gaga IL

Lady Gaga on niin kylmäkiskoinen narttu että sillä on mennyt pillakka ihan jäihin.

assange_varmuuskumi

Missä luuraa Julian Assange? Ovatko amerikkalaiset jo murhauttaneet Wikileaks vuotajan? Vuotaako varmuuskumi?

arhinmäki IS

Kovapalkkainen kommari ja jalkapalloministeri Paavo Arhinmäki potkii kulttuuria sinunkin puolestasi.

periksi IL

Emäntä se on isännälläkin, sano. Jyrki Boy ja Kokoomus antaa tässäkin periksi Jutalle. Syödään enemmän kuin tienataan. HS lue koko vitsi

anni IL

Päivän Soininvaara. Anni Sinnemäki on omalla tavallaan taitava! Siksi juuri tällä hetkellä vihreiden politiikka on hyvin sekavaa.

hallitus IS

”Euroalue hajoaa 2 vuodessa – Suomelle hyvä” Lue lisää »
Perussuomalaisille yllättävä selkänoja. Lue lisää »
Björn Wahlroos Kreikan-tukijoista: "Hulluja" Lue lisää »

katainen IL

Kyllä kokoomuksen hallitustunnustelija Jyrki Katainen tietää millä vedättää demareita ja miksipäs ei koko Suomen kansaa. Onko se kepulainen sontaluukku ja viehättävä takamus?

wallin IL

Sehän on pätkäpääministeritär Mari Kiviniemen takapuoli jonka takaa kokoomushanuristi Jyrki Katainen sivalsi demareita. Demari Eero Heinäluoman mukaan Kataisen päätös dumpata demarit ulos hallitusneuvotteluista tuli puun takaa. Olisikohan Eeron syytä käydä tarkistuttamassa silmälasiensa arvot kun ei erota kepulaista pyllyä puupökkelöstä. Kyllä kait se kepulaisen Marin pylly on eikä kepulainen sontaluukku. Asiaa voisi varmuuden vuoksi tiedustella myös kepulin hanurin esittämisen sietämättömään keveyteen perehtyneeltä tasa-arvoministeri Stefan Wallinilta.

Kokoomus on kehittänyt uuden säästökohteen kestävyysvajeen nujertamisessa. Vaaleja ei Suomessa tarvitse enää järjestää ja paljon rahaa säästyy. EK ja kokoomus ovat sinunkin asiallasi suomalainen. Elinkeinoelämän keskusliitto EK luo suomalaiselle yritystoiminnalle entistä parempaa toimintaympäristöä ja karsii kansalaisten turhia poliittisia ja demokraattisia oikeuksia.

keskusta IL

Keskustan valtakunnan naaraat ovat pitkiä ja myrkyllisiä kuin kalkkarokäärmeet. Kepuli ex pääministeri Anneli Jäätteenmäki on herttainen empaattinen rouva ja Mari Kiviniemi on entistä herttaisempi ja empaattisempi rouva. Mauri Pekkarisen tukka on hyvin, Brylcreemin sijaan tukka pysyy hyvin kalkkarokäärmeenmyrkkykampauksella ja Paavo Väyrynen on immuuni kalkkarokäärmeen myrkylle.

gustaf IS

Ruotsalaisten sarvipää eikun kruunupää Kaarle Kustaa kävi huorissa ja juopotteli kuin aikapoika nenänvarsi pulverista valkoisena livertävät keltaisensiniset pikkulinnut eikä siinä kaikki ...... Den glider in .....

ikea IL

sillä nyt paukkuvat jo pommit Ikea tavarataloissa siellä ja täällä. Kaikkea se rattopoika saa aikaiseksi. Olisiko jäänyt pelivelkoja ja muutama horo ilman palkkaa silloin ennen kuin silloin ennen. Den glider in, kussessa ollaan huokaa kuningas.

