olli_rehn_condom

Pikkulinnut kuvasivat kännykkäkameralla hauskan puolituntisen lammen rannalla Mikkelissä. Tässä katkelma Pyllykirjalle lähetetystä rainasta. "Viddu kyllä juttu on näin että minä rehninpoika se vasta olen melekonen molo mieheksi ja ryssänruplansurma Mikkelistä rehvasteli EU talouskomistsaari Olli "euron kortonki" Rehn luottomiehilleen ja neuvonantajillen Lampisen Sampolle ja Mustalaiskallelle Likolammen rannalla Mikkelissä. Katos Mustalaiskalle siinä missä sinä vedät sievää pikkuryssä hanuriin rantapusikossa minä rehninpoika vedän kuin helasta rahakkailta ryssiltä niiden pikkurahat Eurohoron pohjattomaan vidduun. Mistä lie venäjänmaalta varastettuja ruplia mutta väliäkö sillä. Eurokriisi bordelli Kyproksella tarvitsee käteistä ja ryssillähän sitä rahaa riittää. Näillä mennään ja maailma pelastuu."

"Mitäs sanot Sampo, pitäskö mun kasvattaa sellaset sievät nenänalusviikset? No mä oonkin kattonu että mikä susta tekee tollasen homopetterin näkösen. Tulis varmaan lisää katu-uskottavuutta jos laitat ne nenänalusviikset. Sitten eiku sen rautarouva Merkelin kanssa saksaa haastamaan ja itteesä pullistamaan niinkuin suuri suomalainen Heidi", totesi Sampo. Rehninpoika pullisti poskiaan ja ääni vinkuen huusi ystävälleen Lampisen Sampolle. "Suomalainen viddu vielä. No viddu tässä mitään pieniä vihreitä narttuja olla. Nehän nussii taskurahojen kanssa ja riistää pakolaisia erityisesti naisia. Heidi ja viddu vielä. Se Heidi on kuule saksanmaalla vähän niin kuin sellaisen huonomaineisen tytön liikanimi, vosun. Viddu Sampo pidä sinä se leipäläpes kiinni kun mulle puhut".

medvedev

"Mitäs näistä pienistä. Riittäähän venäjänmaalla noita pikkurahoja sen rehninpojan eurobordelliin pelimerkeiksi pillunpäreiksi. Pieni maa pienet rahat, iso maa isot rahat. Mielestäni nyt EU:ssa missälie Kyproksella jatketaan sen ruplamassin varastamista, mikä oli jo moneen kertaan Venäjältä varastettu", Medvedev sanoi Iltalehdelle. "Vidduuks noista linnunpaskoista pikkurahoista mutta tuo rehninpoika näyttää noukkivan nekin likaisesta maasta omahyväinen ilme naamallaan. Olisikohan tuo kopekoiden keräily nyt joku rehninpojan taideperformanssi vai onkohan sillä euronryssijällä pikkurahanpuute, häh?"

Kuka Sampo puhui, en tunne mutta viisaita puhuu. "пизда ihan tosi on, пизда. Ne nenänalusviikset pukisivat sitä rehninpoikaa. Touhuaahan rehninpoika kopekoiden kanssa ihan homona mutta sitten olisi enemmän johtajan näköinen, polkkaa tanssimassa Kyproksen puppelipoju diskossa. Siinä olisi ryssällekin hupia koko ryövätyn rahan edestä, что" Я смеялся и пердеть.......

Jutun aihe IL Kommentit Pyllykirjan vieraskirjaan vieraskirja/