Perseraiskaajaneekeri
Perseraiskaajaneekeri
Viddu homma on niin että mulle ei riitä spedehoron toosan polkeminen vaan sen valkosen panopuun reiän pitää olla spedehoron persereikä. Olen nääs nääs sen sortin rusken reiän ritari, viddu senhän näkee mun nahkan väristä. Pankoot spedet toisiaan persuksiin mulle kelpaa vain nartun persreikä. Siinä ruskea persroiske roiskuu mutta eihän se minua likaa, ei näy ruskeassa mustassa miehessä paskanroiske. Antaa tulla lunta tupaan maine kasvaa. Mä olen TIS-CIS Marlon Randy Seko-Manti viddu ja panen sua taikinavittua perseeseen.
Samaan aikaan toisaalla TIS-Marlon ei tyytynyt raiskaustuomioonsa
https://www.seiska.fi/Rikos/TIS-Marlon-ei-tyytynyt-raiskaustuomioonsa-nain-asia-etenee-seuraavaksi/1175633
Mustamolo tuntuu, mustamolo ei oo nolo
Mustamolo tuntuu, mustamolo ei oo nolo
Tapani tulette spedet tuntemaan. Musta pieni molo ei oo nolo persreiäntulppa täh täh persreikää
Afrikkalaisten sikailuruttoisten hinttineekerinpersekärpästen pörinästä erottui seuraavanlaista tarinaa: Afrikkalaisen hinttineekeriapinaruttomiehilysten sikailuruton pitkälle TIS jalostettu edustusyksilö Marlon Anustappi Seko-Manti runttaa pientä neekerinmoloa valkkarinartun piikaiseen kakkoseen. Taikinanaama narttu oli aluksi levittänyt revansa neekerin polkaistavaksi ja pano oli molemmalle mieleen. Vääräihoinen narttu vikisee ja vaikertaa. Siinä koko session alaston ydin. Ilmeisesti spedenartun liukas ykkönen oli taas kerran liian iso väljä viddu afrikkalaisen sikailijaruttoisen pikkupippelille. 
No, neekeri oli ilman toimintatavasta sopimista vaihtanut panopuun reikää ja siitäkös syntyi koko kalapaliikki. Nartun kakkosessa Marlonin pikkumusta tuntui olevan kuin jossakin nakkipiilossa ja Marlon nautti kun vihdoinkin mustassa tuntui. Afrikan mies, pienimunainen musta-apinamies sai vihdoin astuttua spedenarttua persreikään. Naurattihan se jo hoh hoh hah hah. Mutta nartun EI on aina EI, vaikka kesken panemisen EI on Ei. Ja sekoilu panoreiästä koitui Marlonin päänmenoksi, heh heh hah hah, epistä totesi pienimunainen Marlon. Ei noista sikailija neekerinpersekärpäsistä ja niiden pörinöistä, jutuista aina tiedä huomauttaa Pyllykirjan seksuaaliakropaatti Aina Ilona, entinen poika nykyinen transnainen, mutta voipha se olla niinii tai voipha se olla näinnii.
Leivättömän pöydän kivitalon pikkuikkunoiden kaltereilla keikkuvien ilo ja haaskalintujen tirskutuksen, raakkumisen tulkitsijat ovat suomentaneet mölystä seuraavaa. Tervetuloa vaan TIS-neekeriprinssi Marlon, perseennussijoiden toistaiseksi ruunaamaton tuleva kuningas kaltereiden sisäpuolelle. Kyllä täällä TIS-neekeriprinssi ruunataan ja kulkuset syötetään haaskalinnuille. Marlon, sun kakkoselle on käyttöä tiedossa. Tervetuloa