Vaatturi Arman Alizad ja reilu meininki
Vaatturi Arman Alizad ja reilu meininki http://www.city.fi/ilmiot/reilu+meininki/2559

 Ihminen sopeutuu mihin tahansa. Sotaveteraani päässään olevaan metallilevyyn ja ensimmäiset suomalaiset talven pakkasiin 8 000 vuotta eaa. Kyse on asenteesta.

Perheeni on asunut Suomessa jo 60-luvulta saakka ja meistä suomalaiset ovat planeetan ystävällisin ja luotettavin kansa, eivät rasisteja. Olemme alusta saakka sopeutunut uuden maan ilmastoon, ihmisiin ja lakeihin. Maassa maan tavalla.

Suuri osa islamilaisten valtioiden väestöstä on köyhiä ja kouluttamattomia. Kouluttamaton ei aina näe Jumalaa abstraktina olentona. Koraani on täten sanasta sanaan laki. Koraanin lait ovat hyvin vanhoja, mutta se, että vaimoaan pitää väkivaltaisesti kurittaa, jotta hän elää nuhteessa, ei kuulu millekään vuosituhannelle. Ja sitä paitsi, In Finland we have this thing called reilu meininki.

Suomi muuttaa uimahalliensa vuorot muslimeille sopiviksi, joulujuhlat puurojuhliksi ja sallii muslimimiesten pitää vaimojaan jatkuvasti raskaana, jolloin naiset eivät kykene opiskelemaan tai käymään töissä. Lapsen saaminen on kaikkien oikeus, mutta jos se riitelee yksilön ja yhteiskunnan hyvinvointia vastaan, on sillekin asetettava raja. Mitä Suomi saa vastineeksi? Iraniin muuttanut suomalainen ei saisi muutettua islamilaisten rukousaikoja ja -tapoja vedoten uskontoonsa. Häntä odottaisi joko kivitys tai karkotus. Pahimmassa tapauksessa molemmat.

Arman Alizad puhuu vähän mutta asiaa

Seniori-ikäisten määrä ylittää nyt ensimmäistä kertaa historiassa nuorten määrän. Työikäisten määrä puolestaan kääntyy nopeaan pudotukseen kahden vuoden päästä. Ikäjakauman vääristymän paikkaaminen vaatisi Suomeen peräti 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä. Kasvu tulee olemaan kymmeniä vuosia vain tuottavuuden paranemisen varassa. Kukaan ei ole kokeillut tätä aikaisemmin, sanoi valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) esitellessään maanantaina taloustoimittajille talouspoliittista strategiaa.
Seniori-ikäisten määrä ylittää nyt ensimmäistä kertaa historiassa nuorten määrän. Työikäisten määrä puolestaan kääntyy nopeaan pudotukseen kahden vuoden päästä. Ikäjakauman vääristymän paikkaaminen vaatisi Suomeen peräti 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä. Kasvu tulee olemaan kymmeniä vuosia vain tuottavuuden paranemisen varassa. Kukaan ei ole kokeillut tätä aikaisemmin, sanoi valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) esitellessään maanantaina taloustoimittajille talouspoliittista strategiaa.
http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

 

Pyllykirjan Kauniit ja Röyhkeät saippuakupla toimitus. Pyllynkuvat Pyllykirja NYT. Sivusto julkaistu 2008 Maaliskuun 8. Liity Pyllykirjaan nyt. Tuunaa pylly! Tällä sivulla Pyllymestarin valinnat. Tuhahduksiin!

donald

Donald S Rump

Pyllymestari

 

tuksu_pylly

Valtakunnan ykköspesä. Maistus varmaan sullekin. Pyllykirja kiittää lukijakuvasta.

rump_shakers
Donald S Rump tykkää viettää lomansa Brasiliassa, eikä ihme. Pylly pyörii! Katso Videotuubi klikkaa »

Tämä pylly sheikkaa Barack Obamalle
kardashian
Barack, minä pyöritän pyllyä vain sinulle. Emmehän käytä sikaria. Ettei tule hajuhaittaa. Terv. Pyrstökäs ihailija, Pyrstötähtönen.

Tämä Pylly pimppaus on osoitettu Matti Vanhaselle. Matin suukko saa tämän pyllyn pieraisemaan. Pimppaaja tuntematon ihailija

Tätä pyllyä laitetaan kuntoon Tasavallan Presidentin järjestämälle Itsenäisyyspäivän vastaanotolle.
Hair
Tätä pyllyä pimpataan Tarja Haloselle

Mauri Pekkarinen on niin ihana ettei minulla meinaa pysyä pylly paikallaan
rump
Maurin mahtavat aina valmiina pyörimään

Halpa Hyytelö Pylly Komppania palveluksessasi. Lähetä viesti / palaute Message / Feedback

Pyllykirja myös naamakirjassa. Lähetä facebook kaverikutsu Pylly Kirja ja pyllyillään yhdessä.

Pyllykirjan yhteisötaide projektin väki tuunaa taidetta julkaistuista mediatiedostoista tyylilajeina satiiri, parodia...

Pyllykirja Kauniit ja Röyhkeät yhteisötaide projekti. Onko sinulla kysyttävää Pyllykirjasta? Pyllykirjan Kauniit ja Röyhkeät saippuakuplatoimitus on täällä juuri sinua varten. Enemmän kuin 1.000.000 jäsentä, Pyllykirja keskustelu foorumi osoitteessa www.rumpbook.com on mahtava mahdollisuus ja hupi Pyllykirja yhteisölle. Jos sinulla on Pyllykirjaan liittyvää kysyttävää Pyllykirjan keskustelufoorumista löytyy aina apu pyllyä kutkuttavaan kysymykseen. Pyllykirjan Kauniit ja Röyhkeät saippuakupla toimitus fiilaa ja höylää.

Sexdoll

Haluatko julkaista pyllygallerian Pyllykirjassa? Pyllykirjan väki tuunaa yhteisötaidetta verkossa julkaistuista mediatiedostoista, kuvista, teksteistä, uutisista, videoista, tyylilajeina satiiri, parodia .... Ota yhteys webmasteriin.

Pyllykirjan lööppikuvamuseo taltioi digilehtien lööppikuvia. Melkoinen kulttuuriteko?

Haluatko jakaa pimpatun Pyllysi? Lahjoita Pyllykirjalle. Aatteleppa ite.

Lähetä tuunattu pylly. Herra Donald S Rump s-postiin. Kopioi donaldsrump - @ - gmail.com tai rumpbook - @ - gmail.com ja tiedät kyllä mitä pitää poistaa noista s-posti osoitteista. Älä ujostele tuunata pyllyäsi ja lähettää sitä Pyllykirjaan. Pyllykirjan väki tuunaa taidetta julkaistuista mediatiedostoista, kuvista, teksteistä, uutisista, videoista tyylilajeina satiiri, parodia....

Pyllykirja poliittinen PopPorno Taide Projekti vuodesta 2008.