Suunnitteluvirheistä romurautaa
Suunnitteluvirheistä romurautaa
Ukrainan sota on kauhia ja me kaikki tiedämme sen. Sodan keskeltä päätyy mediaan paljon kuvamateriaalia josta yksi usein esiintyvä kohde on tuhottu ryssän Z tankki. Piipuissa on usein tervehdys ammunnan kohteelle, ryssänaakkosilla maalattuna. Yksi sanapari esiintyy usein tykinpiipuissa, Allahu Akbar, jihadin sotahuuto. Onhan Venäjä, ryssänmaa iso ja moniuskontoinen, monietninen joten ryssän sotalipun alle mahtuu monenlaista väkeä. Ja kaikki menee alfaryssän, tarkemmin Putten piikkiin. Mutta ei tuo teksti oikein näytä epäihmiseksi kohdakkoin julistettavan perusryssän runoilulta. Emme tiedä pitäisikö ryssän tekosia Ukrainassa katsoa vähän tarkemmin ja erotella ryssien ja jihadistien tekosia toisistaan vaikka saman lipun alla tuhotyötään tekevätkin?
Monimutkaista asiaa pohtivat Pyllykirjan vanhat tutut, Pietarista Suomeen pörähtäneet ihanat kauniit ilo - ja pikkulinnut nuo Venäjän tipuset kauniissa pikkumustissa, kalliissa vaatteissaan. Me ei ihan vielä sukkahousu palkkiolla liverrretä teille senkin tsuhnajörrikät vaan kuka tietää tulevasta. Ce que sera, sera. Che sarà. Que Sera, Sera. Что бывает, бывает
Vielä maaliskuussa 2022 johtavat poliitikot heristelivät sormiaan että Suomessa ei aleta syrjiä, rasistisesti osoittelemaan niitä tavallisia perusryssiä, varakkaita matkailijoita joiden tuomat Eurot piristivät myös itäsuomalaista kauppaa. No, nyt on jauhojengin mannekiinikin demonisoinut samaisen perusryssän ihan EU lauteilla.
Ryssät vittuun Suomesta vaaditaan myös hallitus­puolueesta:
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009080781.html
Ryssät vittuun koko EU:sta uhoaa tsuhna. Suomi pyytää EU:lta 20.9. Rajoilta käännytettävät venäläiset asetettava maahan­tulo­kieltoon tai viisumit mitätöitävä – estäisi pääsyn muihinkin maihin. Ryöstäkää ryssien omaisuus.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009082760.html

Rajanpinnassa, jommalla kummalla puolella pikkulinnut laulavat jo oopperaa omin sanoin.
Forse già il prossimo mese a Helsinki, la brava persona all'angolo della strada sarà una donna russa, bella e mobile.

La donna è mobile come il Primo Ministro della Finlandia Signora Sanna Marin. Come farina al vento, muta d'accento e di pensiero. Luciano Pavarotti - La Donna È Mobile (Rigoletto di Giuseppe Verdi)
https://www.youtube.com/watch?v=xCFEk6Y8TmM

Pekka Toveri: Näillä keinoilla Putin ajetaan nurkkaan – ”Venäjä tullaan lyömään”
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/893ec487-13c8-4b6b-ba6a-83b193e71570
Milloin sota loppuu? Hyvä Toveri huomenna haetaan kiväri
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1d0f44e8-a30d-4e0b-b06a-9b157269f46d
Vaan koittaako kohta tsuhnan ja saksmannen kultaiset vuodet kun Venäjänmaalla pääsee pesimään ja juopottelemaan Amarit sukkahousuilla, kuten Joe setä on tulevaisuutta natoloisille avannut. Suap nähä kuis päistikkaa käi!
Hurjat tarinat itäturismin kultakaudelta
https://www.is.fi/matkat/art-2000006050091.html
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.