jorma IL

Jorma Uotinen tai joku hänen näköisensä pohtii asetelmia seuraaviin presidentinvaaleihin. Kenelle antaisi kenelle ei. No siis ketä mäkin tukisin poskihoidolla näissä presidentinvaaleissa 2012. Mähän siis kyllä poskihoitaisin se vihreän Pekka Haaviston mutta kun Pekka ei tukea tarvitse. Haavisto käy ihan kankeana luonnostaan. Voi jestas kun se Jani Toivola ei ole ehdokkaana. Sen mä kyllä pistäisin poskeen. Toi Sauli Niinistö kyllä varmaan jo tukea tarvitsisi kun se ei enää Tanja Karpelan kanssa harjoittele ryhdikästä seisontaa tai mistä minä tiedän.

tukijat IL

Se Jussi Parviainen mesoo ja sanoo että Jörn Donner on ihan kirjaton kaluton mies ja pahvipippeli. En mä tiä, ketä noi muut on. Toi yks kyllä saa viisarin värähtämään. On nää vaalit sit vaikeita. Pitäskö sittenkin tuupata hanuriin. Kyllä se Saana Parviainen olisi sen tantta Tarja Halosen jälkeen ihan paras naispresidentti tähän maahan.

femen_kanerva_ike

Femen Vaginart ryhmä Ukrainasta Kiovasta vaatii Ilkka Ike Kanervaa Suomen elinikäiseksi presidentiksi ilman vaaleja. Vain Ike tietää miltä juuri poljetusta naisesta tuntuu kirkuvat Femen lutkamarssin naiset.

koulu IL

Suomen huippumulli haussa tositv kilpailu ja yleisöhupailu. Kaikki mukaan muuttumaan

Suomen huippumulli haussa tositv kilpailu ja yleisöhupailu. Kaikki mukaan muuttumaan

suomen-presidentin-vaalit AL

Suomen huippumulli haussa tositv kilpailu ja yleisöhupailu. Kaikki mukaan muuttumaan

lipponen IS

Timo Soinin pötypuhetta arvellaan Paavo Lipposen kuitanneen

Presidentinvaalit vaalikone - Vaalikone 1 - vaalikone 2 - vaalikone 3

Pyllykirja yhteisötaidetuunaamo, Parodia ja satiiri komppania, tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä laadusta tinkimättä PK voimala! Tule mukaan tuunaamaan! Sinun on aika astua voimajohtoon! Pylly vasten pyllyä pump pump pum panen. Katso myös Pyllykirjan uudet Vitsit 2011. 8.10.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

jorma IL

No en mä nyt sulta ota poskeen vaikka kuinka jytkyäsi hytkytät senkin perussuomalainen mies.

Jussi-Parviainen Ah

Siis jos minullakin olisi melan mittaa tämän verran niin pärjäisin vaimoni Saanan kanssa petipuuhissa. Vaan kun ei ole mulla tarpeeksi munaa. Munamies on erimies. On sillä pimulla sen verran kirnussa tilaa veljet katsokaa vaikka minun lyhytelokuva Saana Naurunappula Voisikohan se Petri Nygård räpätä meille vaakamambon?

ville_ranta Kk

Hyvää Jolua vaan kaikille perussuomalaislle hinteille ja vatkuttajille. Hyvää jolua saa suomalainen, moloa annetaan ulkkareille. Pyllykirja kiittää Kirkko ja kaupunki lehteä ja erityisesti Ville Ranta nimistä pilapiirtäjää. Vähän tuunattiin tuota Ville Rannan piirustusta kun se on Pyllykirjan satiiri ja parodiakomppanialla tapana, ihan homona tuhertaa toisten tekeleitä. Kiitti vitusti Uusisuomi - Mika Niikko

koulu IL

Suomen huippumulli haussa. Kuka on paras presidenttiehdokas tositv sarja. Kivaa ja tylsää

jussi mtv3

Parviaisen Jussin ja Saanan aviokriisi puhuttaa maalaisia myös Mikkelin torilla jossa oraakkelina ja tietotoimistona toimii itsensänäyttelijä Aake Kallialan näköinen nainen. Kyllä tämä kaikki hässäkkä johtuu vain siitä että Jussilla ei seiso jytky niin kuin miehellä arvelee mainittu Aake Kallialan näköinen ämmä Mikkelin toriaidalla ketaroitaan heilutellen.

