Onkos tällä vanhalla lehmällä jotakin seksuaalista merkitystä vai onkos se vain karkeaa pilaa että Hannele palkittiin katinkultaisella jortikan korvikkeella Sexhibition messuilla 2023. No edellisvuonna 2022 samoilla Sexhibition messuilla palkittiin samaisella katinkultaisella kyrväntekeleellä mää-määministeritär Lux-Milf Sannah marinoitu tussun tossukka. Mie käsi jortikalla kumpaa köyrijänä kyörisit. Nimeä ja lähetä unelmiesi kohde tiedoksi
Liekö tällä "vanhalla lehmällä" jotakin seksuaalista merkitystä vai onkos se vain karkeaa pilaa että Hannele ja Lauri palkittiin katinkultaisella jortikan korvikkeella Sexhibition messuilla 2023. No edellisvuonna 2022 samoilla Sexhibition messuilla palkittiin samaisella katinkultaisella kyrväntekeleellä mää-määministeritär Lux-Milf Sannah kierrätysuusivirralla marinoitu tussun tossukka. Urbaanijuorun mukaan ko. katinkultaisella mololla ei ole takuuta eikä huoltoa ja tutkimusmielessä sitä kierrätetään vielä seuraavat 20 vuotta kuin neekerinjortikka lähiön kaljakuppilassa. Kultainen penis xxx Penispalkintoa on jaettu vuodesta 1996 lähtien. Viime vuonna kultainen penis pystin pokasi ex mää-määministeritär Sanna Marin.
CIS-Mies, käsi jortikalla, kumpaa palkituista MILF ladysta kyörijänä köyrisit Haloween vkl, All Hallows' Eve X tuuraa jos kumpikaan milf ei saa moloa yläpystyyn. Nimeä ja lähetä unelmiesi kohde tiedoksi. Vanhan kansan mukaan lauletaan "On seitsentoista vuotisna neito kauneimmillans" mites nykyisin?
KékéTop 2.0 © nonAI Kuviteltujen Kuvien Kone on julkaissut taas yhden Dart Art Woodoo keinotekoelintodellisen tikkataulun / taideteoksen "Mä oon Hannele tai Lauri peniksen taltuttaja", taidetta vai tikkakisa ratkaiseva malka löytyy katsojan silmästä. Tikkataideteossarja on tikkatauluille akryyliväreillä käsinmaalattu sarja henkilökuvia, maalauksia huviksi ja hyödyksi mutta aivan mielielinkuvituksesta. Jokainen taidetikkatauluun kuvattu henkilö on tunnistettava ja uniikki. Hanki ja lisää Hybridi Dart Art teos taidekokoelmaasi tai käytä tikkatauluna, valinta on sinun. Jokainen tikkatauluteos on signeerattu ja numeroitu. Sarjan teosten lukumäärää ei ole ennalta rajoitettu mutta jokainen on uniikki aito ja alkupereäinen KékéTop 2.0 teos. Älä harkitse vaan tilaa omasi. Kelluva hinta muodostuu kysynnän mukaan. Tikat hankittava itse. Tikkatauluna teos rispaantuu siinä missä kaikki tikkataulut mutta taiteellinen arvo ilmeisesti pysyy ja mahdollisesti nousee, takuuta ei anneta mutta tuurilla mennään kuin maailmanlopun Sexhibition messuilla
 Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer Niinku cha cha cha ........seksitreffit......... chaaa
 Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.