liekki MTV3

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra julkaisi pari viikkoa sitten idearaportin, jonka nimi on Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta. Pyllykirjan syväkurkku, ns. hevosmiesten tietotoimiston käenpojat ovat selailleet ja tuunailleet Sitran julkaisua liikanimeltään Niskalenkki äänestäjän jormasta. Sitran raportti on käytännönläheinen ohjekirja siitä, miten Suomea voidaan johtaa yritys - aikuis - ja viihdemaailmasta tutulla konsernijohtamisella. Jo ensi keväänä heti vaalien jälkeen, jotka kokoomus voittaa. Raportti neuvoo kädellä molosta pitäen, miten valtiosta tehdään aikuis - ja viihdeyritys. Kun ministeriöt pannaan ruotuun, valtionhallinnosta tulee naispääministerin johtama virtaviivainen aikuis - ja viihdekonserni, joka toteuttaa hallituksen strategiaa tehokkaasti, tuottavasti ja turhia kyselemättä, läpeensä tyytyväisenä. HS

Käenpoikien tuunaaman juorun mukaan Sitran sekä elin - ja keinoelinelämän tarkoitus on nostaa aikuis - ja viihde-eläkeläiseksi itseään kutsuva ylisöpö kuvataiteilija Rakel Liekki seuraavaksi pääministeriksi yli puolue - ja rusketusrajojen. Miten tämä on mahdollista? Salaliitosta ei ole kyse. Sitra on nimenomaan tarkoittanut raporttinsa keskustelun avaukseksi. Demarissa aktiivisesti kirjoittava ja pieneliöiden sekä kaikenkarvaisten satiaisten oikeuksien puolesta ketarat levällään taistellut Rakel Liekki on oppinut maksua vastaan toteuttamaan herran tahdon ja teettämään ihmisen tarpeet. Herrojen kanssa marjastaminen käy kuin oikealta ilotytöltä. Ilo on suurinta mitä elämässäsi voit saavuttaa muistuttavat käenpojat Rakel Liekin kuvaa ihaillen. Aikuis - ja viihdeyritys Suomen valtion pyörittäminen nykymaailmassa on sen verran hard core touhua että siihen tarvitaan sanoisimmeko pornahtavia alan ammattilaisia. Työkykynsä menettänyt Henry Saari on myös yksi potentiaalinen valtiosihteeriehdokas pohdiskelevat pikkuhousu - ja ilolinnut Pyllykirjalle. Lothar on vielä oikeissa töissä joten hän ei nyt ehdi apuun isänmaan puolesta.

Pääministeritär Rakel Liekin kaudella valtiontalouttakin voisi sitten kohentaa uudella innovatiivisella keksinnöllä. Virolaisfirma rakennusalalta rakentamaan Valtioneuvostoon kadunmiehelle ja naiselle pieniä nihkeitä kopperoita joissa voisi seurata hallituksen työskentelyä 2 euron kolikolla viideksi minuutiksi aukeavan tirkistelyreiän läpi. Uusi Suomi läpinäkyvän avoin poliittinen päätöksenteko tirkistelykoppero tuottaa ja maksaa takaisin rahapajasta esimiesvoimin varastetut kolikot! Eikös olekin näppärää kuin suoraan niksipirkasta. Monikulttuurisen ja arvoisen kansakunnan poliittisena keulakuvana pääministeritär Rakel Liekki saisi huomattavan osan kansalaisista tyydyttämään itse omat tarpeensa eikä yhteiskunnan apua oltaisi kinuamassa joka ainoaan asiaan ja puutteeseen. Tämän laittanee sosiaali ja terveystoimi mielihyvin merkille tänä säästöihin ja menoleikkauksiin pyrkivänä aikana. Kansalaisilta verotetut mutta säästyneet varat voi käyttää avokätisemmin suuryritysten avustamiseen ja riskisijoittajien voittojen takaamiseen mikä kokoomukselle hyvin sopii. Se on kaikki kotiin päin vetämistä eikä käteen vetämistä sano Mikkelin likka ja pieras.

