Je vais détruire l'Europe. Tu es en retard, l'Europe est déjà détruite
Je vais détruire l'Europe. Tu es en retard, l'Europe est déjà détruite
Pyllykirjan vanha tuttu , paskahuumorin ruunamaton mestaritar Trans Igor Refucking-Refucked aloittaa Pyllykirjan vitsiviikot Put In My Crony. Tuunaa hauskaa ja naureskele Pyllykirjan lukijoiden kanssa. Jaettu ilo on suorastaa riemukasta. 
Pyllykirjan avustajat Trans Igor Refucked-Refucking ja Hemaiseva Neitsyt Vagina Dentata eivät maksa palkkioita vitseistä vaan kaikki on vapaaehtoistyötä, ilmaista hengenravintoa kansalaisille kuten Hurstin valinnan ruokakassit nälkäisille. Pyllykirja ei ole sossu tai KELA, joten älä yritä pummia mainetta tai kunniaa saati rahaa. Lähetä huumorituotteesi Kankkulan kaivoon. Pyllykirja kiittää etukäteen ja pieraisee, sen pituinen Se.
Pyllykirja ei ole Facebook vaikka onkin silkkaa hölynpölyä. Paisuvainen Pyllykirja on yhteisötaide tuunaamo, jota julkaisee Parodia ja satiiri komppania Tartossa, joka tuunaa uutisia ja juttua uutisista ja jutuista mediassa, uutisia kuvia videoita juoruja vitsejä, lihaa säästämättä säästämällä laadusta tinkimättä PK voimala! Homma on simppeli. Otetaan uutinen tai juttu ja lisätään siihen joku toinen uutinen tai juttu, lisänä ripaus sarkasmia parodiaa satiiria, huonoa huumoria. Ei muuta, ei lisäaineita, (No, jokunen kalja on OK) sanat sekaisin, senat sakaisin. Tai sitten otetaan vain juttu mediasta ja tuunataan sitä. Toivotaan että syntyy huumoria, parhaimmillaan huonoa huumoria.
Pyllykirja muistuttaa että vastuu Pyllykirjan sisällön väärinymmärryksestä siirtyy mielensäpahoittajalle heti kun mielensäpahoittaja avaa Pyllykirjan. Pyllykirjan jutut ovat ehkä vain roskajuttuja ja malliesimerkkejä huonosta huumorista. Mahdolliset yhtäläisyydet ns. todellisuuteen ovat lukijan mielikuvituksen tuotetta.
Tyhjäntoimittajatar Vagina Dentata
Tyhjäntoimittajatar Vagina Dentata
Lähetä pläjäyksesi pyllykirja @ gmail.com (poista tyhjät välilyönnit @ merkin ympäriltä) tai käytä yhteydenotto lomaketta sivun alareunassa. Kiitos etukäteen.
Pyllykirjan artikkelien kuvat ja tarinat ovat nonAI eiKeinoälyn ValeKeinoVaginaTransPyllyn nettikuvien, mielikuvien pohjalta julkisessa tietokoneessa tuntemattomalla © valeTranssukupuolitekijättärellä teettämiä. Kuvat ja tarinat ovat syntyneet hölynpölystä eivätkä viittaa todelliseen tai epätodelliseen mediatodellisuuteen saati keinoelintodellisuuteen.