Pyllykirjan toimitus on siirtynyt pysyvästi osoitteeseen Pattaya Thaimaa
Pyllykirjan toimitus on siirtynyt pysyvästi osoitteeseen Pattaya Thaimaa tuotanto-taloudellisista syistä http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112612697631_uu.shtml

Pyllykirjan Uutisvuoto tuunatut uutiset alkaen vuosi 2011 on siirtynyt http://www.pyllykirja.fi/pyllykirja-2011  Pysy kanavalla!

kiroilua » »

Kaikki uudet jutut tästä eteenpäin julkaistaan siis sivustolla http://www.pyllykirja.fi/pyllykirja-2011  ja tuunattua tarinaa tulee riittämään.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille Pyllykirjan lukijoille toivottaa Pyllykirjan uutisvuoto tuunaamo. 1.1.2011

tuksu

Yllä kuvassa Johanna Tuksu Tukiainen tuulettaa voittoaan Pyllykirjan suomalaishörhöilijä kisassa 2010, tai ainakin siltä näyttää kertoo Pyllykirjan suomalaishörhöilijä 2010 kisan tuomariston sihteeritär Aina Ilona. Suomalaishörhöilijä yleisöäänestys kisan juoma - ja tuomaristo joutui kuitenkin ankaran lahjonnan ja painostuksen kohteeksi keskustapuolueen esittäessä vaatimuksiaan kisan tuomaristolle, koskien kisan julistettua voittajaa.

Vaikka Johanna Tuksu Tukiainen oli Suomen kansan ehdoton suosikki ja Tuksun äänimäärä oli murskaavan suuri perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhaseen verrattunena ei kepu niellyt raakaa todellisuutta vaan päätti rahalla, puoluetukena saadulla rahalla muuttaa juoma - ja tuomariston päätöksen. No minkäs teet rahalla saa ja hevosella pääsee. Huhujen mukaan Keskustapuolue lahjoi Pyllykirjan nimeämän tuomariston summalla joka vastaa valekepulaisten määrää ja sai tahtonsa läpi (n. 50.000 € kertovat juorut). No sehän on vain pisara meressä ja mitätön summa verrattuna valekepulaisten tuottamaan hyötyyn keskustapuolueelle vuosien varrella kertoo Aina Ilona silmää iskien. Melkoiset tukiaisen Matti Vanhaselle mutta maakunta maksaa!

kuronen

Joten niin tässä suomalaishörhöilijä yleisöäänestyskisassa sitten kävi että kisan voitti tuomariäänin 6-0 ex pääministeri ja nykyinen perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen. Pyllykirja onnittelee Matti Vanhasta suomalaishörhö tittelistä. Ilkka Kanerva ja Tarja Halonen eivät menestyneet kisassa ennakkopaineista huolimatta. Perussuomalainen Timo Soini ei selviytynyt edes listalle. Omaelämänkerta kirjailija Susan Kuronen Ruusunen etc. jäi myös ilman kannatusta, ihme kyllä.

Pyllykirjaan on perustettu Johanna Tuksu Tukiainen Fan Club ihailijakerho joka on kaikille halukkaille avoin ja vapaa foorumi tukea suomalaishörhä 2010 yleisöäänestyskisassa kaltoin kohdeltua Tuksua. Voit liittyä Tuksu Fan Club tästä Iso hali Tuksulle ja vielä kerran onnittelut perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhaselle suomalaishörhöilijä 2010 ei nyt ihan reilusti mutta kepulaisittain voitetusta tittelistä! 1.1.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.

