Tilaa osta KékéTop 2.0 Dart Art taideteos Putte Z omaksi tikkatauluksi nyt. Ukrainan sota on jatkunut nyt vuoden. Naapurin Putte Z saa nyt oman taidemitallin, pyöreän tikkataululle käsinmaalatun prenikan jolle voit heittää tikkaa kaljapäissään tai ilman
Tilaa osta KékéTop 2.0 Dart Art taideteos Putte Z omaksi tikkatauluksi. Ukrainan sota on jatkunut nyt vuoden. Naapurin Putte Z saa ansiosta oman taidemitallin, pyöreän tikkataululle käsinmaalatun woodoo prenikan kasvokuvallaan jolle voit heittää tikkaa kaljapäissään tai ilman kaljaa. как правило Ваше здоровье, без пива или с крепким пивом.
Tilaa osta Dart Art taideteos omaksi tikkatauluksi nyt. Jokainen Putte Z, tikkataulupohjalle käsinmaalattu Putte Z on uniikki ja toista samanlaista Putte Z en yritä edes maalata. Hanki nyt Putt Z taideteos / tikkataulu hyöty ja huvikäyttöön kesäksi ja koko vuodeksi. Putte Z on käsinmaalattu tikkatauluun akryylivärein, ilman päätä ja häntää menetelmällä. Putte Z on tunnistettavissa jokaisesta yksilöllisestä Dart Art taideteoksesta. Putte Z taideteoksen arvonnousua ei taata mutta onhan sekin mahdollista. Ota yhteyttä, tikanheitto on kivaa helppoa ja hauskaa. Teos kuluu ja rispaantuu tikkataulukäytössä kuten mikä tahansa tikkataulu mutta taiteen ihmepöly ei karise lattialle. Aito Putte Z on aito Putte Z vaikka siitä ei olisi kuin ympärysvanne jäljellä, ehkä se tärkeä museokappale.
Dart Art taideteoksen toteutus KékéTop 2.0. Teos on sarjasta KékéTop 2.0 iskut. Putte Z käsinmaalattujen Dart Art teosten lopullista lukumäärää ei ole rajoitettu. Teokset numeroidaan myyntijärjestyksessä. Tiedot ja alkuperäinen signeeraus teoksen, tikkataulun nurjalla puolella.