uimonen_saana Kalle

Onko Saana saana? Onko Jussi saana? Onko Saana saana Lotharilta? Näyttäisi siltä että Lothar ei ole saana. Esittää vaan? Mutta hätäkö tässä valmissa maailmassa. Ajankohdan parhaat vitsit esittävät Jussi ja Saana Parviainen avustajinaan Lothar ja joukko muita suuruuksia kuten Aake Kalliala Esa Saarinen Metropoliitta Ambrosius jne http://jussiparviainen.blogspot.com/ - http://saananblogi.blogit.fi/ - Kalle suomalainen lehti - Seiska - Vitsi vitsi Jussin aikuiset lapset eivät halua tavata Saanaa! Saana Parviainen on tavannut ainoastaan Jussin nuorimman tyttären kertoo metrolive

sasi IS

Kokoomuksen ikioma vampyyri Kimmo Sasi uhmaa aikoja ja tapoja. Vampyyri Sasi käyttää yli 20 vuotta vanhoja vaatteita. Vampyyrit tunnetaan kalman hajusta ja verenhimosta. Käykö Sasi hammaslääkärissä kerran viikossa viilauttamassa kulmahampaiden liikakasvun pois? Kysy Nicolas Cagelta.

jytky_narttu IS

Jytky ja Narttu ne yhteen soppii huomenna viedään ne pussauskoppiin. Kepulaishuumoria yhtyvästä oppositiosta.

saarinen IL

Kansanedustaja Matti Saarinen pitää lähinnä kauniina eleenä ja huonona vitsinä, että ministereiden palkkoja laskettaisiin viidellä prosentilla. Hyvätuloisten virkamiesten ja kansanedustajien palkkoja leikattava! Tämä on jo hyvä demarivitsi.

parviainen IL

Jussi ei ole saana vaikka nimi onkin Saana Parviaisen katsellessa Lothar jytkyä isokainaloonsa saana. Pyllykirjan paras vitsi on http://jussiparviainen.blogspot.com/

keskusta IS

Kepulien kolmen kopla sotkee myös sinun asiasi kansalainen. Rahaa säästämättä, lahjoista tinkimättä. Kolmiteräinen lipposenpelätti, narttu kovaluu ja kepuli.

amy_witch IL

amy_no_balls IS

Pyllykirjan vitsit aloitussivu - Pyllykirjan vitsit sivu 1 - Pyllykirjan vitsit sivu 2 - Pyllykirjan vitsit sivu 3 - Pyllykirjan vitsit sivu 4 - Pyllykirjan vitsit sivu 5 - Pyllykirjan vitsit sivu 6 - Pyllykirjan vitsit sivu 7 - Pyllykirjan vitsit sivu 8 -

Lähetä Pyllyvitsi tällä kaavakkeella »

Pyllykirjan vitsit 2010 löydät täältä »

11.9.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

haavisto IL

Viddu tommosia noi hinttarit on, ihan vihreän himmeitä presidentiksi. Kaikki pitäs saada bylsittyä ilmaseks tai valtion piikkiin. Toisen oma aikakin. Eikun pressaehdokkaan avustaja eli perspentti orjatyöhön että yks hinuri pääsis hörppäämään kermat päältä. Yrittäs varmaan vielä imasta heppikermatkin orjan jytkystä ja antas litsarit palkaksi, suupielet vaahdossa ku afrikan sarven kamelilla. Onks tää respektii perspenttii kohtaan mitä häh?

Vihreiden presedenttiehdokkaan Pekka Haaviston kampanjapäällikkö Riikka Kämpin mukaan ei ole moraalitonta, että presidenttiehdokkaan vaalikampanjaa tuettaisiin verovaroin.

vayrynen IL

Parasta mitä Suomen keskustalla on pitkin hampain ehdolle laittaa. Mutta kuinka mahdollisesti kepulainen Paavo Väyrynen tekisi vaikutuksen suomalaisiin naisiin? Hirmuinen Paavo vai Sugar Daddy maski naamalle? Ehkä Väyryselle sittenkin kannattaisi teettää persussuomalaisten Timo Soini silikonimaski ihan kepulin ex pääministeritär Mari Kiviniemen henkilökohtaisilla talousrahoilla?

kirjeet IL

Hullun nartun tauti on laajasti levinnyt ja yleinen naistenvaiva. Olisikohan tästä tiedosta apua jollekin joka kovasti haluaa mutta jota juuri kukaan ei halua seuraavaksi presidentiksi Suomeen. Ovatko hullun nartun tautiset äänioikeutetut hyljeksitty voimavara äänien kalastelussa?