 

kanerva_tuksu_kihlat

Tuksun ihailijakerhon onnittelut Ilkka Ike Kanervalle ja Elina Kiikolle kihlautumisen johdosta. Tyylikäs poliittinen kihlautuminen ja varmaankin ensimmäinen poliittisesti korrekti teko Ikeltä. Nyt kun meille kävi niin kuin meille kävi niin ota yhteyttä Ike niin me järjestämme karvaisen kihlajaislahjan

tuksu_ratsu_arto

Polttaribileissä oli kaikilla hauskaa. Onnea Tuksulle ja Artolle. Ratsastellaan. Pyllykirja kiittää upeasta lukijakuvasta. Kysyy miestä kiivetä valtakunnan ykköspesälle, täh?

tuksu

Yllä kuvassa Johanna Tuksu Tukiainen tuulettaa voittoaan Pyllykirjan lööppijulkkis kisassa 2010, mahdollisesti, kertovat aina palturia puhuvat ilo - ja pikkulinnut. Sievät pikkuhousut suojanaan esiintynyt Tuksu sai ylivoimaisesti eniten ääniä Pyllykirjan lööppijulkkis kisassa mutta kulissien takainen kepulainen pekkarointi on pilannut Tuksun ilon ja kepulaisittain lahjottu raati on julistanut kepulaisen ex pääministeri Matti Vanhasen lööppijulkkisten kurkoksi armon vuonna 2010 päätöksessään 2011 tammikuun ensimmäinen päivä. Nykyinen perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen on kunnostautunut vähintäänkin Tuksu Tukiaisen veroisesti ja on nyt saanut raadilta melkoiset tukiaiset mutta onhan hän kepulaisena tottunut mahtaviin tukiaisiin, onnekseen.

tuksu_pylly

Tuksu ihailijapostikortti. Peräpeilistä näkee takapuolen, heh. Valtakunnan ykköspesä, vai mitä Ike?

vanhanen

MTV3 Julkisuus on rasite mutta minkäs sille voi kun sitä työn ja harrastuksen puolesta tule ovista ja ikkunoista. Onko Matti Vanhasen ilme hapan lööppijulkkis kisan kepulaisittain pekkaroidusta tukiaisesta, mahtavasta voitosta? Mutta niin se vaan on että paras kepulainen mies voittakoon. Pyllykirja onnittelee Matti Vanhasta saavutustensa johdosta. Toivottavasti Matti Vanhasen menestys Pyllykirjan lööppijulkkiskisassa kompensoi keskustapuoluetta vuoden 2011 vaalitappion kirvellessä jormanpäässä.

tuksu_melooni

Maistuisi munkki varmaankin Matillekin ja Tepolle jos ei Pekka pahempi niin Arto kuitenkin maistaa. Pyllykirja kiittää upeasta lukijakuvasta.

johanna 7

Tuksu ihailijakerho ei anna periksi. Vaikka pekkarointi vei Tuksulta 2000 luvun suomalaishörhöilijä tittelin on maine vain kasvanut. Edes kepulaisten kuolleet sielut, valekepulaiset, eivät rahastamillaan tukiaisilla kaada Suomen kansan Sydänten prinsessan tukiaisia. Liity Johanna Tuksu Tukiainen Fan Club ihailijakerhon jäseneksi jättämällä kommentti allaolevalla kaavakkeella. Tulevaisuus on meidän joille tukiaiseksi riittää Tuksu.

tuksu 7

Edesmennyt perussuomalaisten suuri poika Tony Halme ja kohublondi Johanna Tuksu Tukiainen joka on sulostuttanut muodoillaan Pyllykirjan Tuksu ihailijakerhon huarakontturissa Seiskassa monissa tilanteissa... katso itse »

tuksu_keikalla

Tumma suklaamuna on energiapatukka suffeli joka pitää virkeänä kirjoitti Pyllykirjalle kuvan lähettänyt ihailija. Ei mikään Kinder suklaamuna vaan melkomoinen "sylkevä kobra" suklaamunaksi.

Pyllykirja yhteisötaidetuunaamo tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä laadusta tinkimättä PK voimala! Tule mukaan tuunaamaan! Sinun on aika astua voimajohtoon!

Liity Tuksu ihailijakerhoon klikkaamalla Lisää kommentti nappulaa tuossa heti alla. 31.12.2010 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.