Riikka nyt sinua saa purra kuin vierasta EU persusta
Riikka nyt sinua saa purra kuin vieraan oulunpojan EU persusta. Purra kuin possunkinkkua jouluna. Riikka tule mukaan muuttumaan jos et halua purra.
Urbaanijuorun mukaan hikinen Orpopirun ikeessä kärvistelevä perushumalainen suomalainen tunsi auringonpistoksen otsassaan ja hän kuuli näki näyn tai kumman ilmestyksen. Yhtäkkiä kesähelteessä heilui risukasa näöltään kuin sahuri T Hakkarainen, tunnettu euronparlamentaarikko suussaan sanat, "Riikka Purra leikkaa, minullakin leikkaa". Oikukas tuuli vinkui risukasassa kuin perushumalainen ennustajaukko Teukka ja loihe lausumaan urbaanijuorun. "Kommarikaunatar SomaLi on hakannut persukaunakainen Riikka P:n kertalaakista kanveesiin. Yllätetty Riikka ei ehtinyt purra SomaLi:a ja hän luhistui niille sijoilleen SomaLi:n litsarin vastaanotettuaan. EU vaalien söpö äänikuningatar SomaLi pakeni heti Rysseliin EU:n syliin. Jo on politikointi niin ylisomaa söpöä ettei sitä politikoimalla ylikävelisi kuin soma ellei ylisöpö, aikuisviihteen legenda Ron Jeremyn mentoroima Kioskipuksu Rakel Liekki. Pikku vinkki demareille, komedianasse Antti L täh täh. Nyt kun demareille on käynyt niinkuin demareille on käynyt ja EX mää mää määmininisteritär Sannan Marina otti hatkat vaateripustimeksi, on aika nostaa pornoeläkeläinen Rakel Liekki johtoon, demariksi kansakunnan kaapinpäälle, eikös juu. Onneksi suomalian maitokaupasta saa jo vahvaa mörköolutta, kyllä se siitä! Hyvää jatkoa jos oma ei riitä!"

No jo oli melekomoiset Eurostoliiton meppi vaalit 2024. Peruspersut neppas Seba T perushintin Rysseliin Eurostoliiton neppimeppi piällysmiehilykseksi. Missä Eu siellä onnenonkijattaren onni. Yllätykset ovat elämän suolakeksi, lisää kiuasmakkaraa ja eikun purra purra. Perussuomalainen perushintti sometähti Seba T näyttää mustanjytkylle suuntaa päin vaalean veljen peruspersusta, sen puosilmää. Hyvää jatkoa viherfassarit jos oma ei riitä, hihkaisee Seba T. Missä Eu siellä ongelma orgasmi vai miten se oli se Soinin vaaran vuosien korvamato.

Onko nyt perusblondi viimeisellä rannalla välilihamerellä kuin pakkoloinen paatissaan. SomaLi jyräsi persut ilman seksiä Eurostoliittovaaleissa. Perussuomalaisten vaalitappiosta pinnalle nousi vain perushintti sometähti Seba T neekerinmorsian joka polskuttaa kirnuaa nyt Eurostoliiton hillotolppaa kuin hydrauliikkahommissa mustaamakkaraa sisään ulos, eestaas. Viddu eiks vituta kuin pientä SomaLi:a huokaa Riikka. Sometähti peruspersu Seba T näyttää persuille tien onnenmaahan liittovaltio Eurostoliittoon ja tuntee mustanjytkyn voiman ehkä paremmin kuin SomaLi, musta tuntuu. Missä EU siellä vassari SomaLi ja persu Seba T onnenmaassa, yhtyneenä kuin häntäänsä nielevä kärmes kiepiillä.

Linnassa EU:n taas tanssitaan
Ei ryssää joukossa näy
Rinnoissa nännit luo hohtoaan
On kerrankin täys tyhjäpää

Vain yksi on joukosta poissa
Ryssää siellä ei näy
On SomaLi ja Seba T karkeloissa
Ja juhlat heiltä ne käy

 KékéTop 2.0 © nonAI Kuviteltujen Kuvien Kone on julkaissut taas yhden Dart Art Woodoo keinotekoelintodellisen tikkataulun / taideteoksen "SomaLi jyräsi perus Riikan", taidetta vai tikkakisa ratkaiseva malka löytyy katsojan silmästä.
Ähäkutti syö mustaajytkyä ja juo lirua päälle. Tämän artikkelin kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransTaiteilijattaren nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijällä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.