Poikkeuksellisen törkeistä seksuaalirikoksista ja murhasta elinkautiseen tuomittu elinkautisvanki Abdigadir Osman Hussein vapautuu pian vankilasta. Hovioikeuden päätöksen mukaan Hussein pääsee ehdonalaiseen vapauteen 1. syyskuuta 2016.
Poikkeuksellisen törkeistä seksuaalirikoksista ja murhasta elinkautiseen tuomittu elinkautisvanki Abdigadir Osman Hussein vapautuu pian vankilasta. Hovioikeuden päätöksen mukaan Hussein pääsee ehdonalaiseen vapauteen 1. syyskuuta 2016. IL

Pyllykirjan vieraileva lyyrikko Aina Ilona tekaisi laulunsanat "Olen suomalilainen" luettuaan uutisen somaliraiskaaja ja murhaaja Abdigadir Osman Hussein kohdalle koittavasta ilonpäivästä eli vapaalle toisinsanoen keskijalan vapaalle käytölle pääsystä lähitulevaisuudesta. Kun rangaistus on kärsitty se on kärsitty. Aihetta uuteen rangaistukseen voi alkaa toimittaa ja aika näyttää kuinka se tapahtuu jos Husseinillle on käyvä kuten Husseinille on käynyt. Ei ole täyttä varmuutta tietolähteen luotettavuudesta mutta Viikin ulkoilualueen kesäasukkaat Valkoposkihanhet ovat kaakattaneet että somali Abdigadir olisi ottanut mallia murhiinsa Myllypuron Jammu sedän tarinasta.

Jammu setä Siltavuori
Jammu setä Siltavuori

Antti Veikko Ilmari Siltavuori, lempinimeltään Jammu-setä tai Jammu Siltavuori (29. lokakuuta 1926 Vaasa – 9. maaliskuuta 2012 Kuopio) oli suomalainen rikollinen, joka tuli tunnetuksi kahden kahdeksanvuotiaan tytön murhaamisesta ja ruumiiden polttamisesta maaliskuussa 1989. Sitä ennen hän oli viimeistään 1950-luvulta lähtien syyllistynyt useisiin alaikäisten tyttöjen raiskauksiin. Niiden lisäksi hänet oli tuomittu muista siveellisyysrikoksista, omaisuusrikoksista sekä murhayrityksestä, ja hän istui elinkautistuomiota jo 1960-luvulla, mutta hänet armahdettiin myöhemmin.

Suoritettuaan tuomiostaan 11 vuotta Siltavuori pääsi 31. tammikuuta 2000 tarkasti vartioituun ehdonalaiseen, josta hänet kuitenkin lähes heti siirrettiin tahdosta riippumattomaan psykiatriseen hoitoon Kuopion Niuvanniemen oikeuspsykiatriseen sairaalaan.

Itähelsinkiläisessä neekerilähiössä Itäkeskuksessa arvaillaankin nyt kuinka käy lapsenraiskaajasomali Abdigadir tapauksen kanssa. Vetoa lyödään Abdigadir herran täyden vapauttamisen ja Niuvanniemen pakkohoidon välilllä ja kaikesta mahdollisesta siltä väliltä. Suosiiko rasistiseksi haukuttu suomalainen oikeuslaitos ihonvärivammaa vai jakaako mustamies Abdigadir valkoihoisen Jammun kohtalon Niuvanniemen pakkohoitokodissa. Ken elää hän näkee

Olen suomalilainen

Voi jospa tietäisivät Maaningalla,
Nyt mitä voikaan olla Afrikan taivaan alla,
On siellä kaappari, jonka ahneudesta aikaan saa monta ihmiskaappausta
On siellä monta yksinäistä mustaamiestä
Niin paljon kiellettyä raiskausta,
Nyt ettei siitä riitä kertojaksi savitaulut eikä ikävöivät lemmenlaulut,
On täällä emännän raiskaus työtä
Ja siinä harvemmin on epäonni myötä,
Sen tietää vain yksin suomalilainen

On etelänristin alla
Tää koti mulla mainen,
Mä elämästä laulan,
Sillä oonhan suomalilainen
Mä raiskauksista laulan,
On siinä mies ja nuori nainen
Pohjantähden alla,
raiskaa suomalilainen

On tässä maassa itsepäinen kansa,
Ystävät jos pitää toisistansa,
Ei siinä erottaa muu silloin voi kuin yksin kuolema ja virkavalta vain,
Me käymme vastamäkeen väkisinmaaten,
Mutt' siitä nousemme hammasta purren,
Me blondin jälkeen raiskaamme blondin nähdäksemme,
ettei paljon maksanutkaan
On täällä blondin raiskaus työtä,
Ja siinä harvemmin on epäonni myötä,
Sen tietää vain yksin suomalilainen.