kurkku IL

Pyllykirjan harrastajagynegologi Jorma Köyri on huolestunut Tampereen flicka Rosa Meriläisen alapään terveydestä nyt kun maailmalle on levinnyt Espanjasta tappava EHEC bakteeri tuorekurkkujen mukana. Vihreiden entinen kansanedustaja Rosa Meriläinen tunnetaan intomielisenä ja itseensätyytyväisenä itsetyydytyksen puolestapuhujana ja tuon itsesaastutukseksikin kirkollisissa piireissä mainitun arkielämän tyydytyksen tuojan ahkerana harjoittajana. Pyllykirjan harrastajagynegologi Jorma Köyri kehoittaakin Rosa Meriläistä soittamaan hanuriaan omasormisesti vain kondomoidun kurkun avulla. Pieni tippa aviopuoliso Simo Frangén sylkeä liukasteena ja kurkku luistaa sisään ulos kuin Simon ajatus vaimon pimppiin ja takaisin ja eestaas. Ajat ovat kovat ja tautiset kuin espanjalaisen puutarha hieromasauva Coca Cola, kokahäntä. Simolle käy itsetyydyttäviin nautiskeluhetkiin sama ohje. Eihän se ole tarkoitus että ihminen, edes koomikko kuolisi itsetyydytetty itsetyytyväisyys suupielissä karehtien, suupielet vaahdossa. Edes vihreiden naimalakko ei takaa tervettä sukupuolielämää oman espanjalaisen kurkun kanssa. Rakas Rosa, suosi kotimaista kurkkua. Se on puhdas ja tautivapaa herkkumutteri myös sinun pyllyysi. Simosta puhumattakaan. Härkänartun luomu jortikka, kurkku on parempi hanurin kirnuamiseen kuin Stefan Lindfors silikonipötkö sanoi myös vertailevan erotiikan päivystävä dosentti Aina Ilona.

Kadonnut Persupolis on löytynyt. Suomen perussuomalaisin kunta on Kihniö, mutta varsinainen Persupolis on piakkoin pk seutu Espoo Helsinki Vantaa. Kipakat haetaan kuitenkin Kihniöstä. Perussuomalaisten kannatus Persupoliksessa entinen Espoo Helsinki Vantaa nousee. Timo Soinin katu tunnettiin ennen Mannerheimintienä ja Hakkaraisen hulinatori kauppatorina. Jussi Halla-ahon polku vie Suomenojasta allikkoon.

romani_ongelma

Eihän mustalaiset ole varkaita eihän? Te senkin varkaat ryövärit kuulostaa niin kovalta.

hakkarainen IS

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on ilmeisen taitava mediapersoona. Hän saa paljon sanottavaa aikaiseksi lyhyessäkin ajassa. Viitasaaren suurisuu käyttää rikasta ja värikästä suomenkieltä tavalla mikä näköjään sopii huonosti tämänpäivän moniväriseen suomalaisuuteen. Hakkaraisen värioppi ei sovi möbleerattuihin huoneisiin kuten ruotsinkielinen Stefan Wallin asian ilmaisee. Möbleerattu, döbleerattu, dubleerattu, subleerattu, diibadaabattu etc. Osalle kalpeanaamoja värikkäät ilmaisut värillisistä ja musta sekä valkeista olennoista aiheuttaa kulttuurishokin jolle voidaan naurella myös mustassa Afrikassa saati Viitasaarella.

Hajutonta mautonta kankeaa ja mitäänsanomatonta ilmaisua ei pitäisi suosia liikaa varsinkaan hallinnon ja lainsäätäjän ja sen toimeenpanijan taholta tuuminee tämäkin alla oleva ukko suu ja nokkavärkki ihan haistelu ja maisteluetäisyydellä siitä itsestään joka tai jonka eritteet päähän noustessaan tekevät neekeriukostakin ihan viddupään.

kulttuuri IL

koirat IS

1920-luvun Saksassa oli eläinpsykologeja, joiden mielestä koirat olivat lähes yhtä älykkäitä kuin ihmiset ja yhtä älykkäitä kuin juutalaiset. Kun natsit nousivat valtaan, he innostuivat kovasti näistä ajatuksista ja yrittivät kouluttaa juutalaisille tasaveroisen keskustelukumppanin koirista, lähinnä sekarotuisista.

Yhden sekarotuisen piskin tiedetään vastanneen kysymykseen Adolf Hitleristä. Kun koiralta kysyttiin, kuka Hitler on, koira lausahti "Mein Führer". Valitettavasti kyseisestä ääninäytteestä ei ole olemassa tallennetta.

Eräs saksanseisoja osasi ilmaista tuntemuksensa äyskäisemällä saksaksi "Nälkä! Antakaa minulle leivoksia".

Kolmannen tarinan mukaan saksanpainenkoirat olisivat voineet ratkaista natseille työlään ja hankalan juutalaiskysymyksen ja sen moninaiset toimet, juutalaisten kanssa tasaveroisina kommunikoiden. Koiria koulutettiin kommunikoimaan jotta ne olisivat selviytyneet yksin juutalaisten kokoamisesta keskitysleireihin ja tuhoamisleirien arkiaskareista ilman ihmisten apua. Kaikkea se saksalainen keksii.

Pyllykirjan vitsit aloitussivu - Pyllykirjan vitsit sivu 1 - Pyllykirjan vitsit sivu 2 - Pyllykirjan vitsit sivu 3 - Pyllykirjan vitsit sivu 4

Lähetä Pyllyvitsi tällä kaavakkeella »

Pyllykirjan vitsit 2010 löydät täältä »