presidenttiehdokkaat D

Kumman kaa? Sauli-Pekka Niinistö-Haaviston kaa. Pyllykirjan parittelu ja ihmissuhdeterapeutti politiikantoimittaja Aina Ilona on aivan täpinöissään tulevasta presidentinvaali viikonlopusta. Onneksi tuli vaalien toinen kierros. Lisää seksiä mukaan äänestyskäyttäytymiseen toivoo Aina Ilona. Rakkaat suomalaiset Pyllykirjan lukijat, nyt on presidentin valinta todella helppoa hauskaa ja kivaa kuin esileikkiä.

Vanha viisaus sanoo että miehen mulukku ei valehtele, se joko pilkkii tai lötköttää. Samaa viisautta voi soveltaa myös naiselliseen tavaraan, kurakeli tai kuiva autiomaa. Anna siis paremman pääsi eli alapääsi päättää kumman ehdokkaan kokoomuksen Sauli Niinistön vai vihreiden Pekka Haaviston haluat seuraavaksi presidentiksi.

Se presidentinvalinta tapahtuu parhaiten käsityömenetelmällä, oman käden kautta. Keskity jompaan kumpaan presidenttiehdokkaista ja tunnustele herääkö veitikkasi, kastuuko hukkaviiva, pilkkiikö pikkuveitikka. Jos alapääsi herää jommalle kummalle presidenttiehdokkaalle olet valintasi tehnyt. Sukupuolielintestillä presidentin valinta on helppoa hauskaa ja kivaa, ihan kuin itseäsi tyydyttäisit. Jos taasen alapääsi pysyy kylmänä tai innostuu kummastakin ehdokkaasta niin heitä kolikolla. Kumman kaa. Sattuma korjaa satoa, ei se sen kummempaa ole.

Anna alapääsi päättää. Sinun ei tarvitse käydä läpi pitkäpiimäisiä vaalikoneita ja pohdiskella. Jos siltä tuntuu niin menoksi, niin helppoa se on.

3.2.2012 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.