poika IS

Olisikohan vihreiden presidenttiehdokkaan Pekka Haaviston syytä stailata poikaystävänsä tämän söpöliinin pojun suuntaan jotta katu ja parkettiuskottavuus säilyisi pariskunnan vieraillessa siellä täällä normiheteroiden kansoittamassa maailmassa. Tai peräti yritettävä iske upea Andrej Pejic joka on kauniimpi kuin useammat naiset.

rehn_jytky IS

Rehniä eurohoro rehniä huuteleevat tuntemattomat köriläät mutta en miä tiiä enää tästä presidenttitouhusta kun miulla on aineksia omasta takaa yhtä vähän kuin kannatusta presidentiksi. Antaa olla koko sirkus ja onhan se Väyrysen Paavo aina paikkaamassa tilanteen. Näin se saunatonttu miulle suositteli, pulinat pois.

demari IS

Ei ole helppoa demareillakaan löytää täytettä presidentti Tarja Haloselta vapautuviin housuihin.

vayrynen_pressa

Mahdollisesti kepulainen supermies, itsensä perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi tyrkyttävä Keminmaan marjanpomija ikivihreä Paavo Väyrynen on joutunut nuorallatanssijan osaan ellei peräti pyri mustaksi hevoseksi pressan vaaleissa. Mutta kenen piikkiin toimii tämä varasoiniksikin nimetty herra Väyrynen? Kuinkahan tässä nyt käy, siis pressanvaaleissa noin Väyrysen näkövinkkelistä. Pitääköhän normihetero Paavon turvautua hintteihin ja neekereiden suosioon menestyäkseen vaalityössään ja saavuttaakseen suuren päämääränsä? Ei ole helppoa Suomen suurimmalla valkoisella ilmiheterolla näinä nykyisinä päivinä. Voihan jytkyn jytky. Pään päällä on synkkiä pilviä ja alla heiluva nuora. Pitäisiköhän kepulin perussuomalaisen ikivihreän Paavon vampata vihreä ja puolimusta hintti Jani Toivola kaverikseen saadakseen ekspansiivisesti lisääntyvän, no ei siis oikeasti lisääntyvän pervoporukan äänet itselleen ja poliittisille päämäärilleen, siis Paavosta perspentti eikun siis presidentti Suomen kansalle. Mene tiedä tai ota selvää.

lipponen_presidentti_vaalit

Demarien Mungo Paavo Lipponen on aloittanut presidentinvaalikampanjansa ja jalkautunut Helsingin keskustaan Stockan kulmalle junttien keskuuteen vaalityötä tekemään. Minä olen koko Suomen suurin juntti ja teidän päällysmiehenne, pulinat pois. Minä olen kyllin iso jytky presidentti Tarja Haloselta vapautuviin housuihin, viddu.

soini IL

Tässä sujuu tango ja mambo eikös juu. Eihän noista vanhoista karjuista saa edes miehen vastusta.

lipponen IS

Kaksin aina kaunihimpi liehitellä Suomi neitoa mutta kumpi pääsee kastamaan? Pitäisikö tässä odotellessa kuitenkin ensin vetää porukalla kuivat, täh?

Presidentinvaalit vaalikoneVaalikone 1 - vaalikone 2 - vaalikone 3 -

Pyllykirja yhteisötaidetuunaamo, Parodia ja satiiri komppania, tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä laadusta tinkimättä PK voimala! Tule mukaan tuunaamaan! Sinun on aika astua voimajohtoon! Pylly vasten pyllyä pump pump pum panen. Katso myös Pyllykirjan uudet Vitsit 2011. 11.8.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/

autotytto

Hyväjalkainen autotyttö laskeutuu takaisin maan pinnalle Jalasjärvellä. Kuvan lähettäjä ei tiennyt kertoa oliko autotyttö koeajossa vai hyötykäytössä.

parviainen IS

Jussi Parviainen piipahti saanassa. Saana tahtoo kylpee saanassa, kerrotaan Kuopion torilla. Jussi Parviainen blogi

halonen_keinosiementaja HS

Mongolit olivat kovasti pettyneitä presidentti Tarja Haloseen joka ei pystynyt luovuttamaan mongolialaisille poroisännille spermaa vieraillessaan Mongoliassa. Mongolit olivat jopa opetelleet virolaishuumoria ja ruinasivat Haloselta pussintäydeltä poronspermaa. Vaikka mukana vierailulla oli myös Alex Stubb ei sarvipään mälli lentänyt. Aika kehnossa kunnossa on porotalous Suomessa sano virolainen mongoloidi suupielet vaahdossa.

