Kansalaiset, medborgare. Olkaa tänään aktiivisia sillä huomenna olette radioaktiivisia.

Joku humoristi tai Maria Guzenina-Richardson sosiaalidemokraatti sanoo "Olen syntynyt etuoikeutetuksi, eli olen siis arvokkaampi kuin sinä." Valevaalimainostaja ja kansanedustajaehdokas kohtaavat

tuunataan_neekeri

Tässä lukijan lähettämässä hellyttävässä kuvassa Vantaanjoessa tuunataan lisää neekereitä Kontulaan. Näin ne lisääntyvät ihan omastakin takaa ettei tarvitse kaikkia laivata tänne Afrikasta.

aknepop

Perussuomalaista purkkapoppia ajalta jolloin maaseudun tulevaisuus eli hanurista ja eppu oli normaali aknepoppari

tuksu_ratsu_arto

Tästä ei ujon pojan ratsu parane. Kysyy miestä kiivetä ykköspesälle.

suutelu

Tämä kaveri on rehti kepulainen, maanläheinen perussuomalainen Mauri. Mauri vetää 3-4 askia kenttiä päivässä ja huolehtii tyttöystäviensä alapesusta viikset vaahdossa. Mauri on riskinottaja, pelimies. Siitä huolimatta että nimenomaan suu eikä sorkkaseksin sanotaan altistavan suu ja kurkkusyövälle, käy Mauri ripsipiirakalle aina kun tupakkatauolta joutaa hän. Raittiina runkkuna saattaisi Mauri elää muutaman vuoden vanhemmaksi mutta vidduuks täällä vanhana tekee, kuten rokkarit asian ilmaisee. Parempi nuolasta ennen kuin tipahtaa. IL lue lisää »

tuksu_tukiainen_suklaa

Tuntemattoman suuruuden Pyllykirjalle lähettämä kuva. Kinder suklaamuna reilussa suomalaisessa naisen kourassa. Tämä patukka ihan sulaa suussa. Tästä ei mainos parane!

steve_ballmer

Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer ja Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop hehkuttavat kilpaa uutta Nokia eFlop kännykkää. Salaiset kansiot Mulder ja Scully tutkivat "älytönkapula" Nokia eFlop käyttömahdollisuuksia hämärän rajamailla. Nokia eFlop mainoskampanja hehkuttaa. Osta kaksi Nokia eFlop puhelinta ja osallistu kilpailuun jossa arvotaan yksi Apple ePhone.

talvitie IL

Suomalaisen sivistyskansan kirjakokoelma on taas saamassa uuden pölynkerääjän kun kauan odotettu “ex pääministerin ex morsian” kirja saadaan Matti Vanhasen ja Eveliina Talvitien yhteistyöllä kansien väliin. Sinne llivahtaa kirjamarkkinoille kuin pikku jorma jalkoväliin sanoi naapurin mummo.

pankkiiri

Suomessakin vieraillut saksalainen pankkiiri muisteli saunareissujaan isäntiensä ja emäntiensä kanssa. Saunakaverina turunpuolessa oli myös joku Ike ja savolainen huumorikomissaari Olli Rehn jonka meisselin mitta herätti saksalaispankkiirissa hilpeyttä. Sittemmin Olli Rehnin ns. pikkuveljeä, jota ei vielä oikein voi jormaksi kutsua, kuvaavasta meisselinmitasta on syntynyt yleiseurooppalainen vekselintakaus puntari ns. Rehn mitta jolla arvioidaan varojen puhallusta yhteisestä kuormasta. Muutama Rehn sinne tänne, onhan tätä mittaa millä mällätä!

ote

Suomalaiset saunakaverit, mainittu Ike erityisesti oli opettanut saksalaiselle pankkiirille paikallisen miespuolisen tervehdysotteen käytettäväksi naisen kanssa tavattaessa ensi kerran. Reilu kämmenote rinnoista, ravistus ja terhakka terrrrveeee...

kanerva_kahjo

kanerva_pano

Otteita Ilkka Kanervan muistelmista 60 vuotis synttäreiltä tai sitten ihan tavallisia turkulaisvitsejä.

Kakkalippu
Kakkalippu

Tampereella on ihmetelty muutamien päivien ajan koirien kakkoja, joihin on tuikattu Suomen siniristilippu. Tamperelaiset ovat kuuluisia huumorimiehiä kuten kaikki Simo Juhani Frangén eli maisteri Frangénin nähneet voivat uskoa. Tämä on tyypillinen turkulaisvitsi AL

Ruotsalainen vitsi
Ruotsalainen vitsi

Ruotsalaisessa mainoksessa esiintyy lihaksikas boksereihin pukeutunut mieshahmo, jonka etumus pullottaa silmiinpistävästi. Ruotsin mainonta-asiamiehen mukaan mainos esittää miehen pelkkänä seksiobjektina. Tämä on tyypillinen ruotsalaisvitsi.

assange_varmuuskumi

Wikileaks Julian Assange on viisastunut virheistään ja kehoittaa kannattajiaan käyttämään varmuuskumeja tiedon ja siemenvuotojen estämiseksi. Tämä on tyypillinen eroottinen englantilaisvitsi vaikka muovipussin korvaakin varmuuskumi.

lumikalu Basso

Pois pakkasesta Pekka. Kylmä kangistaa nopeasti. Tämä on tyypillinen suomalaisvitsi.

pylly_silma

Pyllykirjan avustaja lähiöstä, sosiaalityöntekijä Titta vinkkaa EU silmää kaikille köyhille ja poispotkituille! Tämä on tyypillinen suomalaisnaisvitsi.

negro_finland

Turku on kulttuuripääkaupunki jossa takavuosina ruotsalaisittain suomea mongertavalle kukkahattutädille sattui vanhanaikainen vahinko ja vahingosta syntyi aikanaan lehtolapsi joka sai nimekseen Uusi Suomi. Sattuuhan niille kukkahattutädeillekin vahinkoja mutta eihän noin sievää persehedelmää voi oäkting, anteeksi äpäräksi kutsua. Kyllä se siitä. Uusi Suomi poseerasi mallina taiteilija Brokeback Schields:lle hänen valmistaessaan teos-sarjaa tyrkylle Helsinkiin mahdollisesti rakennettavaan Guggenheim museoon verovaroin esillepantavaksi. Ihan siisti suomalilainen kimuli. Katso myös Brokeback Schields kotisivu Saatchi Online

Katso suomalais-saksalaisten Tom of Finland karikatyyrihahmojen käsipeliä video. Vihreät arvot ja pusihousut. Katso »

tukiainen Voice
Lääkärit määräsivät minulle tahallaan lihottavia lääkkeitä että näyttäisin seksikkäämmältä.

Hikeä pukkaa hikeä pukkaa ....... voihki Petri Nygård itselmöidessään jorma kourassa. Tuksu ihailijakerho on avoin myös sinulle ihailijakerho

Pyllykirjan vitsit aloitussivu - Pyllykirjan vitsit sivu 1 - Pyllykirjan vitsit sivu 2 - Pyllykirjan vitsit sivu 3 - Pyllykirjan vitsit sivu 4

Lähetä Pyllyvitsi tällä kaavakkeella »

Pyllykirjan vitsit 2010 löydät täältä »