Hei nyt mä löysin laturin oikean uusivirtalähteen ja ponnistan hittoon tästä vanhusten pulipulitikkojen kööristä. KOittakaa pärjätä ja kyllähän te ehkä pärjätte. Ei muistella pahalla eikä hyvällä. Paska homma mutta tulipahan tehtyä koska maakunta maksaa tähdenlennon viulut. Soon moro
Kun aika on. Hei nyt mä löysin sen ihanan luomulaturin, oikean voimauttavan uusivirtalähteen ja ponnistan siitä kimpaantuneena hittoon tästä vanhusten pulipulitikkojen kööristä. Koittakaa pärjätä ja kyllähän te ehkä pärjätte. Ei muistella pahalla eikä hyvällä. Paska homma mutta tulipahan tehtyä koska maakunta maksaa tähdenlennon viulut. Soon moro, älä soittele perään.
No jo oli aikakin. Kun aika on maakunta maksaa paljon politikoivasta hömppäviihteestä. Onneksi on some sano tampereenflicka. Mää oon ihana kuin BellaBambi OnlyFans tähti tai mää oon ihanampi. Pysykää somekanavalla höpönassut. Kohta minä olen OnlyFans tähti tai joku tärkeä uranainen, mediahommat kiinnostaa nääs nääs. Olenhan huippu-milf.
"Sanna Marinin SDP puheenjohtajuudesta läksiäis tikkataidetaulu" KékéTop 2.0 © nonAI Kuviteltujen Kuvien Kone on julkaissut taas yhden Dart Art Woodoo keinotekoelintodellisen tikkataulun / taideteoksen "Sannan Marina", taidetta vai tikkakisa ratkaiseva malka löytyy katsojan silmästä. Tikkataideteossarja on tikkatauluille akryyliväreillä käsinmaalattu sarja henkilökuvia, maalauksia huviksi ja hyödyksi mutta aivan mielielinkuvituksesta . Jokainen taidetikkatauluun kuvattu henkilö on tunnistettava ja uniikki. Hanki ja lisää Hybridi Dart Art teos taidekokoelmaasi tai käytä tikkatauluna, valinta on sinun. Jokainen tikkatauluteos on signeerattu ja numeroitu. Sarjan teosten lukumäärää ei ole ennalta rajoitettu mutta jokainen on uniikki aito ja alkupereäinen KékéTop 2.0 teos. Älä harkitse vaan tilaa omasi. Kelluva hinta muodostuu kysynnän mukaan. Tikat hankittava itse. Tikkatauluna teos rispaantuu siinä missä kaikki tikkataulut mutta taiteellinen arvo ilmeisesti pysyy ja mahdollisesti nousee, takuuta ei anneta mutta tuurilla mennään kuin maailmanlopun OnlyFans bilehilebileissä.
Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer Niinku cha cha cha Sanna tanssii kuin olisi uusvirtaa suonissaan!
Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen todellisuuteen saati keinotodellisuuteen.