halonen_lesbian

Mongolian virolaismieliset humoristit pohdiskelivat tilannetta ja päätyivät arvioon ettei härkänaaraalta saa vaatimallakaan spermaa vaikka sitä poroksi eli vaatimeksi kutsuisi.

nälkä HS

Epäpoliittisesti ihan vihreät luonnonsuojelijat ovat kiinnittäneet huomiota kärpästen tulevaisuuteen ja mahdollisiin muutoksiin nyt kärpäsille myötämielisessä maailmassa. Jos esim nälkiintyneitä neekerietä ruokitaan ja pestään niin kärpäsiltä häviää ruoka ja kasvualusta. On se niin väärin kärpäsiä kohtaan.

saarnaaja IL

Tutkimattomat ovat saarnamiehen tiet. Vainajan henkiinherättämistä yrittänyt Nokia Mission johtaja Markku Koivisto erotettiin. Erottamisen syyksi on ilmoitettu Nokia Mission johtajan Markku Koiviston harjoittamaa "Seksuaalisten rajojen rikkomista" Urbaanijuorujen mukaan jossakin porukassa jumalanhulluja hälistään että jumalanhullu Nokian saarnamies olisi yrittänyt köyriä vainajan takaisin elävien kirjoihin. Näinhän tapahtuu joskus normaalielämässä jossa joskus lopen uupunut naikkonen jörnitään takaisin virkeyden tilaan. No mene tiedä noista jumalanhulluista.

lipponen_presidentti_vaalit

Demarien Mungo Paavo Lipponen on jalkautunut junttien keskuuteen tekemään presidentinvaali kampanjaansa. Viddu minä olen suurin suomalainen juntti ja isoin jytky Suomi neidon peräsimeen viddu. Asia on niin että jos äänestät, äänestät minua tai et äänestä viddu.

hakkarainen IL

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraisella on munaa kuin neekerillä, viddu rehniä munamies rehniä viddu. Tukiainen on tarpeeton tarpeenteossa Viitasaarella, sahahommissa tarpeellinen. Hakkaraisen munan takia naiset pommittavat kansanedustaja Teuvo Hakkaraista yöllisillä puheluillaan. Jonkun verran soittelevat naiset, jotka olisivat vähän kaveria vailla mutta joille neekeri ei kelpaa syystä tai toisesta. Hakkaraisen vetovoimasta naisten suhteen on nyt herneen nenäänsä vetänyt neekereiden varjossa viihtyvä mustamuna edusmies, joka katsoo paikallisten narttujen astumisoikeuden kuuluvan mustille joskin hakkailla saisi myös kalpeanaama Hakkarainenkin. En minä niitten mukaan rupea elämään. Jos mä käyn niille kumartamaan, niin tässä saisi pyllistää kaikille muille. Mä vedän ihan omaa linjaa. Niitä uhkauksiahan tulee, mutta mitä niistä välittämään, Hakkarainen sanoo. Luuri kouraan vosut.

mustamunamies IS

Onko tässä mustamunamies vai EU talouskomissaari Olli Rehn? Vahvistamattomien huhupuheiden mukaan kuvassa olisi Mikkelin lahja maailmalle ja EU:lle Olli Rehn. Kerrotaan että Rehn olisi intoutunut näyttelemään unelmoimansa suuren vision, tulevaisuudenkuvan tavallisesta työtätekevästä ja veronsa maksavasta EU maan kansalaisesta. Takaus ja vakausmekanismi on pettänyt ja Euro Bond-Rehn livistänyt Karibialle. Tällaisena minä haluan eurooppalaisen työläisen, veronmaksajan näyttävän kerrotaan hänen hihittäneen.

soini_kasvi

Päivän kasvi Timo Soini perussuomalaisesta tuoksuvasta puutarhasta

nygard IL

Seinähullujen vauhtipanoissa kansaa villinnyt Petri Nygård kutsuu Tasavallan Presidentti Tarja Halosen sekoilemaan bändin keikalle sekä juopottelemaan ennen kuin on maailmalle menossa törttöilemään, viddu.

Pyllykirjan vitsit aloitussivu - Pyllykirjan vitsit sivu 1 - Pyllykirjan vitsit sivu 2 - Pyllykirjan vitsit sivu 3 - Pyllykirjan vitsit sivu 4 - Pyllykirjan vitsit sivu 5 -

Lähetä Pyllyvitsi tällä kaavakkeella »

Pyllykirjan vitsit 2010 löydät täältä »

27.7.2011 Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan http://www.pyllykirja.fi/vieraskirja/