi Dart Art teos taidekokoelmaasi tai käytä tikkatauluna, valinta on sinun. Jokainen tikkatauluteos on signeerattu ja numeroitu. Sarjan teosten lukumäärää ei ole ennalta rajoitettu mutta jokainen on uniikki aito ja alkupereäinen KékéTop 2.0 teos. Älä harkitse vaan tilaa omasi. Kelluva hinta muodostuu kysynnän mukaan. Tikat hankittava itse. Tikkatauluna teos rispaantuu siinä missä kaikki tikkataulut mutta taiteellinen arvo ilmeisesti pysyy ja mahdollisesti nousee, takuuta ei anneta mutta tuurilla mennään kuin maailmanlopun presidentin vaalissa.
Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer Niinku cha cha cha setä Joe häviää
Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen todellisuuteen saati keinotodellisuuteen.