vaatteet IL

Suurten puolueiden puheenjohtajanaiset demarien Jutta Urpilainen ja kepun Mari Kiviniemi eivät ota erityisen raskaasti tiedotusvälineiden tapaa keskittyä ulkonäköön liittyviin asioihin. Puoluejohtajattaret puhuisivat mieluummin aatteista kuin vaatteista toteavat blondi ja brunette yhteen ääneen.

triumph IL

Alusvaatemerkki Triumph täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Naisen vaaliaseet ovat pitkällisen suunnittelun tulos sanoo siltainsinööri Jaatinen Keskon pääjohtaja Matti Halmesmäen vitseille kokovartalopätkäpääministerittärestä naurellen. Brunetit ovat iskussa.

triumph IL

Mutta voittavatko brunetit 2 - 1 blondin kevään 2011 eduskuntavaaleissa kuten ennustajaeukko Aina Ilonan nopat yllä olevassa kuvassa näyttäisivät tulevaisuutta ennustavan tammikuun viimeisenä päivän. Olisiko blondin korkea aika karsia muotivaatetustaan ja jättää vain parhaat ja paljastavimmat houkuttimet päälleen ja näyttää myös todellinen naamapuolensa. Ei sillä etteikö pyllypuolikin olisi kuosissa kuten kuvasta näkyy. Mutta onko naama hapan ja kurtussa kuin petolinnun perse.

hallitus

Brunetti näyttää pikku Mauri-Paavolle mistä kana pissii ja kuka käskee. Brunetin puskurit ovat vasta nupullaan mutta odottakaas Mauri ja Paavo kun ne buusterit kasvavat ajastaan.

kiviniemi IL

Naisen vaaliase, ylläkuvatun brunetin peräpeili on koteloitunakin blondin pyllypuolta vetoavampi arvelee äänestäjien käyttäytymistä ennustava kapeauumainen ennustajaeukko Aina Ilona. On siinä blondilla blondivitsissä kertomista, täh? Ovatko puntit ja puskurit tasan, tasa-arvoministeri Stefan Wallin, pohtii Pyllykirjan ennustajaeukko Aina Ilona. Koko valtakunta on sekaisin - sen kerran, kun yksi suomalainen mies on todistettavasti yrittänyt kehua yhtä suomalaista naista. IS lue lisää » 31.1.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/