Irakkilaisille pakkoloisille ja muille lähi-idän yritteliäille ihmelapsille on luotu SpedeSuomessa loistava pisnesmahdollisuus.
Irakkilaisille pakkoloisille ja muille lähi-idän yritteliäille ihmelapsille on luotu SpedeSuomessa loistava pisnesmahdollisuus.
Kuten uutisoitua joukkomurhasta syytetyt ja syyttömäksi todetut irakilaiskaksoset saavat 426 000 euroa korvauksia aiheettomasta vangitsemisesta. Oikeusvaltio SpedeSuomi toimii kuten junan vessa, rahaa tulee rallallaa rahaa menee rallallaa. Niin sen pitää toimiakin.
Tämä pisnesmalli toimii kuin kalastajan syötti.Nyt sinä ja sinä turvaton kyhertäjä pakkoloinen pakolainen kiirehdi kertomaan spedepoliisille ja spedesyyttäjille juttuja toinen toisistanne lähi-idän ihmemaisemissa tehdyistä hirmuteoista. Yhdeltä katkaistu kaula terävöittää älliä toisessa päässä. Miksi koijausta ei käyttäisi kun spede on niin halukas jakamaan oikeutta ja hyvää minne sattuu milloinkin. Spede nielee koijauksen siinä kuin pakkoloisen jortikankin, se spede on kuin horon viddu.
Spedepoliisi vie asian spedesyyttäjälle ja spedeoikeus tutkii pitkään ja hartaasti pitäen epäiltyä kiven sisällä vuoden pari. Koittaa spedeoikeuden toteutumisen päivä ja juttu kuivuu kasaan todisteiden puutteessa. Se tietää reilua rahantuloa, korvauksia aiheettomasta vapaudenriistosta. Portti on auki, miksi ei astuisi sisään jekutukseen ja tienaisi hyvät rahat. Spede ei maksamistaan oppirahoista mitään opi ja koijausruletti pyörii jonkun vuoden kuin kuu maapallo ympäri. Niin helppoa se on. Pyllykirja suosittelee, mitä paksumpi valhe sitä reilumpi korvaus. Se parhaiten nauraa joka partaansa nauraa.
Joukkomurhasta syytetyt ja syyttömäksi todetut irakilaiskaksoset saavat 426 000 euroa korvauksia aiheettomasta vangitsemisesta https://yle.fi/uutiset/3-11555747