Käsi mulkulla kysymys. Pilkkiikö?
Käsi mulkulla kysymys. Pilkkiikö veitikka? IL >>

Pyllykirjan vertailevan erotiikan ja retoriikan erikoistoimittaja dosentti Aina Ilona pohtii jälleen naiseutta ja miehiä. Vanhan totuuden mukaan miehellä on mittari, viisari joka värähtää aina ja takuuvarmasti kun kiinnostava kaato, yleensä nainen on zuumattu. Osoittaako mittarinnuppi terhakkaasti kaakkoon vai roikkuuko koko komeus rentona kohti etelää, siinäpä vasta kysymys.

Primegirl, Primebaby, Primebody, Primetime, Primeboy, Prime..... Nykyaikainen urheilu on luonut omanlaisiaan kauneusihanteita joiden suhde vanhaan kunnon tytöt pojat ja tykkääminen touhuun on hiukkasen ambivalentti pohtii Aina Ilona. Niinkuin nyt se Bikini fitness. No nykyisin on helppoa selata vertailevaa aineistoa esim. internetistä oli sitten asia mikä tahansa eikä pelkästään seksikkyys jonka arvioimiseen luonto on kehittänyt luotettavan mittarin.

Internet on täynnä mm. miehiä kiinnostavia naisia monipuolisesti esitteleviä sivustoja. Sivustoja joista osa väräyttää viisaria kuin Anssi "Mr Lothar" Viskarin viisaria ja sitten niitä jotka lyövät märän rätin pitkin korvia. Urheilupuolella voi jokainen käydä testaamassa viisarinsa toimintakyvyn ja herkyyden esim. Bikini fitness lavat jättäneen Ulla-Riitta "Umppu" Koskinen kuvia katselemalla http://primebody.fitfashion.fi/2014/10/24/jos-jollekkin-jai-epaselvaksi-se-illuusio/ kehoittaa myös Aina Ilona.

16-vuotias venäläinen taitoluistelutähti Julia Antipova
Väräyttääkö viisaria? Kuvassa 16-vuotias venäläinen taitoluistelutähti Julia Antipova IS > >

Seitsentoistavuotisna on neito kaunehin joten jäämme odottamaan Julian seuraavaa syntymäpäivää ja katsomme pitääkö laulun sanoitus edelleen paikkansa pohtii Aina Ilona pilke silmäkulmassa.

Saana Uimosen alastonkuva on paisuvaisen piriste
Saana Uimosen alastonkuva on paisuvaisen piriste arvelee Aina Ilona http://www.metropoli.net/julkkikset/saana-uimosen-alastonkuvat-taalla/ Samasta asiasta on antanut lausunnon myös Jussi Parviainen http://jussiparviainen.blogspot.fi/

Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/ 27.10.2014