Hyvää huomenta suomalaiset. Sitä saa mitä tilaa. Täällä Alex teidän uusi pressa. Mulla ei ole mitää hampaankolossa. MItes teillä?
Hyvää huomenta tasavaltalaiset suomalaiset. Paras mies voitti kilpakumppaninsa, kuten aina. Sitä saa mitä tilaa. Tässä taidetikkataulu Alex jolle on käynyt niinkuin sille on käynyt, teidän uusi pressa tikkataidetaulu. Ei ole mitään hampaankolossa sanooko joku muuta. Mites teillä? Reilu kisa, peli eiks niin peksi.
Sori siitä mutta nyt on pieni pakko sietää toisianne joku kuusvuotta, suomalaiset ja Alex. Nyt kun suomalaisille on käynyt niinkuin niille on käynyt, eikun etiäpäin.
Sori siitä mutta nyt on pieni pakko sietää toisianne joku kuusvuotta, suomalaiset ja Alex. Nyt kun suomalaisille on käynyt niinkuin niille on käynyt, eikun etiäpäin.
Samaan aikaan toisaalla Mikkelin torilla Åke ja Sampo ihmettevät "kuis täs näi käikii" yhdessä ex EU paisuvaisen kanssa maailman menoa siellä sun täällä. Nyt kun suomalaisille on käynyt niinkuin niille on käynyt, eikun etiäpäin. Vinkkinä suomalaiset, OTAN NATO olutta on nyt paras olut ja lonkero suositus koko janoiselle kansalle. Näin aloitimme heti itäsuomalaisen yrittäjyyden tukemisen koska ryssät ei pääse kaupoille rajantakaa, ei tuu rahhaa ei tuu mittään. OTAN NATO olutta ja lonkeroa tuoppiin, hörppäämme sassiin kurkusta alas. Karjalan voimme juoda takaisin sitten lähitulevaisuudessa Käkisalmen markkinoilla kun aika on. Kun aika on, tuskin maltamme odottaa tuskin sinäkään. TransSuomineito onnittelee vaalivoittajaa ja häviäjiä tasapuolisesti. OTAN NATO olutta ota sinäkin. Tjupp tjupp tupp tupp
OTAN olutta ota sinäkin
OTAN olutta ota sinäkin
- Vaalienjälkeisin terveisin. Ystävällisesti KékéTop 2.0 of Ginland & OTAN NATO olutta Niinku cha cha cha tanssii torilla valokeilassa Alex Stubb, hämärässä muutama muu
- Tämän presidentinvaali 2024 artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn, ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen presidenttipeliin, mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen. Siitä huolimatta paras mies voitti presidentin vaalit 2024. Pulinat pois. Sori siitä että on käynyt niinkuin on käynyt.