Ehdolla presidentiksi
Presidentinvaali 2024. Paras mies voittakoon paikkansa Suomen presidenttinä. Tikkaa tauluun Sampo.

Pysy kanavalla, juttua tulossa Saimaan rannalta isäntinä Mikkelin torilla Åke ja Sampo Gorilla.

- Mitäs sanot Sampo Gorilla, kysyi Åke, kukas myö huuvetaan resipentiksi linnaan?

- Myöhä tarvitaan meijän mies Savosta tekemään SuurSuomi uusiks. Make Suomi Great again julisti Sampo Gorilla lippa vinossa.

- Meijän paras äijä oli ex-EU paisuvainen komistsaari aikanaan. Sehän on pätevä äijä Make Suomi Great Again toimiin. Meijän paras ex-EU paisuvainen äijä rakenteli Suur-EU hanketta aikanaan komistsaarina ja oppi haaveilemaan isosti.

- Joobajoo, Åke katos meijän ex-EU paisuvainen äijä valittaa kolotusta hampaankolossa joka alko kun se ankaran sultan super sk70 anto sille liikanimeks pikku mustafa vaikka se olis halunu olla Pikku G. Vidun basaari-iltalypsäjä. No tarjoshan se kunnon pöperöt iltapalaksi, mahatanssitkin nähtiin ei maha mittään.

- Mitä siä Gorilla vanhoja muistelet
- No kato siellähä se selvis ex-EU paisuvaiselle että kehitys kulkee toisinpäin. Siellä se joku ärdösi sille paisuvaiselle että homma on niin päin että EUsta tehdään ankaran sultan super huvipuisto. Revi siitä. Ja laskun maksaa Eu.
- Niin niin mut ennen oli enne ja nyt on nyt laukoi Åke

- No kato Åke, nyt meijän paras ex-Eu paisuvainen äijä näkee homman niin että olisi sopiva aika tehä SuurSuomi uusiks. EU paisuvaisen laajeneminen tökkii jo siellä Fuckrainan paikkeilla koska ryssä otti nokkiinsa paisuttelusta ja kaivo lapiolla uuden rajalinjan. Rautaa palaa, rahaa kuluu. Paska homma, Rysselissä EU € rahaa on polttaa miljarditolkulla mutta rautaa puuttuu, viddu.

- Sampo jatkaa juttua. Suomineidon lanteisiin perseeseen mahtuisi lisää täytettä, täytemaata, ryssänmaalla honkakangasta koivikkoa riittää. Ei kun ottamaan vanha vahinko takaisin. Sais vaan saksmannit mukaan ja loput EU maat talkoisiin SuurSuomen puolesta pärkkeles. Se Kiovan ZeZe-mies vie vaan kaiken ilman tilan hankkeelta. Jenkkikin hymyilee jo suupielellä, muskelia löytyy, rautaa palaa. Sehän on niin että ylipäällikkönä olis paremmat näköalat SuurSuomaliaan. Ryssä pannaan maksamaan viulut, sillä massia riittää.

- Joha siä jutun murjasit Gorilla. Onko tullut istuttua päämajassa pitkää päevää isolla tuopilla, siipi kantanu, ku tuollasia höpäjät. Saatana humalaisen juttuja ja viitit vielä leukojas louskuttaa. Mut vidduuks siitä ja sun jutuistas Sampo. Paras äijä voittakoon. Kivat nuo silmälasitki..

- Åke ja Sampo Gorilla pyörittelivät silmiään ja heiluttelivat torilla käsiään, jo on maailma mallillaan. Paikalle asteli räppäriteini ja alkoi pöpöttämään. "Niin on miltä näyttää. Sillä teijän ex-EU paisuvainen äijällä on liian iso ego näin pieneen Suomeen. EU paisuvainen äijä, ego iso, suomalia köyhä.

- Kato toriÄijät puhui vähän mutta asiaa riimitti teini. Kyllä se varmaan alkaa resiperttinä ottaa vahinkoa takaisin ja paisuttaa tätä Suomea SuurSuomeksi että mahtuis suuri ego paremmin maailman parhaaseen valtakuntaan. Mihis täältä muualle pääsis paisuttamaan kuin venemaalle, siellähän se SuurSuomi oli ja on edelleen. Massia siellä kuuluu olevan myös kuin meressä muovia. Kyllähän pankkimies rahan päälle ymmärtää, takavarikkoon vaan laukkuryssänrahat" Teini pummi vielä tupakan ja lähti teilleen. Teini räppäsi mennessään: Onk se ex-Eu paisuvainen ylimielinen äija, alimielinen maija. Näyttääk pitkävihaiselta mut onkse vaan paisuvainen harmaa. En tiiä mut ääni lähtee äänestyksessä yeah.

Paras mies voittakoon paikkansa Suomen presidenttinä. Tikkaa tauluun Sampo.
Presidentinvaali 2024. Paras mies voittakoon paikkansa Suomen presidenttinä. Tikkaa tauluun Sampo.
- Vaaliterveisin. Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & Beer Niinku cha cha cha tanssii torilla valokeilassa Rehn Stubb Haavisto Halla-aho hämärässä muutama muu
- Tämän presidentinvaali 2024 artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn, ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen presidenttipeliin, mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen. Siitä huolimatta paras mies voittakoon presidentin vaalit 2024