Hommage à Sanna Marin ehdotus ex pääministeri Sanna Marin muotokuvaksi. Ehdotuksen tekijä the Man of Kékéism © KékéTop 2.0
Hommage à Sanna Marin Finnois Culotte on ehdotus ex pääministeritär Sanna Marin muotokuvaksi Vive la madame Marin. Fiat Lux Sanna The MILF ehdotuksen tekijä on the Man of Kékéism © KékéTop 2.0. Kukaan ei ole pyytänyt ehdotusta joka onkin syntynyt taideteokseksi puhdetöinä, rakkaudesta lajiin.
 Ehdotuksen pohjalta on mahdollista valmistaa ennalta lukumäärältä määräämätön määrä "Finnois Culotte. Que la lumière soit, Sanna the MILF" taideteoksia jos kysyntää ilmenee. Aistiyliherkät huomio. Taideteoksen välittömässä läheisyydessä on havaittu hienoa vienoa, profaania tuoksahdusta jonka alkuperästä on esitetty vain tuhmia urbaanijuoruja. Mahdollisesti toksinen tuoksahdus saattaa aiheuttaa huimausta tai nostattaa mielialaa. Vaikutus on ohimenevä eikä jätä pysyvää traumaa. Tuoksahdus saattaa myös aiheuttaa harha-aistimuksia. Aistit avoinna aistit avoinna kaikkialle, Zen ja aistiyliherkkyys on taitolaji !!!
Vive la madame Marin Finnois Culotte. Tilaa omasi nyt, toimitetaan maailmanlaajuisesti. Jos rahaa taideteoksen hankintaan ei ole tee kuten ex pääministeritär Sanna Marin, lainaa rahaa ja tilaa laatua. Fiat Lux Sanna The MILF. Bene vale ad Finnos.
The Man of Kékéism © KékéTop 2.0