Elin - ja keinoelinelämällä on vauraimmat ajatuspajat Rakel Liekki naispääministeriksi missiossa. Niiden palkkalistoilla olevat kymmenet talous - ja viihde-elintieteilijät antavat sepalustukea ja hanuria juuri kokoomukselle, joka on halukas ajamaan aikuis - ja viihdeyritysten etuja ja panemaan parasta mitä markkinoilta saa. Muun muassa Sitra, Etla, Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Teknologiateollisuus ovat jo julkistaneet kokoomuksen tulevaa hallitusohjelmaa varten yksityiskohtaisia ehdotuksia. Lisäksi Jyrki Kataisella on käytössään valtiovarainministeriön asiantuntemus. Oluttakin riittää. Kataisen juoksupoika ja paskaisen työn tekijä alivaltiosihteeri Martti Hetemäki työryhmineen esittää verotuksen uudistamista kokoomuksen rahoittajille edulliseksi niin kuin kunnon lakeijan tuleekin.

Mutta mitä järkeä tässä kaikessa on? Kaikkihan puhuvat nyt perussuomalaisista ja Timo Soinista. Koini koini Timo Soini ja kirkkaimman kruunun saat rallattavat kokoomuksen käenpojat. Kokoomuksen etu vaatii jämäkän otteen äänestäjän jormasta ja siihen työhön on jorman jäykän niskan herpaannuttamaan oppinut reservin aikuis - ja viihde-ammattilainen yli puolue - ja rusketusrajojen parempi kuin kepuli virkanainen tai demari opettajatar. Onhan Rakel Liekki nuorempi ja tiettävästi kokeneempi kuin nykyinen kepulainen pätkäpääministeritär Mari Kiviniemi.

kininiemi IL

Pätkäpääministeritär Mari Kiviniemi ensitreffeillä ns. naapurin pojan kanssa Kremlissä Moskovassa. Mitä mahtaa tuumailla naapurin poika? Antavatko Marin saappaat ymmärtää enemmän kuin ymmärtävät antaa? Kuinka olisi Rakel Liekki hoitanut homman Marin pikkuhousuissa eikun siis saappaissa, saapikkaissa naapurin pojan kanssa? Pyllykirjan tyylikonsultti Aina Ilona pohtii asiaa koska Lisa Sounio ei ollut tavoitettavissa. IL

Tyttö Mikkelistä käy eespäin Tanja Karpelan viitoittamaa tietä, sinun on aika astua johtoon. Mies Mikkelistä Erkki Liikanen tai Olli Rehn löytävätkö vihdoinkin varjoisan kujan, paikan tyttö Mikkelistä tähden loisteessa. Aikuis - ja viihdeyritys Suomi neito tarvitsee Stefan Lindfors Dildo käsityökalua käyttämään oppineen tyttökaverin mikä sopinee myös presidentti Tarja Haloselle ja SETA tukisukkahousuverkostolle.

Hyvä uusi Suomi! Pyllykirjan käenpojat muistuttavat että melkein kaikki on mahdollista paitsi mahdoton mutta mitään ylläolevassa jutussa kerrottua ei pidä ottaa epäjumalan sanana. Jutussa mainittujen asianosaisten kantaa tai mielipidettä mainittuihin urbaanijuoruihin ei ole tarkastettu vaan käenpojat ovat tuunailleet kaupunkijuoruja jouluevankeliumin hengessä. Kyllä hyvä joulutarina aina ankean todellisuuden voittaa, täh. Hyvää Joulua kaikille Pyllykirjan lukijoille. Ylisöpöä - Demari - City - Ylisöpö - Tietokone - HS - http://lisasounio.typepad.com/blogi/ - Lisa Sounio - Kokoomus - Sitra - Elinkeinoelämän keskusliitto EK - 21.12.2010 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.