Minulla menee hyvin. Mitenkäs sinulla hoituu verojen ja hoitokulujen maksu kyseli Hoivakotiyhtiö Esperi Caren vt. toimitusjohtajatar Heini Pirttijärvi?
Minulla menee hyvin. Mitenkäs sinulla hoituu verojen ja hoitokulujen maksu kyseli Hoivakotiyhtiö Esperi Caren vt. toimitusjohtajatar Heini Pirttijärvi?
Globalisaatio politiikka ja globaali pisnes tuli - vaalikarja olitko valmis? No, Esperi Care Oy:n entinen toimitusjohtajatar Marja Aarnio-Isohanni oli valmis kun irtisanoutui tammikuun lopussa ja kantoi vastuunsa pakkaamalla reppuunsa miljoonat palkkiona raskaasta rokottamisesta. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/255e9898-6489-49b6-a8b8-e608e1ebe4ae
Viddu globalisaatio politiikka ja globaali pisnes tuli - olitko valmis. Viddu me olimme valmiit. Teistä emme tiedä mutta vidduako sillä on väliä.
Viddu globalisaatio politiikka ja globaali pisnes tuli - olitko valmis. Viddu me olimme valmiit. Teistä emme tiedä mutta vidduako sillä on väliä. Komiat on kypärät Stubb Katainen
Viddu ne kypäräpäät aukaisi ladun ja me poijjaat senkun hiihdetään ja kahmitaan voittoa. Ai saatana me olemme valtiolla peitehommissa. Eiks oo vitsikästä jos ja kun sen oikein oivaltaa, täh?
Viddu ne kypäräpäät Katainen ja Stubb sekä Vanhanen aukaisivat ladun ja me poijjaat senkun hiihdetään ja kahmitaan voittoa. Ai saatana me olemme valtiolla peitehommissa. Eiks oo vitsikästä jos ja kun sen oikein oivaltaa, täh? Juha Sipilä röyhistää ja Petteri Orpo kuittaa
Viddu tää on ihan paskaa kuivaa huumoria suoraan pyllystä!Mutta nuo persreikäkameralla kaapatut kuvat on hyviä, eikös juu.
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.